Şimdi Ara

Çekici erkek nasıl olur – Çekici erkek nasıl olunur

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çekici erkek nasıl olur – Çekici erkek nasıl olunur

Kadınlarla ilişkilerini daha ileri taşımak isteyen HER ERKEK, kendi kendine: “Çekici erkek nasıl olur?” veya “Çekici erkek nasıl olunur?” -sorularını sormuştur.

Şu bir hakikattir: HER ERKEĞİN İÇİNDE OLAN ve SERBEST BIRAKILMAYI BEKLEYEN bir *ÇEKİCİ ERKEK* bir *İDEAL ERKEK* VARDIR!

Hepimizin kafasında, kendi kişiliğimize dair *olmak istediğimiz bir İDEAL VERSİYONUMUZ* vardır. Hepimizin kafasında olmak istediğimiz İDEAL ERKEĞİN resimleri vardır.

Şöyle düşün:
    Gün içerisinde işlerimizin peşinde koşarken, farklı ortamlara ve farklı durumlara gireriz ve insanlarla birçok farklı şekilde etkileşiriz.

…ve akabinde, “Orada ona keşke şunu söyleseydim…” “Orada ona keşke şöyle davransaydım…” “Keşke şöyle yapsaydım…” deriz.

*Keşke şunu söyleseydim… Keşke şunu yapsaydım…* -tarzındaki düşüncelerimiz, içimizdeki İdeal Erkeğin, bize O ANKİ SESLENİŞİDİR!

O sesleniş, olmak istediğimiz O İdeal Erkeğin, O Çekici Erkeğin, O DURUMDA söylemek istedikleri veya yapmak istedikleri şeylerdir!

Çekici erkek nasıl olur? Çekici erkek nasıl olunur?

Dostum, kafamızdaki resimlerde canlandırdığımız O İdeal Erkek, O Çekici Erkek olmak istiyorsak, onun seslenişini dinlememiz ve onun dürtüleriyle hareket etmemiz gerekir.

Her adamın içindeki İdeal Erkek farklıdır. Bazısının içindeki İdeal Erkeğin etrafında birçok güzel kadınlar olmalıdır. Bazılarının kafasındaki İdeal Erkeğe gelince, yine daha farklı fantazileri vardır.

Benim içimdeki İdeal Erkek, birçok farklı diller konuşur. Senede birkaç ülkede birçok şehir gezer. Gittiği her şehirde kendisini dört gözle bekleyen güzelleri vardır. Ama rüzgar onun ismini çağırmaya başladığında, oradan o rüzgarla uzar gider. Birden kaybolur.

İçimdeki İdeal Erkek, Çekici Erkek, kafasına taktığı HER GÜZELİ eninde sonunda baştan çıkarır. Bütün sene boyunca kendisine kurduğu haremindeki düzeni pekiştirmekle meşguldur.

Ama içimdeki İdeal Erkek için, hareminden daha da önemli ve daha da ötede olan ve onu kendisine karşı koyamayacağı bir güçle çeken, derin okyanuslar vardır.

İçimdeki İdeal Erkek, tek başına küçük bir yelkenli tekne ile okyanusun ortasında, fırtınalara, kasırgalara, dev dalgalara ve karşı koyamayacağı kadar şiddetli akıntılara kapılmak ister. Başı CİDDİ ŞEKİLDE BELADA olsun ister.

Ve şayet kendini tekrar karaya kurtarabilirse, (bugüne kadar hep başardım) evine geri dönüp sevgililerinden iki, üçünü evine yanına çağırıp, SADECE arkasına yaslanmak ister. SADECE kendine baktırmak ister. III. Ahmed Sultan`ın hareminde kendisine baktırdığı gibi, kendisine bakılmasını ister. Kendisiyle ilgilenilmesini ister. Yanındaki güzellerin, rakısını ve ardından meyveleri ve ardından da sigarasını yakıp ağzına vermelerini ister.

İçimdeki O Çekici Erkek, *Rahat Serseridir.* Kimseye eyvallah demez. Kimsenin önünde el pençe divan durmaz. Kendi kurallarını koyar ve hayatını kendi kurallarına göre yaşar. Kendi kurallarını ÇİĞNEMEZ ve KİMSEYE ÇİĞNETMEZ.

Dostum, bahsettiğim bu kişilik tarzı, kendimi üç sene sonra nerede ve nasıl gördüğüm silsilelerden ufak tefek alıntılardır. …Ve gün içerisinde insanlarla etkileşirken, *olmak istediğim O ERKEK olduğumu* kendime ispatlamak için, karşıma çıkan HER FIRSATI KULLANIRIM!

İçimdeki Çekici Erkeğin bana seslenişi, ERKEKSİ TEMEL İÇGÜDÜMÜN seslenişidir. İçimdeki Çekici Erkeğin bana seslenişini kendime inkar etmem. O sesi dinler ve AKSİYONA GEÇERİM. Onun dedikleriyle ve dürtüleriyle hareket ederim.

İçimizdeki O İdeal Erkeğin dedikleriyle TEKRAR TEKRAR hareket ettikçe, bu yeni davranış şekillerimiz ve insanlara karşı bu yeni tavırlarımız, git gide bilinçaltımıza ve nörolojimize işler ve bunlar git gide DOĞAL davranış şeklimize dönüşür.

Yani içimizdeki O ERKEĞE ses vererek ve onun dürtüleriyle hareket ederek, git gide ONA benzemeye başlarız.

Ve gün gelir; Arkana yaslanıp kendine ve hayatına baktığında: “Vaaayy! Şu an, bir zamanlar hep olmak istediğim İdeal Erkek gibiyim!” dersin! Bunu yaşamak çok zevkli bir duygu. Bir canlandır bu duyguyu kendi içinde…!

Kendine ve hayatına yapabileceğin en büyük güzellik, *İçindeki İdeal Erkek gibi olduğunu* HER FIRSATTA kendine ispatlamak ve onu canlandırıp insanlara göstermektir!

Ama uyarmadan da geçmeyeyim; İçindeki adamın dediklerini yaparken bazen faka da basabilirsin! Hatta bazen, FENA ŞEKİLDE faka basabilirsin! İçindeki erkeğin dediklerini yaparken kocaman bir çuval b*k suratında patlayabilir!

Ben içimdeki erkeğin dürtüleriyle ve dedikleriyle hareket ederken, birçok kez *SIKINTILI* durumlara girdim. Ama buna RAĞMEN yaptıklarımdan HİÇ pişmanlık duymadım… TAM TERSİNE…! Kendime duyduğum özsaygım ve özgüvenim ARTTI! İnsanların arasında git gide daha da özgürce dolaşmaya başladım. İnsanların arasında gezerken, göğsümü git gide daha da kabartarak dolaşmaya başladım.

Dostum! Içimizdeki İdeal Erkek olmak istiyorsak, başka bir çaremiz, başka bir alternatifimiz YOK!

Var mı…?!

Önümüzde SADECE bir ikilem, bir YOL AYRIMI var!

Ya; Herkes gibi düşünen, herkes gibi konuşan ve herkes gibi davranan SIRADAN BİR ERKEK oluruz. Feminist toplumun, erkeklere dikte ettiği şartlandırmalara ve kurallara itaat ederiz. Feminist toplumun belirlediği çerçevenin içinde kalırız ve toplum içinde sürü psikolojisiyle hareket ederiz. Erkekliğimizden ve seksüelliğimizden ve kadınları baştan çıkarmak isteyişimizden utanarak ve çekinerek yaşarız. Yani kadınların dünyasında *ezik* -mentalitesiyle gezeriz ve *keriz* kalırız…

ya da…

Kabuklarımızı kırıp, içimizdeki O İDEAL ERKEK oluruz! Olmak istediğimiz O ÇEKİCİ ERKEK oluruz! Kadınların dünyasında gezerken *GÖZDE* oluruz! Güzellerimizin yanlarında olmadığımız zaman, fantazilerinde oluruz!

Sıradan olmak değil, SIRA DIŞI olmak, aşırı çekici ve seksidir! Sıra dışı ve karizmatik erkeklerin kadınlar üzerinde etkisi -makalesine bir göz at. Karizmatik erkek nasıl olur – Karizma olmanın yolları -makalesine de bir göz at.

Dostum! İnsanların arasında gezerken, içindeki *İdeal Erkek* HER ZAMAN dışarı çıkmak istiyor! Kendini HER ZAMAN insanlara gösterip, kendini HER ZAMAN yaşamak istiyor! Kır kabuklarını! Çıkar O İdeal Erkeği içinden! Çıkar O Çekici Erkeği içinden!

İçine girdiğin HER DURUMDA ve HER FIRSATTA, içindeki O İdeal Erkeğin, O durumda yapacağı şeyleri yapmaya ve söyleyeceği şeyleri söylemeye başla!

Bir güzele yanaşıp: “Hey baksana! Sana birşey söylemeden geçemeyeceğim! Gözlerin, son iki gündür gördüğüm EN GÜZEL gözler! Günümü tatlandırdın! Teşekkür ederim!” demekle, SADECE içindeki İdeal Erkeğin dürtüleriyle hareket ettin ve kıza anlık duygularını ifade ettin. Kızın güzel olduğunu ve güzelliğinden hoşlandığını söyledin.

Kendi isteklerini ve içindeki İdeal Erkeğin sana söylediklerini inkar etmedin! Kızın güzelliğini inkâr etmedin. Cesaretini gösterdin!

Bu, içindeki İdeal Erkeğin kendini DIŞA VURMASI ve YAŞAMASIDIR!

İçindeki İdeal Erkeğin dedikleriyle hareket edersen, kendine karşı hissettiğin özsaygının ve özgüvenin git gide arttığını farkedersin. Git gide, seni dürtüleyen istek ve arzularınla hareket etmeye başlarsın. Işıldadığın erkeksi enerji git gide yoğunlaşır. ÖZÜNDE git gide daha GÜÇLÜ ve ÖZGÜR olursun.

Kadın, erkeğin DÜRÜST ve GERÇEKÇİ olabilme gücüne saygı duyar. Dolayısıyla, kendisini erkeğin yanında rahat hisseder. Kadın, kendisine GERÇEKÇİ DAVRANAN erkeğe, tav olur! Kendisine GERÇEKÇİ DAVRANAN erkeğin yanında KENDİNİ BIRAKABİLİR ve KENDİ GİBİ OLABİLİR. Rahat davranabilir. Arzular O erkeği!

İçindeki ideal erkeğin isteklerini ve dürtülerini kendine inkâr etmeyen, cesaretini toplayan ve istediklerini almak için ayağa kalkan ve istediklerinin peşine düşen erkek, gurur duyabileceği bir hayat yaşar. Gurur duyulan bir hayat, mutlu ve dolu bir hayattır. …Ve bu tarz bir erkek, GERÇEKLERİRİN SAVAŞÇISIDIR! Dolayısıyla, kendi özünde ve kadınların gözünde, ZATEN AŞIRI ÇEKİCİDİR!

Kendini ve kişiliğini geliştirebileceğin en sağlam zemin, kadınların dünyasına girmektir! Mevzu, sadece seks değil! Mevzu, sahneye nasıl çıktığın… Kendini insanlara nasıl sunduğundur… Kendini nasıl ifade ettiğindir! Mevzu, kendini ve özdeğerlerini bulmaktır… Dengeni bulmaktır… Kendi isteklerine saygı duyup, potansiyelini yaşamaktır…!

Erkek nefsine kanıp, tembelleşiyor. Korkularından dolayı, rahat hissettiği bölgede kalmayı tercih ediyor. Oysa, istediğimiz ve arzuladığımız HERŞEY, kendimizi rahat ve konforlu hissettimiz bölgenin dışındadır!

Don Juan olmak, *sadece kendin olmak* değildir! *Birisiymiş…* gibi davranmak da değildir! Don Juan olmak, İDEALLERİNDEKİ ERKEK -gibi olmaktır! Potansiyelini yaşamaktır! Hayatına yeni şeyleri kazandırmak ve kendini geliştirmektir!

İçindeki İdeal Erkeğin dürtüleriyle ve dedikleriyle hareket edersen, SIRA DIŞI bir kişiliğin ve yaşam tarzın olur. Bu da, sana farklı avantajlar verir.

1 – Kaliteli, dolu ve mutlu bir hayat yaşarsın.

2 – Kadınların, BİNDE BİR bulabildiği, elmas gibi değerli ve GÖZDE bir erkek olursun.

3 – Hayatın, hayatından çıkmak istemeyen güzellerle dolu olur.

Kızlara tanışırken, forumlarda okuyup evinde ezberlediğin açılış cümlelerini ve rutinleri sayabilirsin. Ama SEN söylediklerine inanmıyorsan, KIZLAR DA senin söylediklerine inanmazlar!

Yaşadığın hayat ilgi çekici ve anlatılmaya değerse ve kendinle gurur duyuyorsan, kadınlar bunu senin vücudunu tutuşunda ve bakışlarında görürler, sesinde duyarlar, ışıldadığın enerjide hissederler.

Saygılarımla,
    Caner

http://cezbetkadinlari.com/kadinlari-etkileme-sanati-kadinlari-etkileme-yollari/

• Okuyamadım özet yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısacası çekici olunmaz doğulur , tip olmadıktan sonra boşverin

• bu ne abi ya, sürekli gösteripde vermeyen gazete haberleri gibi olmuş
  • Ya bilader kusura bakmada olmuyo bak valla

• Hepimiz çekiciyiz

• EKONOMİ üzerine tasarlanmış materialist bir yıldızda yaşıyoruz. Bu sistemin, çok para harcayan, buna rağmen aşk ve seks bulamayan, hayal kırıklığına uğrayan ve bunalıma ve depresyona giren erkeklere ihtiyacı var!

Bize, "Adam olabilmek için, gereken şeyler sende yok! Sana ilk önce şu lazım...! Sana ilk önce bu lazım...!" diyorlar. Kadınlara da, "Kadın olabilmek için, gereken şeyler sende yok! Sana ilk önce şu lazım...! Sana ilk önce bu lazım...!" diyorlar. Biz de dışarıda gezerken: "Gereken şeyler bizde yok!" -psikolojisiyle geziyoruz. Daha fazlasına ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz.

...Ve, hırs yapıyoruz. Daha fazla çalışıp, daha fazla çabalayıp, daha fazla kazanıyoruz ve daha fazla harcıyoruz...! Ne için?! - Kadınlara *şekil yapmak* için... Kadınları etkilemek için...! Ne için?! - Daha fazla beğeni ve onay kazanmak için...!

Elde ettiklerimizin arkasında saklanıyoruz. Bunlarla erkekliğimizi ve toplum içindeki değerimizi KANITLAMAYA ve ARTTIRMAYA çalışıyoruz. "...Arabama bak! ...Evime bak! ...Yaptığım şekile bak!"

Halbuki, daha fazla varlığa sahip olmaya odaklandığımız için, DAHA FAZLA KİŞİLİĞE SAHİP OLMAYI, unutmuşuz. Dolayısıyla, içimizde ve şahsiyetimizde, boş kalmışız! Anlatacak, ilgi çekici bir şeyimiz kalmamış! Kadınlara, gururla gösterebileceğimiz, bir içdünyamız, kadınlara sunabileceğimiz ve paylaşabileceğimiz, herhangi bir manevi zenginliğimiz ve çekiciliğimiz kalmamış!

Dolayısıyla, kadınların dünyasında gezerken erkekliğimizden ve cinselliğimizden, ÇEKİNİR VE UTANIR olmuşuz. Sınırları aşıp, yanlış bir şey yapıp, kadınları gücendirmekten, KORKAR hale gelmişiz. En doğal isteklerimizi ve arzularımızı, örtbas eder hale gelmişiz.

kızlar ne ister

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.