LGA 775 Hız 2800 MHz Teknoloji 0.90 mikron Pin Sayısı 775 L1 Ön Bellek 16 KB L2 Ön Bellek 256 KB Veriyolu Hızı (FSB) 533 MHz Garanti Süresi 24 Ay
Intel® EM64TØ (Extended Memory 64T) 64 BIT
Executable Disable Bit Özelliği Prescott işlemci çekirdeği 2.8GHz çalışma frekansı 1.25 - 1.40V çalışma voltajı 533MHz FSB 256K L2 Cache bellek 90nm üretim teknolojisi MMX, SSE, SSE2, SSE3 multimedya komut setleri
Arkadaşlar yukarıda özelliklerini belirttiğim 1-1.5 yıllık işlemcimi orjinal sıfır fanla birlikte bir arkadaşa satacam da sizce ne kadar eder? Yardımcı olursanız sevinirim. Fikir belirtenlere şimdiden çok teşekkürler..!
Merhaba;
İşlemciler ile ilgili ayrıntılı özellik ve fiyat bilgisine aşağıdaki link' ten ulaşabilirsiniz. Kurları Merkez Bankası $ Kuru !!!!
Ne alakası var şimdi. Söylediğin linkte bu işlemciye dair hiçbir şey yok..! Güncel fiyatının 40-45 dolar civarı olduğunu ben zaten biliyorum..!
Satarsanda zaten fazla bir şeye gitmeyecek, gitmez Celeron giriş seviyesine hitap eden işlemcilerdir, Performans için tercih edilmezler. 40-50 ytl ye satabilirsen sat
Teşekkürler..! Ben de 50 ytl dedim de arkadaşa acaba çok mu söyledim diye bir danışayım dedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme