Şimdi Ara

Celal Şengör Gerçeği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldigi egitimin ve kalite guzel ama tercih edicegim bir insan degil yoksa bilgili biri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Kimsin oğlum sen?

Ben seninle konuşmuyorum sana yazıyorum, abuk subuk cahilliğiniz bazen canımı sıkıyor, o anıma denk gelmişsindir çocuk.

Asla anlama şansınız olmayacağı, anlamadan öleceğiniz insanları eleştirme hakkınız olacağını sanmıyorum, sizler bölgelerdeki iktidar ideolojilerinden ve dinlerinden ibaret sıradan kölelersiniz, sıradan köleler için geliştirilmiş sistemlerin çöpünde, çöpünüzü koruyan zavallılarsınız, düşünen ve genç yaşlarından beri sorgulayarak gelişen insanları eleştirmek sizin gibi çöplükdeki insanların haddi değildir, sizler çöpünüzle oynayın. Din nedir? Nereden gelmiştir? Siyaset nedir? Dinler nereden çıkmıştır? neden bu kadar çok din vardır? İdeoloji nedir? Bunlardan bir haber olan sizler yerinizi bileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 5 Eylül 2019; 8:27:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

celal Hoca'nın şu programdaki konuşmaları yeterli bence. saygılar.
    Asker kafası, saçmalamış, kendi söylediğine kendi bile inanmıyordur. Dönemi bilmesek neysede... Enver iyi sıkıştırmış, cevap vermek yerine demogoji yapmış!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam hiç bir konuda otorite olduğunu iddia etmiyor zaten. Millet soruyor, o da okuduklarını yorumluyor. O zaman olay şu:

Adam okumuş mu? Evet okumuş. Hem de (ülkedeki neredeyse bütün) teologlardan çok din, tarihçilerden çok tarih, coğrafyacıdan çok coğrafya okumuş. Felsefe konusunda da gayet iyi (bizde pek felsefeci tanımadığımdan kıyaslayamam). Ve bunları da konuşmalarıyla belli ediyor. Bizde "uzmanım" diye geçinenlerin bilgisini çoğu zaman kendi bilgimle bile kıyaslarım, ki bu onlar için rezalet bir durum.

Mantık kurması da bence gayet güzel. Anlattıklarıyla beni ikna ediyor, ki bizim ülkede bu kolay kolay başıma gelmez.

Konuşma/anlatım şekli de hoş. Hızlı, öz, anlaşılabilir konuşuyor. E birde güleryüzlü. Daha ne olsun? Bizim ülkeye 5 gömlek fazla bile...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt
    ne köşeye sıkıştırması.. enver'de surat 40 karış celal hoca konuşurken habire hee.. höö.. gibi sesler çıkarıp kendi hayal evreninden saçma ütopik sorular soruyor, komik duruma düşürüyor kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janus_Prosparo

Bu mesaj silindi.
    Bilim nedir bilmeyen bilgisiz forum suserlarının yaptıkları şeye ne denir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

ne köşeye sıkıştırması.. enver'de surat 40 karış celal hoca konuşurken habire hee.. höö.. gibi sesler çıkarıp kendi hayal evreninden saçma ütopik sorular soruyor, komik duruma düşürüyor kendini.
    Programın son 5 dakikasında anlatıklarının hiçbir gerçekliği yok. Yok tahsin paşası bilim insanlarına sormuşmuş!!! Neyi sormuş paşa?! Kimi yök başkanı yapalım mealinde( yada hatalıysam düzelt) bak seen, eeee sonra??? Adam mahfetmiş falan filan...
    Senin işinmi bu işler? Yök mök, üniversite? Adam bu tür şeylere hedef saptırarak, " e ne yapacaksın kardeşim, ameliyatta kötü bişey ama gerekli" diyor!!
    Yok efendim dönemin sivil valileri yapmışmış!!! Alla alla, zaten kafasına göre yaptılar değilmi o valiler? Yahu biraz utanır insan...
    Bu kadar kılıfına uydurarak savunulamaz dönemin darbesi-askeri! Karşısında çocuk var zannediyor!
    Kısacası söyledikleri doğru değil, savunması ayrı hata!!
    Askeri seviyor olabilir, ama yaptıklarını böyle demogoji ile meşru gösteremez!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB772A469

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Marksistler kendinden olana diş bilediklerinin farkında değil.Yazık

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Düz anlamda marksist değil.Benzerlikleri var diyelim

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Açık topluma ne oldu

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Deniliyo ki o tarihçi değil tarih hakkında konuşması yanlış. Adam ülkenin %95inin okuduğu tarih kitaplarının fazlasını okumuştur belkide tek başına.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • chr;bear kullanıcısına yanıt
    Orası öyle. Adam sadece bildiği, anladığından emin olduğu konuları konuşur. Mesela fizik tartışırken göremezsiniz. Matematik konusunda ders vermeye kalkmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Sofistler gibi konuştun.Durumsal bu durumsalllll

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Epistemolojik nihilizm nelere gebe

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.