< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Cell Mapper Kurulum ve Ayar [REHBER] (14. sayfa)
-
-
Elinize sağlık hocam. Valla puanlar arşa çıkmış 16 Milyon, nazar değmesin, maşallah.
-
Sağolun hocam, yedek cihazla olduğu kadar haritalamaya çalışıyorum :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Konu Turkcell alt forumun dan Mobil Operatörler forumuna taşınmıştır.
-
Merakla bekliyoruz :)
-
turkcell ile aynı değilmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
puan toplayınca noluyor ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan için evet. Ancak Netgsm kendisine ait MNC ile çalışmaya başladığı zaman ayrı bir network olarak haritaya işlenmeye başlayacak.
Hiç bir şey. Sadece haritanın gelişmesine ve genişlemesine katkı sağlamış oluyorsunuz.
Belki ileride teşvik edici bir şeyler planlarız :)
Değerli arkadaşlar 2022'yi geride bıraktık. Bu süreçte başta haritalamaya katılan arkadaşlar olmak üzere konumuza yolu düşen herkese emekleri ve alakaları için teşekkür ederim. Yoğun bir tempo ile haritalama yapıldı ve ülkemiz Avrupa'daki diğer ülkeler arasında önemli bir ilerleme kaydetti geride bıraktığımız senede. Umarım yeni yılda bu ivme artarak devam eder. Herkese mutlu ve huzurlu bir yeni yıl diliyorum.
Aşağıfa 2022 yılında hep birlikte kaydettiğimiz ilerlemeyi görebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 2 Ocak 2023; 17:10:33 >
-
Herkesin eline sağlık :)
-
-
-
githubMVNO samples marked with MCC-MNC of host operator instead of own MCC-MNC · Issue #122 · CellMapper/CellMapper-Android-Apphttps://github.com/CellMapper/CellMapper-Android-App/issues/122
@Ö1f1 Paylaşmıştı TG de
-
-
@maxi909 hocam da linkini atmış, Cell Mapper roaming'de nadiren sim sahibi MCC yerine bağlanılan RAN'ın MCC'si ile kayıt yapabiliyor. Burada da muhtemelen böyle bir durum olmuş.
-
Bir süredir uzaktınız sanırım hocam. Çok sevindim. Merakla bekliyorum.
-
Evet, bir kaç yıldır yoktum forumda. Sonra şifre unutma mail sıkıntıları olmuştu. Kaldığımız yerden devam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her yıl operatör değiştirmem hücre sayılarını artırıyor tabi. Genelde yazın Karadeniz taraflarında (Ordu) haritalama yapmaya çalışıyorum. Tabi önümdeki en büyük sorun dağların arasında konumumun çekmediği yerler. Yeterli uydu bağlantısı olmadığı için uygulamada GPS sembolü yeşile dönmüyordu. Konumun bile çekmediği yerlerde yeni hücreler falan oluyor, hatta bazen 5-10 Mbps hızlar görüyorum ama haritalayamıyorum. Veya tırmanıcı olmadığım için sadece yollar üzerinde veri topluyorum, düşük doğruluklu çok hücre yakalıyorum. Tabi konumları hakkında fikir bile yürütemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X