Şimdi Ara

Çeki demiri olmadan muayene olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aracıma daha önce çeki demiri takılmış, ruhsata işletme gibi işlemler yapılmış, sonrasında demiri söküp bagaja koymuşlar, ben muayeneye giderken demiri bagajda götürmem yeterlimi yoksa gidip taktırıp mı muayene gitmek lazım

• taktırmadan gidersen muayeneden kalırsın

• muayne alanına girince bakacak adama peşinen soyle bagajı aç göster. ona göre de, bak burda takmadım. gerektiğinde takıyorum de.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

yer mi? :)

• Anlatımınızdan anladığım kadarıyla aracınızda çeki demiri var ve çeki topuzu sökülmüş. Aracın arka tamponuna eğilip bir bakar mısınız, topuzun takıldığı diğer demir aksesuar yerinde mi?

Eğer yerinde ise sorun yok, gerektiğinde muayeneye girerken kendiniz bile yerine takabilirsiniz. Neticeten bir saplama yerine oturtulup bir somun yerine sıkılacaktır. Veya teknisyene bagajda gösterebilirsiniz. Sorun olacağını sanmıyorum. Zaten teknik şartname topuzun sökülebileceğini yazıyor.

Eğer diğer parçalar sökülmüşse işte şimdi sorun büyük. Bu durumda hiçbir şekilde geçemezsiniz. Tekrar o sökülenleri yerine taktırmadan topuz da takılamaz.

Kolay gelsin...
  • Topuzun bağlı olduğu uzun bir demir var sanırım ondan bahsediyorsunuz, benden önceki sahibi komple sökmüş onu topuz tek başına değil, onu gidip taktırmam lazım, teşekkürler bilgi için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.