Şimdi Ara

(Çekiliş içerir)Türkiye serverinde supp oynanmaz(qq)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açık net oynanamaz birader.Solo q supp oynanamaz.Adc şerefsiz çıkar jung gang diyince o ne der.Baskın demek zorunda kalıyorum ya baskın diyorum adama hee öyle desene diyor.Bu serverde try master oynıyıcaksın bu kadar basit.Olayı çözdüm yakında sırf MASTER ve TRY ile ELMAS oluşumu bu konu altında yayınlıycam.

Beyler ek olarak ilk yorum atana arkadaşa ben elmas olunca 840 rp hediye edicem. Kendisine de söyledim..

Ayrıca çekilişte yapıcam ..Bu konuda lig atlayışımın sslerini paylaşıcam. Elmas olunca=>1780 Rp dağıtıcam parça parça olarak.Konuyu takipte kalın. Her yorum bir çekiliş hakkıdır(bu cümleyi arkadaşlar yanlış anlıyor.Demek istediğim konu hakkındaki veya katılmak istiyorum tarzı yorumlar çekiliş için sayılır.Herkesin 1 kez yazılma hakkı var ).Yorumun içeriği fark yaratmaz

Beyler gümüş 3 çıkmak için son şansım ilk oyunda karşı taraf trolledi 12 dkda kazandık 2. oyunumda bizim takım bilerek feedledi kaybettik.Şimdi son oyunum kazanırsam gümüş 3 hergün 1 kademe atlayabilirim bence

Evet beyler Gümüş 3 teyim.Son oyun tam bir troll teamdik.Totemi bozdum ve rammus jung aldım dakka 15 iken bizde 17 kill vardı adamlarda 6.. Bütün laneleri ganglerimle taşıdım.Oyunu rahat aldık.Az kaldı geliyor beyler çekiliş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serpenslan -- 25 Ağustos 2013; 21:37:00 >

• Takip
  • Mainim sup. West'te iyi gidiyor ama TR'de de nasıl olduğunu merak ettiğimden şu sıralar TR'de hesap kasıyorum. 30 level olunca burada deneyimlerimi anlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daafis

Mainim sup. West'te iyi gidiyor ama TR'de de nasıl olduğunu merak ettiğimden şu sıralar TR'de hesap kasıyorum. 30 level olunca burada deneyimlerimi anlatırım.
    nidalee sup op!

pure ap kasar, sightstone bile almaz, w atıyorum ya her yere, hem canları da gidiyor warda para mı vericez bide der. Support anlayışı çok farklı bu serverda malesef.

ha son olarak daha 3.-4.dkda gank diye ağlayan bebeler de mevcuttur burada, muteleyin geçin efenim muhattap olmaya bile değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaLaLaLaLaLaLa

Takip

ELMAS olunca.Sana benden 840 rp ilk yazan olduğundan ötürü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Mainim sup. West'te iyi gidiyor ama TR'de de nasıl olduğunu merak ettiğimden şu sıralar TR'de hesap kasıyorum. 30 level olunca burada deneyimlerimi anlatırım.

Kendine neden eziyet ediyorsun k?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Kendine neden eziyet ediyorsun k?

Bir bakmak istiyorum nasıl bir yer bu Tr ranked diye. En kötü birkaç oyun sonra kalıcı olarak bırakırım. Ama o arada sinir katsayım epey artabilir tabi haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daafis

TRde metasız oyunlar daha kolay kazanılıyor. En iyi oynadığınız şampiyonu alın ve takımdan wardlamayı, haritaya bakmasını beklemeyin. Siz wardlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commando Kayle

TRde metasız oyunlar daha kolay kazanılıyor. En iyi oynadığınız şampiyonu alın ve takımdan wardlamayı, haritaya bakmasını beklemeyin. Siz wardlayın

Alıntıları Göster
    Anlamadım ama çekiliş varsa patılmak pistiyorum
  • tr de adc sup jung oynamak cidden işkence. 3lv olmadan gang isteyen, adc ye kill bırakmayıp tf de iş yapmıyon takımı taşıyamıyon diye küfür edenler, tüm totem sorumluluğu sup a yükleyenler. Tr pişmankıktır.
    Edit: çekilişe katılalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bladrid -- 25 Ağustos 2013; 13:53:57 >
  • katılalım çekilşşe
  • Hadi bakalım yolun açık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpenslan

quote:

Takip

Teşekkürler dostum.Elmas yolunda başarılar.Ayrıca elmas yolunda ranked gunlugum diye bir konu acarsan takip ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

katılalım çekilşşe
    Başarılar,çekilişe katılmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .eLTaric

quote:

Orijinalden alıntı: serpenslan

quote:

Takip

Teşekkürler dostum.Elmas yolunda başarılar.Ayrıca elmas yolunda ranked gunlugum diye bir konu acarsan takip ederim

Alıntıları Göster
    Hiçbir zaman çekiliş olmayacak gibi geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Hiçbir zaman çekiliş olmayacak gibi geliyor bana

Alıntıları Göster
    Öyle olsun kardeş
  • Çekilişe katılmak istiyorum başarılar ranked da?
  • çekiliş varsa katılmak istiyorum
  • belki ekmek çıkar takip
  • Advancensar kullanıcısına yanıt
    Nasip kısmet.Elmas olunca dedim elmas olursam yaparım çekilişimi.Beleşten çekiliş yok risk budur yapıp msjları bırakın işte konuyu takipte kalında çekilişi kaçırmayın tarihini bilmek için beni takip edin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.