Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 samsung h4550r 5+1 bluray 3d sinema sistemi Satın Al 11 Mart 2021 18:46 1 1 samsung h4550r 5+1 bluray 3d sinema sistemi 4 kule 1 bas 1 ön orta 1 bluray player olarak toplam 7 parça çalışır durumda. Aktif olarak kurulu olduğu için kuleleri yanyana fotoğraf çekemedim ön orta ufak hoparlörü çekmeyi unutmuşum. Teknosadan alınıp samsunga garanti başlatılmıştı ama fatura bulamadım zaten garantisi bitti 4-5 yıllık ürün. Artık çok fazla kullanmadığım ve hevesim geçtiği için satılık. Mümkünse izmir içi satmak istiyorum. Kargo alıcıya ait. Ht 4550 olarakta geçmekte ama yazılım 4500 gözüktüğü için başlığa onu yazdım. Kablolu Internet bağlantısı ile netflix uygulaması mevcut. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün samsung h4550r 5+1 bluray 3d sinema sistemi celestron powerseeker 76AZ teleskop Pes 16 ve god of war Beyond two souls psn secondary hesap