Şimdi Ara

Çekiliş ile IXperia X8 veriyorum (En iyi telefon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çekiliş ile 10 Temmuzda doğum günümde IXperia x8 vereceğim doğum günümde hediye olarak bir üst modeli x9 gelecek bunu vermek istiyorum,
    Bildiğiniz gibi piyasada ki en iyi telefon '' I '' IPhone'den gelip Iphonenin stabilitesine,kalitesine sahip olup Xperia Dayanıklılığı ve kamerasına sahip bir telefon olup piyasada ki en iyi telefon kazananı 10 Temmuzda canlı yayın ile '' Çekiliş Yap '' sitesinden canlı yayında yapacağım kazanana hayırlı olsun.

• Çekilişe katılmak istemiyorum telefonunuz sizin olsun
  • Bende Note 5 vermeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazretidentist

Çekilişe katılmak istemiyorum telefonunuz sizin olsun
    çekilişe katılmak istiyorum :)
  • Siz hala bikmadiniz mi la
  • quote:

Orijinalden alıntı: enevre

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

Biliyorum sana çıkmaz diye böyle bir yazı yazdın ama seni ilk sıraya yazacağım, Umarım sana çıkar ve Apple ve Sony iş birliği ile üretilmiş bu telefona sahip olma şansına erişirsin Iphone 5S 2 yıl sonra oyunlarda kasmaya başladığında eğer sana çıkarsa bana bol bol teşekkür edeceksin.
  • Çekilişe katılmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanMarinoSabrisi

quote:

Biliyorum sana çıkmaz diye böyle bir yazı yazdın ama seni ilk sıraya yazacağım, Umarım sana çıkar ve Apple ve Sony iş birliği ile üretilmiş bu telefona sahip olma şansına erişirsin Iphone 5S 2 yıl sonra oyunlarda kasmaya başladığında eğer sana çıkarsa bana bol bol teşekkür edeceksin.

Alıntıları Göster
    Çekilişe katılmak is

• Fla$$Tv deki Satıcı sen miydin
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Babywolf

Fla$$Tv deki Satıcı sen miydin
    Çekilişe katılmak istiyorum
  • Çekilişe katılmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone1912

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çekilişe katılmak istiyorum.
  • IXperia X8 kardeşim bu Apple ve Sony işbirliği ile üretildi kasa tasarımında da Samsung'un desteği var bilmediğin telefonlara çamur atma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanMarinoSabrisi -- 6 Temmuz 2014; 23:20:51 >
  • Çekilişe katılmak istiyorum
  • Eve gelen hırsız neyi çalmaz mı
    Denizin ortasında ne var mı
  • quote:

IXperia X8 kardeşim bu Apple ve Sonny işbirliği ile üretildi kasa tasarımında da Samsung'un desteği var bilmediğin telefonlara çamur atma

Sonny nedir kardeşim yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimoneKSK

allahın dolandırıcılarının telefon diye sattığı telefona benzer cihazı burda anlatıp milleti kandırmaya çalışıp kargo parası kdv diye 80-100 lira para mı isteyeceksin.

sen burdaki insanları salak mı sanıyosun.

http://www.youtube.com/watch?v=etHbCQ3N5go&feature=kp

al bu da incelemesi. senin gibilere ıslatıp ıslatıp odunla ayar çekmek lazım da düşmüyosunuz işte elimize.

Kore malı bu, Sen Kore malı IPhone 5S yada S5 var diye orjinallere laf atıyor musun ? Orjinaller ile Çakmaları bir tutuyorsan bilemem tabii.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.