Şimdi Ara

Celal bayar mı Çukurova mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene üniversite sınavına girdim ve malumunuz tercih dönemi başladı da bitiyor. Fakat çok büyük bir kararsızlık içindeyim. İngilizce bilgisayar mühendisliği eğitimi olarak Celâl bayar üniversitesi mi yoksa Çukurova üniversitesi mi tercih edilmeli?
    Okulların öğrencileri ya da bu konuda bilgili olan arkadaşlar bilgilendirirse çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eisenaugen

Arkadaşlar bu sene üniversite sınavına girdim ve malumunuz tercih dönemi başladı da bitiyor. Fakat çok büyük bir kararsızlık içindeyim. İngilizce bilgisayar mühendisliği eğitimi olarak Celâl bayar üniversitesi mi yoksa Çukurova üniversitesi mi tercih edilmeli?
    Okulların öğrencileri ya da bu konuda bilgili olan arkadaşlar bilgilendirirse çok memnun olurum.

Çukurova Üniversitesinden pek bir haberim yok ama Celal Bayarı pek tavsiye etmiyorum. Hem eğitim kalitesinden hem de Manisanın bir öğrenci için berbat bir yer olması açısından dolayı böyle söylüyorum. Manisanın İzmire yakın olmasına da aldanmayın derim. Çukurovayı pek bilmiyorum ama Celal Bayardan daha iyi olduğunu tahmin ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.