Şimdi Ara

Çekiliş İle Gtx 660 Veriyorum Kazanan Belli oldu (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
13
Favori
17.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bonser24

bu konuları yeni gelen lanet olası Bugünün En Popüler Konuları kısmında görmekten tiksinti geldi artık.bu tip konuları açanlara artık ban alma riskini göze alarak dümdüz gitmeyi düşünüyorum.konu dışından zaten tiksinti duyuyorum birde bu tip gereksiz insanı deli eden konuları görmekte bu sıcakta cidden çekilmiyor.

banlık veya kural dışılık bir konu değil görmek istemiyorsan hiç bakma veya görmemezlikten gel sana zorla oku veya katılmı diyoruz yada silah zoruyla
  • forsaken23 kullanıcısına yanıt
    Katılımları benim yoruma kadar alsan, geç kalktım görmemişim konuyu, 1 saatcik
  • festival gibisin katılmak istiyorum
  • çekilişe katılmak istiyorum
  • bende katılmak istiyorjm
  • katılmak istiyorum
  • katılmak istiyorum
  • Çekilişe katılmak istiyorum.
  • Kura çekimini youtube üzerinden video ile paylaşmanızı bekliyoruz.

inşALLAH cidden ihtiyacı olan birine gider ( ben gibi :) )
  • forsaken23 kullanıcısına yanıt
    bigün böyle konu açanlara dümdüz sövücemde bakalım ne zaman

yok 100 lira veriyorlarmış,ulan egosunu tatmin etmeye çalışan ergen sen bu kartı ekran kartı 2.el bölümüne aç hemde 100 liraya bir saatte satılmassa bende bir şey bilmiyorum

onu geçtim buna inanlar sazanlar var
  • 200TL veriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

yok 100 lira veriyorlarmış,ulan egosunu tatmin etmeye çalışan ergen sen bu kartı ekran kartı 2.el bölümüne aç hemde 100 liraya bir saatte satılmassa bende bir şey bilmiyorum

sahibindene açtım gitmedi 350'tl satın almak istiyorsan ver 350 vereyim bilgisayarcıya götürdüm 100 dedi bende satmadım yarın öğlen vereceğim ihtiyacı olana bu arada sen ergenlikten çıkmışsan ne olmuş beyin hala aynı beyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken23 -- 11 Temmuz 2014; 19:59:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken23

quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

sahibindene açtım gitmedi 350'tl satın almak istiyorsan ver 350 vereyim bilgisayarcıya götürdüm 100 dedi bende satmadım yarın öğlen vereceğim ihtiyacı olana bu arada sen ergenlikten çıkmışsan ne olmuş beyin hala aynı beyin

beyni kafasında olmayan arkadaşım,hala yok sahibindenmiş yok bilmem ne.Yazdıklarımı tam okumayı öğren önce aç forumun 2.el bölümüne hemde 250 tl ye satılmassa o zaman konuş bana

• 500 tL Vereyim...
  • Kazanan kişiye kutunun içinde hıyar gitmezse iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken23

başlıktaki gibi arkadaşlar dün sapphire R9 290X 4 Gb 512 Bit ekran kartı aldım önceden kullandığım 1.5 yıllık ekran kartımı satamadığım için çekilişle vereceğim lakin kargo ücreti sizden sadece katılmak istiyorum demeniz yeterli buda kanıtı

Yeni TREND BEYLER

• katılmak istiyorum...
  • Katılmak istiyorum
  • Oğlum adamın imzasına bakın kaç sayfa olmuş allah kahretsin
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.