Şimdi Ara

celeron 2600-pentium 2600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunlarda bu iki işlemci arasında ne gibi farklar olur. diğer bütün donanım aynı..

• P4 2.6 GHZ daha iyi elbette.
  • tabiiki iyi de gözle görülür farklar, mesela pentimu2.6 oynattığı bir oyunu celeron 2.6 oynatmayabilir mi? Ben sadece oyun açısından merak ediyorum..
  • oyunda asıl farkedicek olan ekran kartındır. ama tabiki performans açısından fark olacaktır. ama çalışma frekansları aynı olduğunda p4 de çalışan oyun celerondada çalışır.
  • gözle görülür bi fark oluşmaz.
  • oyun açısından sorun olmaz
  • Oyunlarda ekran kartının önemi tabii ki daha önemli ama Celeronla çalışan oyun kasar(şu an için değil ama ilerisi için ). Ben şahsen Celeron 2600 yerine P4 2200 ü bile tercih ederim,rahatça oyun oynayabilmek için.
  • Kimse abartmasın p4 ile celeron arasında gözle görülür bir fark yok. Arkadasımın makinasında denedik (celeron 2400 vs P4 2.66) ve farkları 3dmark2001'de 100-200 puan kadardı. Önemli olan ekran kartı.
  • evet ama ekran kartı ucu ucuna yettiğinde işlemci gücü ortaya çıkıcak. şu an farketmez ama P4 nerden baksan 1 sene daha fazla götürür. Tabi bu benim fikrim...
  • Etmez diyenler hemen
    P4 1700
    MX440
    &
    Cel 1700
    MX440
    bu iki makina'yla Morrowind'i çalıştırsın . Ben yorum yapmıyorum aradaki farkı görün var mı yok mu anlarsınız ? Celeron alacağına P4 2.0 al çok daha iyi arkadaşım .
  • Özellikle MX440 dedim çünkü ekran kartı yetmediğinde işlemci nelere yarıyor anlamanız için .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.