Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 celestron powerseeker 76AZ teleskop Satın Al 12 Ekim 2017 16:34 1 1 celestron powerseeker 76AZ teleskop Sıfır orjinal kutusunda bir ay kullanıldı içerisinde 4mm ve 20mm mercek, 3x Barlow lens, bulucu dürbün, CD ve tripod tam takım. Ekteki ay fotoğrafı kendim tarafından çekildi. Saturn ve halkalarını görebildim. Sağlık problemi dolayısı ile kullanamadığım için satıyorum.İlan fotoğraflarına sahibinden üzerinden ulaşılabilir.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-teleskop-celestron-powerseeker-76az-489611503/detaySistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün samsung h4550r 5+1 bluray 3d sinema sistemi celestron powerseeker 76AZ teleskop Pes 16 ve god of war Beyond two souls psn secondary hesap
ilan tarihinde satılmıştı hocam ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün samsung h4550r 5+1 bluray 3d sinema sistemi celestron powerseeker 76AZ teleskop Pes 16 ve god of war Beyond two souls psn secondary hesap