Şimdi Ara

çekilen bir fotoğrafın tarih ve hangi cihazla çekildiğini anlamak mümkün mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
69.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fotoğrafları açtığın menüde en üstte sırasıyla dosya/düzen/görünüm/sık kullanılanlar/araçlar/yardım,buradan görünümü tıkla çıkan menüden *ayrıntıları seç*i tıkla ve görünmesini istediğin ayrıntıları işaretle.fotoğrafın exsif özellğine bakarkan ne işaretlemişseniz görürüsünüz. herhangi bir photoshop kullanılmışsa onuda yazar
  • Cep telefonu olsun fotoğraf makinası olsun, eğer cihaz exif yazımında neyi destekliyorsa onu yazar. bir kısım cep telefonu hiçbir exif yazmazken bazı telefonlar çekilen modele kadar yazar. yani bu durum baktığınız programla değil çeken makinayla ilgili. ben acdsee 5.0 la bakıyorum exiflere ve yazılan verilerden göstermediği yok. belli başlı oynamalarda exif verileri gitmez küültme döndürme renk oynaması vs. ama iş fotoğrafın orjinaline müdehaleye geldimi(kes yapıştır vs) exfler gider. tabi bu da programa bağlı. bir durum.
  • dijital fotoğraf makinesinde çekilen bir fotoğrafın çekilme tarihine müdahale ederek değiştirilmişse bu anlaşılabilir mi? Asıl tarih tespit edilebilir mi?
  • Halen geçerli bir konu mu bilmiyorum ama,
    Photoscape resim düzenleme programı sana bu bilgileri doğru ve ayrıntılı bir şekilde verebilir.
    resimi programa yüklüyorsun sağ üst köşede EXİF Butonuna tıklayıp bilgileri görebilirsin.
  • Facebook vs benzerinden sitelerden aldigin fotolarda bu Bilgiler olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bu konuda banada yardımcı olurmuSUNUZ
  • Samsung Galaxy Note 3 teldeki bazi resimlerin orjinal tarihleri you.Nasil bulabilirim acaba lütfen yardimci olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeşitli internet sitelerine yüklenen fotoğraflardaki exif bilgileri çoğunlukla silinir (veri tasarrufu ve gizlilik). Bir yerden indirdiğiniz fotoğrafta exif bulmayı beklemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.