Kapalı alandan kasıt kesinlikle senin sorduğun gibi katlar arası mesafe değil,kat arasındaki kalın betonarme sinyali zayıflatır, 1.kattan 5.kat ile çok zor görüşürsün ve bu olabilirse de sadece Siemens ile olur.Benzer konularda hep aynı şeyi ısrarla yazıyorum,alınabilecek tek DECT telefon Siemenstir, sakın diğer markaların (panasonic ve philips de dahil) süslü püslü görünüşlerine kanmayın.Siemens işini iyi yapar,çok iyi çeker ve çok dayanıklıdır (kullanmaya başlayınca anlayacaksın,nerede kullanırsan kullan mutlaka bir yerlerden düşecek ve bu travmaları bir tek Siemens atlatacak). Ayrıca diğerlerinin hemen hemen tamamı (lisanslı olarak bile olsa) Made in China... Siemens: Made in Germany.... Bu bile tercih için tek başına yeter
karelin bitane vardı. ufak bi anteni var o 5 katta net çekiyordu. ama pili zayıfladı başka pil taktık olmadı. şimdi yeni bitane düşünüyorum. sen kesin konuşmuşun siemens iyi diye. bende bitanede panasonic var 1 kat yukarı çıktınmı sinyal gidiyor. eğer siemensde öyle ise hiç gerek yok.
Eğer bulunduğun binada karel 5 kat çekiyorsa Siemens 7-8 katı rahat çeker, çünkü karel çine noname ürettirip marka basar ve dectleri çok kalitesizdir. Ancak şu da var 50/300 aynı zamanda yasal sınır ve üreticiler buna uymak zorundalar (çok daha fazla çeken Senao diye bir telefon vardır ve yasak olduğu için kaçak satılır), karelin telefonu üretim standartlarına pek uymadığı için menzili olması gerekenden yüksek olabilir, EĞER BÖYLEYSE bu sana 10-15 yıl sonra kanser olarak geri dönecektir.AMAN DİKKAT
bobita arkadas sen amma sallamissin ya. az yavas at ya. yok yasal sinirmis AEG TARA 400-405 (long range 500 metre) var ayrica panasonic modelinin SUYA DARBEYE ve TOZA dayanakli telsiz telefonu var . yok yukarda atip tutmussun travmalari bir tek siemens atacakmis yok ya baska benimki masadan düstü anasininkini gördü . neymis kanser yaparmis uzun mesafeliler. bu nebicim düsünce etraf radyo televizyon W-LAN sinyalleri ile dolu simdi telefonun cekimi 50 metreyi gecince kanser orani artiyo yani. milleti burda süslü püslü yazilarla kandirip yönlendirme. benim gibi bilen biri cikar sana sap diye gösterir egriyi dogruyu linkler asagida iyi bakta bos bos konusma bir daha
ben böyle bilip bilmeden bos bos konusanlara acayip uyuz oluyorum. elinde delil yok atip tutmus. yok siemensmis linkleri iyi incele milleti yaniltma burda[size=4]
Terbiyesizlik etme birbirimize karşı daha edepli ve ahlaklı olalım dostum ne demek sallamak, bos bos konusmak, atıp tutmak, siemensin telefonlarını kullandım tek geçerim takır tukur yerlere düştü bir cacık olmadı burda yalan yok.
Frekansı yüksek cihazlar tabii ki kanser yapabilir sonuçta radyasyon saçıyor birisi Siemens 50m/300m diğeri Senao 12 KM kadar çekebiliyor deniliyor. Biraz araştırma yapsan satışına konulan yasak sebeplerini bulabilirdin.
Bırak araştırmayı firmanın kendi ile görüştüm aşağıdaki sebeplerden dolayı yasak dediler
Copyrightc2006 Senao Networks, Inc. Tel:886-3-328-9289 Fax:886-3-396-2222
Adam uçaklara, elektronik cihazlara, uydu antenlerine, radyolara v.b. elektronik cihazların frekanslarını bozabiliyor diyor sen ne diyorsun.
İngilizce varsa ara bi görüş.
Bırak onu bunu cep telefonu ile bilmem kaç dakikadan sonra zararları başlıyo bak okuda SATICI AĞIZI ile konuşmayı bırak. insanların sağlıklarıyla oynamayı bırak.
Bunlar cep telefonu için cep telefonu eminim ki daha az zararlıdır. (sonuçta cep telefonu satışı yasal)
Bunun satışı da insana ve askeri İletişime zararlı olduğu için yasak.!!!
Görüş alanında daralma Kalp rahatsızlıkları Kalp pilinin bozulma riski Hafıza zayıflaması ve beyin tümörü riski Yoğun stres ve yorgunluk hissi Kalıcı işitme bozuklukları Konsantrasyon ve dikkat bozulması Embriyo gelişiminin zarar görmesi Kulak çınlaması ve kulaklarda ısınma Kadınlarda düşük riskinin artması İşitmede geçici aksaklıklar oluşması Kan hücrelerinin bozulması Baş ağrıları ve sersemleme Bağışıklık sisteminin bozulması
Uzun Vadeli Zararları (10 Yıl)
Yüksek tansiyon Genetik yapının bozulması Sperm sayısının azalması Beyaz kan hücresi (lenfoma) kanseri Cilt kanseri Kan beyin bariyerinin zedelenmesi
quote:
Orijinalden alıntı: bestercan
ARKADAŞLAR İŞYERİNDE KULLANMAK İÇİN TELSİZ TELEFON ALACAĞIM. 5 KATLI BİR BİNADAYIZ. BU BİNA İÇİNDE ÇEKECEK BİR TELSİZ TELEFON LAZIM. ŞU ANDA HOŞUMA GİDEN SIEMENS GIGASET S450 TELSİZ TELEFON VAR.
ŞARJI VE ÇEKİMİ İYİ OLACAK
BİLDİĞİNİ-DUYDUĞUNUZ-GÖRDÜĞÜNÜZ VEYA KULLANDIĞINIZ BAŞKA TELSİZ TELEFON VARSA TAVSİYELERİNİZ BEKLİYORUM....
Ne Aldın ? =) hangi ürünle çözdün işini ?
2 Tane alındı. İlki Seano var antenli ilginç birşey. 3.kattan -1 e inildiğinde(bina perde betonlu) yine çekiyor. Benim o kadar işim olmadığı için farklı model aldım. Telefon Gigaset SL 780 Güzel yönü şu çok sık telefon görüşmesi yaptığım için görüşmeleri bluetooth kulaklıkla çok rahat yapıyorum. Diğer güzel yönü ise şarj ve baz istasyonun ayrı olması. Şarj istasyonu masada ama baz istasyonu nerde.... ? nerde olduğunu ilerleyen günlerde unutabilirsiniz
Müstakil evde kullanmak için ideal telsiz telefon hangisi.Pili değişen bir model olsun pilin ömrü bitince şarj edilebilen aaa pil kullanılabilsin.