Şimdi Ara

Celeron işlemciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valla nefret ettim beyler arkadaşa bir laptop aldık işlemci celeron bilmem ne yemin ederim 1 facebook oyun arkada youtube açınca kasım kasım kasılıyor.Ne yapmak lazım böylede kullanılmaz bu alet(kullanan ben değilim ama)

• Masaüstü Celeron'lar G1840 gibi gayet iş görür işlemciler fakat laptop'ta düşük güç tüketimli yavaş işlemciler kullanılıyor.

Bu yüzden sorun Celeron'da değil aldığınız laptop'un çok kötü olmasında.
  • Bende babama n2940 modelini aldim 4 cekirdekli pek is gormuyor eski core duo bilgisayari daha hizliydi arizalandigi icin aldik bir iki islem yapilirsa sorunsuz kullaniliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alt tarafta hdd yuvasına erişebiliyorsan hddyi çıkarıp ssd tak bayağı rahatlar makine. arkadaşın firefox kullanıyorsa chrome'da denesin sayfaları bir de, şu aralar firefox'ta sıkıntı var özellikle flash içeren sayfalarda sürekli çöküyor
  • her celeron aynı değil,markayı farklı serilerde tekrar kullanıyorlar..örneğin şuan piyasadaki N serisi olanlar eski atom selefi işlemciler,düşük tdp ve haliyle çok düşük çekirdek performansına sahipler..ama önceki nesilde örneğin celeron 1000m(ivy serisi) yada daha öncesi celeron b810-b830(sandy serisi) tarzı işlemciler bulunduran laptoplarda video siteleri vb sorun olmuyor çünkü performansı daha yüksek

örneğin

celeron n2830 7.5watt tdp çift çekirdek 2.1ghz cinebench r10 64bit skoru 3340
    celeron 1000m 35watt tdp çift çekirdek 1.8ghz cinebench r10 64 bit skoru 6023
    celeron b810 35watt tdp çift çekirdek 1.6ghz cinebench r10 64 bit skoru 5022
  • Sonuçta celeron işlemcili laptoplar ucuz oluyor, yapacağın iş de ona göre olacak. Performansını arttırmanın bir yolu da yok öyle kullanacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intel i5 eşdeğer amd işlemci ?
    11 yıl önce açıldı
    İntel Core2 Duo E7400 İşlemci
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.