Şimdi Ara

Çekingen-Utangaç Kızlardan Hoşlanıyorum? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çekingen utangaç kızlarda senden hoşlanıyor.Hadi yine iyisin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLiseli

Burda seni benden baska kimse anlayamaz dostum 15 yasindayim bende de abazalik var :D ve ayni senin gibi ergen kizlar hic dikkatimi cekmiyor. Boyle utangac , hanim kizlar daha cok ilgimi cekiyor.

17 yaşındayım ve 14 yaşından beri bir kızla ilgileniyorum. Aynı sizin bahsettiğiniz tipte bir kız. Öyle kızları tavlamak hiç kolay değil merhaba diyince cevap vermeyenleri bile var bunların bilin istedim.
  • Gecmis olsun 14-15-17 yasindaki ergenlere kaptirdik forumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

yaşın 14 nasıl evlenicem diye düşünüyorsun :D okulu nasıl bitiricem nasıl meslek sahibi olucam diye düşünmelisin ilk önce :) sana şu örneği veriyim kuzenim liseyi bitirdikten sonra üniyi kazandı ama gitmedi evlilik istedi tanıdıkları felan kimse istemedi şuan memur oldu rahat 2 milyar maaş alıyor bu sefer peşinde o kadar çok koşan var ki belki ailende diyordu sırtını devlette daya gerisi kolay diye sen allahın izniyle devlet memuru olda kapında sıra bile oluşur :)

devlet memuru mu

Nickte 97 yazıyor ama sanırım 57'li bir abimiz

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet686282

quote:

Burda seni benden baska kimse anlayamaz dostum 15 yasindayim bende de abazalik var :D ve ayni senin gibi ergen kizlar hic dikkatimi cekmiyor. Boyle utangac , hanim kizlar daha cok ilgimi cekiyor.

17 yaşındayım ve 14 yaşından beri bir kızla ilgileniyorum. Aynı sizin bahsettiğiniz tipte bir kız. Öyle kızları tavlamak hiç kolay değil merhaba diyince cevap vermeyenleri bile var bunların bilin istedim.

Katiliyorum, otobuste bir kiz var ama sanki gidip konussam tersleyecekmis gibi geliyor. Fazla namuslu

• quote:

quote:

quote:

Katiliyorum, otobuste bir kiz var ama sanki gidip konussam tersleyecekmis gibi geliyor. Fazla namuslu

Benim bahsettiğim kızda öyle hatta bugüne kadar okulda yanında tek erkek görmedim erkeklerin yaptıkları esprilere falan gülümser falan ama erkeklerle kanka bile olmaz böyle kızlar hep ilgimi çekmişlerdir ve sarışın olmasıda + katıyo tabi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim bahsettiğim kızda öyle hatta bugüne kadar okulda yanında tek erkek görmedim erkeklerin yaptıkları esprilere falan gülümser falan ama erkeklerle kanka bile olmaz böyle kızlar hep ilgimi çekmişlerdir ve sarışın olmasıda + katıyo tabi.

Hocam benim kızı tarif ediyorsun , sarışın yeşil gözlü benimki de. Hafif kısa boylu ama olsun

• 2 miyar maaş? ben bile girerim o sıraya :D :D

Yaş 14 daha düşündüğün şeye bak kardeşim... Abazalığı biraz frenlemeye bak ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

yaşın 14 nasıl evlenicem diye düşünüyorsun :D okulu nasıl bitiricem nasıl meslek sahibi olucam diye düşünmelisin ilk önce :) sana şu örneği veriyim kuzenim liseyi bitirdikten sonra üniyi kazandı ama gitmedi evlilik istedi tanıdıkları felan kimse istemedi şuan memur oldu rahat 2 milyar maaş alıyor bu sefer peşinde o kadar çok koşan var ki belki ailende diyordu sırtını devlette daya gerisi kolay diye sen allahın izniyle devlet memuru olda kapında sıra bile oluşur :)

devlet memuru mu

20-30 yıl öncenin mesajı herhalde bu niye hortlattınız!!!

• aynı ben
  • Yaş 14 ve ergen muhabbeti eden kızdan hoşlanmıyorsun? Ya güzel kardeşim 14 yaşında istesen de istemesen de ergen muhabbeti yapılır. Ergenlerin yüzde 80'i kendini yeterince olgun görür ve kendisinden başka herkesin çocuk gibi hareket ettiğini düşünür.

Madem yaşın 14 kızlarda şunu severim bunu severim muhabbetine girme. Bu gibi şeyler tecrübe ile olur yaşadıkça anlarsın neyin ne olduğunu. Bu yaşlarda güzel kızlarla çıkmaya çalış. Sonraları daha farklı kriterler belirecek. Evlenme fikrini vs. aklından at o gibi düsünceler genelde okul bittikten sonra şekillenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgüven=0

quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

Yav çocuk daha ergenliğe yeni girmissindir anca ulan 62 den yapılan tavşan gibisiniz valla.

Yeni girmek mi? Mastürbasyona 10 yaşımda Naruto'daki Sakura'ya bakarak başladım. Ciddiyim.

sen bitmişsin dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E5D0A4D -- 6 Ocak 2013; 1:46:05 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam benim kızı tarif ediyorsun , sarışın yeşil gözlü benimki de. Hafif kısa boylu ama olsun

Aynen yav sarışın renkli gözlü boyuda 175 ama

• quote:

Orijinalden alıntı: CeCCilo

quote:

Orijinalden alıntı: norveçliasosyal

quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

2 milyara millet peşinden koşacak ?

bunu alın burdan

2 milyar para mı diye sorarlar adama

Aynen yaş 27 İrlanda da yaşıyorum 12.000 tl maaşım var ama kız arkadaş daha yeni buldum. Lisede ve üniversitede zaten hiç bulamadım bendemi problem var anlamadım.

İrlanda'lı futbolcu gelmişş

Yok dostum doktorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Yaş 14 ve ergen muhabbeti eden kızdan hoşlanmıyorsun? Ya güzel kardeşim 14 yaşında istesen de istemesen de ergen muhabbeti yapılır. Ergenlerin yüzde 80'i kendini yeterince olgun görür ve kendisinden başka herkesin çocuk gibi hareket ettiğini düşünür.

Madem yaşın 14 kızlarda şunu severim bunu severim muhabbetine girme. Bu gibi şeyler tecrübe ile olur yaşadıkça anlarsın neyin ne olduğunu. Bu yaşlarda güzel kızlarla çıkmaya çalış. Sonraları daha farklı kriterler belirecek. Evlenme fikrini vs. aklından at o gibi düsünceler genelde okul bittikten sonra şekillenir.

Sağol usta. Kendimi aşmaya çalışmaya çalışıcam.

https://www.youtube.com/watch?v=EI1ZiiIEoU0

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

sokakta cilli oynamaz , pisikletle kız kovalamaz , torpil patlatmaz , simit oynamaz , zillere basıp kaçmaz , çamurda yada kavurucu sıcakta saatlerce top oynamazsa bir nesil böyle ilginç oluyor işte

Ne güzel tanımlamışsın be
  • yaş 14 den sonrasını okumadım

daha 14 yaş fikirlerin zevklerin daha çok değişecek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.