< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
celal şengör'ün boğaziçi hakkında mektubu (2. sayfa)
-
-
taciz dediğiniz olaydan herhangi bir ceza almadı celal hoca martta emekli olacağını yıllardır söylüyordu. amerikan bilimler akademisinden de atılmadı böyle bir şey yok itü'deki soruşturmasında da suçsuz bulundu.
-
2014-2015de odtu 86 bilkent 115 itu 150 sabanci170 boun ve koc da ilk 250 içindeydi.
Ülkenin son 7 8 yilda amina koydukları için bu haldeyiz yoksa ort 300deki bir Avrupa üniversitesinden pek bir eksiği yok bu kurumların.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oha, ODTÜ bildiğin dünya çapında top tier üniversiteymiş. Mahvettiler, ülkedeki her şeyi mahvettiler. Ama biliyor musun, bu halka az bile. Her halk hak ettiği gibi yönetilir.
-
Kesinlikle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çocuğu falan üniversiteye girecek herhalde, rakip eliyor kendisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onların hak ettiği bu olabilir de biz hak etmiyoruz hocam.
Umarim eski günlerine geri döner universitelerimiz ve hersey
hocam bu veriler hangi kuruluşa göre, qste böyle değil sıralamalar ama
Doğrudur hocam. Tabii ki hak etmiyoruz. Demokrasi cahil halklar için ölümcül bir silahtır. Kısa zamanda olmasa da bir gün tekrar eski günlerimize döneceğimize inanıyorum.
-
onu bunu bilmem de boun gelse yazarım aga
bu arada orada okumadıgım icin tam bilemem ama %60 haklıdır Celal hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achilles102030 -- 30 Temmuz 2022; 23:25:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
times higher education (the)World University Rankingshttps://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2015/world-ranking/methodology
The rankinge göre söylüyorum qs ile birlikte dünyadaki en saygın iki ranking kuruluşu.
Bilkentle bunu karistirmisim sanirim kafadan yazdim bakabilirsiniz burdan.
celal hoca seni görse döne döne tokadı bir vururdu medine dilencisine dönerdin hala daha tıp diyor yüzsüz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben onu bilmem, bu ülkede hükümet, eğitim olsun istemiyor. Cahil toplum istiyor gibi gözüküyor.
-
%200 gercek
Celal hoca doğru konuşmuş bu arada biz burada normal insanlar arıyoruz arada görüyorum hazırlık çocuklar yl doktora falan diyo bra git mbanı yap al diplomanı s deyip geçiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X