Hocam size barajdan su verilmesi lazım 360 litre su içiyorsanız iyi valla. (1.5 lt aldığınız varsayarsak) Aşiret felanmısınız. |
Bildirim
Hocam size barajdan su verilmesi lazım 360 litre su içiyorsanız iyi valla. (1.5 lt aldığınız varsayarsak) Aşiret felanmısınız. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
0.5 ise normal hocam benim hesap 1.5 içindi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kartla yapmıştım arkadaşın dediği gibi kasayla alakalı belliki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bakiye ile sanal marketten sipariş verip pro kartı silsem daha sonra siparişi iptal etsem paranın akıbeti ne olur acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hiç öyle bir maceraya girmedim bilemiyorum |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami_3r3n -- 14 Temmuz 2024; 18:19:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 14 Temmuz 2024; 18:28:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Barkoda hiç dikkat etmedim hiç sıkıntı çıkmadı a101 fişlerinde barkod bile yazmıyor. 6x1.5L yada 12x0.5L olması yeterli |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
migros hemenden geldi ama e arşiv faturası 7 gün içinde çıkıyormuş başka yolu yokmu ? |
Tekrar deneyin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |