Şimdi Ara

Çek kazan uygulamasında birlikte kazanalım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
4
Favori
3.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çek kazan uygulamasında birlikte kazanalım

App Store ve Google Store den indirin kurun... vereceğim davetiye koduyla üye olun . İlk kampanyaya katılımınızda siz 2 cınemaxımum bileti ben 1 cınemaxımum bileti kazanacaz . 3D filmler dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plus007 -- 5 Haziran 2017; 16:17:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl oluyor hocam bu ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklama kısmında hem sen hem o kazanın yazıyor sen 2 tabe o 1 tane yazmıyor

• justsnap'ten farkı ne ki
  • Yeni üye olacak ve hemen alışveriş yapacak birisi varsa numarasını özelden yollasın . Hemen deneyip görecez

• Millet niye sana kazandırsın,yakınıyla beraber yapar sana ihtiyaç yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mon

Açıklama kısmında hem sen hem o kazanın yazıyor sen 2 tabe o 1 tane yazmıyor

Önerdiğim kişi benim davetiye kodumla üye olduğu için 1 adet cınemaxımum bileti kazanma hakkına sahip oluyor , ayrıca alışveriş yaparsa 1 tanede oradan bilet kazanıyor . Biletin biri 30.08.2017 ye kadar biri 30.09.2017ye kadar geçerlidir .

Daha dün yaptık oldu arkadaşlar

• Yöneticilerimiz;
    "Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok."
    diyor.
  • Amaç birlikte kaZanmak isteyen istediğiyle yapsın . Burada bilgi amaçlı bir paylaşım yaptım .

• Madem 1 Hazirandan beri var bu olay, çemkireceğinize konuyu siz açsaydınız ya. Yok arkadaşıyla yapsın sana ne diyeceğine kaç gün geçti bi konu açaydın.
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    Çünkü fırsatı paylaşmış, faydalanan adamın da fırsatı tekrar onla paylaşması çok mu garip hocam anlamadım ki. Bölüm sıcak fırsat değil sıcak düşmanlık sanki

• HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    Bilgi paylaşmak bu değilidir.ben size üye linki gönderiyorum onunla üye oluyorsunuz bana da bilet gelecek değildir.ben bunu açıyor olsam arkadaşlarınızla birbirinize davetiye gönderip ikiniz de bilet kazanabilirsiniz diye açardım bu şekilde değil

• ben bu uygulamadan 4 bilet kazandım. fişi gönderip onaylandıktan sonra sinemanın yakınında uygulamayı açmanız lazım. bileti aktif ettiğiniz sinema salonunda kullanabiliyorsunuz. 24 saat içinde kullanılmayan bilette siliniyormuş. adamlar gps ile çalıştırıyor. fake gps de yemiyor.

biletin şartları çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 5 Haziran 2017; 20:23:26 >
  • Çek kazan artık düzgün kampanya yapmaya başlasa sinemaya gidicem gidemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.