Şimdi Ara

Celal Kolot nasil bir adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haberturkte izliyorum adamin bir tane iyi lafi yok bjk hakkinda hep kotu yorumlar yoneticeleri ezmeye calismalar bir de ben olsam sezeri bedavaya alirdim diyor harbi bunun yaptigini kucuk cocuk yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam ?

• Faydası yok zararı var bence. Her sene çıkıp konuşuyor "altyapıya şunu ben vericem, altyapının masraflarını ben ödiycem" vs... Altyapı ile ilgili zibilyon tane lafı var ama somut icraatlarını hala bekliyoruz... ben ölmeden görebilecek miyim, merak ediyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin hakkinizda bir tane olumlu yorumu gormedim bu zaman kadar.icinizdeki irlandalilardan kurtulmaniz lazim

• Seyit ateş'te :D biliçi maaşla getirecektim demişti..
    Saçmalığın daniskası eğer Önder Özen tam otutturursa sistemi transferlerde kızmayız beyler yıllarca transferleri bunlar yaptı işte..
    Menejer gelir ya abi şunu aldır %30 ;) falan ..

neyse erdal cömert görmesin.
  • Bu adam Demirören zamanı yöneticiydi 2 milyon verdi kulübe borç olarak bir transfer içindi sanırsam kısa bir zaman durdu zaten hemen o parayı alıp tüydü, daha sonra da ben paramı aldım sizde alın falan dedi sanırsam..
  • Beyler Türkiyede en çok eleştirilen klüp Fenerbahçedir çünkü yöneticileri çok zengin,oyuncuları pahalıdır birde başarısız olunca herkes onlara yükleniyor fakat en çok eleştrilen 2.klüp Beşiktaş ama bizim ne yöneticiler çok zengin nede oyuncularımız pahalı Bu sene BJK çok daha eleştriliceğe benziyor Önder Özeni çekmeyen çok gazeteci var adamın hatasını kolluyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klasik Demirören yöneticisi kendisi. Levent Erdoğan bir bu iki.
  • Dayaklık

• Eğer gerçekten içimdekileri yazarsam ceza yiyeceğim kişidir kendisi

• 10 dakika izledim adama sinir oldum. Azıcık olumlu konuş be mübarek. bizim telegoldeki gs li adam gibi adı neydi unuttum şimdi. hayır onu geçtim önder özenden ne isityorsun , daha bjk resmi maç bile yapmamış. takım nereye gider belli değil.
  • Fenerbahçe transfer yapacak demiş doğru mu beyler? Yoksa sallamasyon haber mi öyle duyumlar dolanıyor etrafta da.
  • popüler olmaya çalışan biri kaale alıpta daha fazla popüler yapmayın
  • Celal Kolot, Sergen Yalçın, Atıf Keçeci, Kaya Çilingiroğlu. Ve aklıma gelmeyen diğer Beşiktaş düşmanları. Yahu Beşiktaşım size ne yaptı'da böyle düşman oldunuz. Yazıklar olsun hepinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Celal Kolot, Sergen Yalçın, Atıf Keçeci, Kaya Çilingiroğlu. Ve aklıma gelmeyen diğer Beşiktaş düşmanları. Yahu Beşiktaşım size ne yaptı'da böyle düşman oldunuz. Yazıklar olsun hepinize.

Birde bunlar ağır konuşup ortamı geriyorlar yok yere sorun yaratıyorlar sonrada bizim işimiz eleştirmek bunun için burdayız demeleri yok mu insanlarla dalga geçiyorlar

Ne zaman tam hatırlamıyorumTelegol de kaset yapmışlar bir kulup bildiri yapmış onu okuyorlar arkadaki müzik requiem for a deram in müziği

Dün de sergen yalçın önder özen için baya konuştu onu dinlediniz mi?

• Dinledim @Leo Minor futboldan soğutuyorlar insanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

quote:

Celal Kolot, Sergen Yalçın, Atıf Keçeci, Kaya Çilingiroğlu. Ve aklıma gelmeyen diğer Beşiktaş düşmanları. Yahu Beşiktaşım size ne yaptı'da böyle düşman oldunuz. Yazıklar olsun hepinize.

Birde bunlar ağır konuşup ortamı geriyorlar yok yere sorun yaratıyorlar sonrada bizim işimiz eleştirmek bunun için burdayız demeleri yok mu insanlarla dalga geçiyorlar

Ne zaman tam hatırlamıyorumTelegol de kaset yapmışlar bir kulup bildiri yapmış onu okuyorlar arkadaki müzik requiem for a deram in müziği

Dün de sergen yalçın önder özen için baya konuştu onu dinlediniz mi?

sergen önder özenin mevkisini kıskanıyor ondan öyle , aynı şeyden rahatsızlığını metin tekinde söylemişti bizim gibi beşiktaşlılar varken falan neden o gibisinden ama efendi adam çok sataşmıyor o yüzden sergen gibi değil.

• quote:

Ahaha hocam Kaya dedinde Twitterdan bir okuyun maç öncesi ve sonrası yazılanları.Atiba efsane futbolcu ilan etti Takım çok iyi falan demeye başladı.Lanet herif 1 hafta öncesine kadar Beşiktaş hazırlık maçlarında rezaletti şöyleydi böyleydi diyordu.Kalitesiz adamlar listesinde 1 numara benim için.Sergende 2. sırada.Önder Özene oturduğu yerden sallamaya çalışıyor.Amaa Sergen benim için artık efsane falan değildir.Sen eğer efsane olduğun takıma ihanet edersen.Nihat Kahveci gibi oluverirsin.
    1-Kaya
    2- Sergen
    bunlar kadar kalitesizini görmedim.Zaten Celal deneni takmam bile karınca daha değerlidir gözümde

• quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Ahaha hocam Kaya dedinde Twitterdan bir okuyun maç öncesi ve sonrası yazılanları.Atiba efsane futbolcu ilan etti Takım çok iyi falan demeye başladı.Lanet herif 1 hafta öncesine kadar Beşiktaş hazırlık maçlarında rezaletti şöyleydi böyleydi diyordu.Kalitesiz adamlar listesinde 1 numara benim için.Sergende 2. sırada.Önder Özene oturduğu yerden sallamaya çalışıyor.Amaa Sergen benim için artık efsane falan değildir.Sen eğer efsane olduğun takıma ihanet edersen.Nihat Kahveci gibi oluverirsin.
    1-Kaya
    2- Sergen
    bunlar kadar kalitesizini görmedim.Zaten Celal deneni takmam bile karınca daha değerlidir gözümde

Hepsi şovmen ya piyasa yapmaya çalışıyor kendine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

1-Kaya
    2- Sergen

Kaya demişken ;
    https://www.dropbox.com/s/9pmdmvon4wggtg6/kayaç.flv

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.