arkadaşlar oyunlarda bu iki işlemci arasında ne gibi farklar olur. diğer bütün donanım aynı..
P4 2.6 GHZ daha iyi elbette.
tabiiki iyi de gözle görülür farklar, mesela pentimu2.6 oynattığı bir oyunu celeron 2.6 oynatmayabilir mi? Ben sadece oyun açısından merak ediyorum..
oyunda asıl farkedicek olan ekran kartındır. ama tabiki performans açısından fark olacaktır. ama çalışma frekansları aynı olduğunda p4 de çalışan oyun celerondada çalışır.
gözle görülür bi fark oluşmaz.
oyun açısından sorun olmaz
Oyunlarda ekran kartının önemi tabii ki daha önemli ama Celeronla çalışan oyun kasar(şu an için değil ama ilerisi için ). Ben şahsen Celeron 2600 yerine P4 2200 ü bile tercih ederim,rahatça oyun oynayabilmek için.
Kimse abartmasın p4 ile celeron arasında gözle görülür bir fark yok. Arkadasımın makinasında denedik (celeron 2400 vs P4 2.66) ve farkları 3dmark2001'de 100-200 puan kadardı. Önemli olan ekran kartı.
evet ama ekran kartı ucu ucuna yettiğinde işlemci gücü ortaya çıkıcak. şu an farketmez ama P4 nerden baksan 1 sene daha fazla götürür. Tabi bu benim fikrim...
Etmez diyenler hemen P4 1700 MX440 & Cel 1700 MX440 bu iki makina'yla Morrowind'i çalıştırsın . Ben yorum yapmıyorum aradaki farkı görün var mı yok mu anlarsınız ? Celeron alacağına P4 2.0 al çok daha iyi arkadaşım .
Özellikle MX440 dedim çünkü ekran kartı yetmediğinde işlemci nelere yarıyor anlamanız için .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme