EKİM AYI VERİLERİ Toplanan Puan Türk Telekom 162.701 Turkcell 299.721 Vodafone 184.429 Keşfedilen İstasyon Türk Telekom 83 Turkcell 102 Vodafone 72 Yeri İşaretlenen İstasyon Türk Telekom 79 Turkcell 110 Vodafone 81 |
Cell Mapper Kurulum ve Ayar [REHBER] (25. sayfa)
-
-
Havaların hızla soğuması mobiliyeti epey yavaşlatmış gibi duruyor.
-
Geçen yıl da yaptığım bir karşılaştırmayı tekrar yapmak istiyorum. Yılım ilk 9 ayın Türkiye ve Yunanistan'ın performasını kıyaslamıştım. Bu sene buna diğer komşumuz Bulgaristan'ı da ekleyerek devam edelim.
5G henüz resmi olarak ülkemizde maalesef başlamış olduğu için 5G'yi doğrudan karşılaştırmak çok manalı olmasa da 4G tarafında geçen yıl Keşfedilen İstasyon kategorisi haricinde komşumuz Yunanistan'ın ciddi bir farkla gerisinde bir performans sergilemiştik. Bu yıl "Yeri İşaretlenen İstasyon" kategorisi haricinde komşumuzdan 4G'de daha iyi bir performans ortaya koyduk. Bulgaristan bu iki ülkeye kıyasla daha dezavantajlo konumuna rağmen, düşük bazına rağmen epey iyi bir performans sergiledi.
Yılın sonunda da eğer dilediğim vakti ayırabilirsem tüm Avrupa bazında bir sıralama çıkartmayı planlıyorum.
Emek veren herkese teşekkür ederim.
9A'24
9A'23
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 1 Kasım 2024; 1:30:49 >
-
Yılın ilk 9 ayında sabitlenen 2766 kuleden 464'ünü ben sabitlemişim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eline sağlık.
-
KASIM AYI VERİLERİ
Toplanan Puan
Türk Telekom 216,573
Turkcell 276,189
Vodafone 183,221
Keşfedilen İstasyon
Türk Telekom 106
Turkcell 87
Vodafone 98
Yeri İşaretlenen İstasyon
Türk Telekom 55
Turkcell 52
Vodafone 27
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X