Şimdi Ara

Çekim gücündeki istikrarsızlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Hocam Samsung kullanıyorsanız NetMonster ile direkt sabitleyin kurtulun.

Ah şu tam kapanma yok mu, şebeke zaten 3 mbps'di. Şimdi oldu 0.50 mbps, telefonun ısınması, 20 saat dayanırken artık 12 saat dayanması da cabası, hepsi bu sorunların tam kapanma başladığından beri yaşıyorum ve bu rezalet firmadan kendimi atmak istiyorum.

Telefon normalde 4.5G'de 30 derece stabildi, şimdi 39 altına inmiyor 4.5G açıkken.

Dostum öncelikle netmonster tavsiyesi için teşekkür ederim. Evimde Türk Telekom rezil halde. Devamlı h/h+/lte arasında dolanıp duruyor. Hepside 1 çubuk zar zor çekiyor. İnternet zaten insanı çıldırtacak şekilde kötü. Sadece h+ olduğunda sayfalar açılabiliyor. Dediğin programı kurdum ve Samsung network bölümünden wcdma seçtim. Şimdilik h de stabil gibi. Acaba başka yapmam gereken ayar varmı dır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer ikisinin gelecek yıllarda kapsamayı düşünmediği birçok yerde 4G hizmet veriyor diye öyle dedim. Hız diye bir şey yok tabi ama Turkcell'in uğramadığı yere hizmet vermese bölge iyice sinyalsiz kalacak...

• XDiscovery X kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Operatör değiştirebilirsiniz, eğer önem veriyorsanız hıza.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Doğru az ama 3G performansı Vodafone 4g den kat kat daha iyi, 3G kapsamasıda kolay kolay kullanıcıyı son dönemde eskisi gibi üzmüyor onuda unutmamak lazım
  • Türk Telekom'un 3G de ses kalitesi berbattır, hız kalitesi yine iyi derecede.

Ses ve kapsamaya önem veren biri kesinlikle Turkcell tercih etmeli, eğer Turkcell istemiyor ise Vodafone seçmeli. En son alacağı Türk Telekom olsun.

Hızda ise de kesinlikle başta Turkcell eğer istemiyor ise Turk Telekom, en son alacağıda Vodafone olsun.

Türkiye geneli, kendi deneyimlerim.

• Volte kullanıyorsanız üç operatöründe ses kalitesi birbirine yakın.

• Xiaomi telefonlarda band sabitleme olayı nasıl yapılıyor? Bilen varsa yazarsa çok makbule geçer. Teşekkür ederim şimdiden

• saidosman188 S kullanıcısına yanıt
    Bende de oppo var bir türlü sabitleyemiyorum.

Telefon tuş takımına *#*#3646633#*#* yazarak LTE bandlarından Xiaomi için seçebiliyorsunuz. Umarım doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 11 Mayıs 2021; 1:57:35 >
  • Yok hocam, malesef kodu yazınca bir şey olmadı. Kod bi anda kayboluyor Sanırım model model farkediyor

Evet olabilir. Üstadlardan yardım bekleyeceğiz gibi duruyor.

• Yine de teşekkür ederim size sağ olun Çekim gücündeki istikrarsızlık 

Rica ederim. İyi geceler.

• TT'da hız varda n'oluyor. 40Mbps ile pc bağladım ping'e gel. Dansözgibi bir aşşağı bir yukarı. Stabilite 0

Çekim gücündeki istikrarsızlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 11 Mayıs 2021; 10:13:1 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Tüm türkiye de pinge alıştı abi ya, artık kızmıyor millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 11 Mayıs 2021; 14:58:5 >
  • ping herkes alisti

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.