Şimdi Ara

Çekingenliği, asosyalliği aşmak için yaptıklarım ama değişen bir şey yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben o tür şeyler yapınca bende etkisi oluyor kesinlikle ancak yine geçici değişim oluyor yine o ortamlardan uzak kalınca eski halime donuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

Hocam sorunumuz şu konuşmaya başlayınca ''ulan bir aptallık yapacağım ve bu aptallığı da kıvıramayacağım'' korkusu
    Emin ol insanlar konuştuklarına bu kadar kafa yormuyor. Saçmala gitsin değişik olmak iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Emin ol insanlar konuştuklarına bu kadar kafa yormuyor. Saçmala gitsin değişik olmak iyidir.

Alıntıları Göster
    Hocam dediğini yapıyorum işte insanların gözünde değişik oldum ancak okulda insanların gözünde çekingenim okulda kaynaşmak daha zor işte bir şekilde tanışıyor kaynaşıyorsun ama okulda tanışmak komplike

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilinmeyenkişi -- 14 Mayıs 2019; 1:11:24 >
  • hıv virüsü gibi bir şey bu sosyal fobi asla iyileşmiyor
  • Kabul edilecek bir şey değil arkadaşlar asosyalliğin getirdiği büyük bir eziklik var üstümde taviz veriyorum insanlara sürekli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tip en onemli kriter çunki genel kulturunuz ve paranizla tavladiginiz bir kızla bir cafeye gittiginiz zaman kapidan giren yakisikli ve uzun boylu erkeği isteyecek hem de siz yaninda iken

Yapacak bir sey yok tip+boy=olay erkek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende vardı psikiyatri ye gittim anksiyete bozukluğu teşhisi koydu anti depresan kullanıyorum 1 yılı geçkin bir süredir ilaç çok iyi geldi %400 fark etti diyebilirim ama hala imrendiğim insanlar gibi girildiğim her ortamda sevilemedim veya tamamen rahat davranamıyorum sadece kendimi daha rahat olmaya itiyorum ama bi yere kadar geçen ay açılıp reddedildim yine içime çekildim ne zaman düzelirim bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

Aynı sorun bende vardı psikiyatri ye gittim anksiyete bozukluğu teşhisi koydu anti depresan kullanıyorum 1 yılı geçkin bir süredir ilaç çok iyi geldi %400 fark etti diyebilirim ama hala imrendiğim insanlar gibi girildiğim her ortamda sevilemedim veya tamamen rahat davranamıyorum sadece kendimi daha rahat olmaya itiyorum ama bi yere kadar geçen ay açılıp reddedildim yine içime çekildim ne zaman düzelirim bilmiyorum
    Psikoloğa ve psikiyatriste gittim hiçbirisi senin hastalığın şu diye bir şeyler söylemedi psikoloğuma sorunca benim sorunum ne diye sen bilirsin tarzı kaçamak cevaplar veriyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.