Elinize sağlık. |
Cell Mapper Kurulum ve Ayar [REHBER] (18. sayfa)
-
-
-
Emeğinize sağlık. Sizde müthiş puan toplamışsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hücre: 6434
Tt mobil hattım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 11 Ağustos 2023; 22:56:36 > -
-
Oo hocam atağa geçmişsin :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden üye listesini görebiliyorduk şimdi niye göremiyoruz istatistik kısmında? Kimin kaç puanı var vesaire olan kısmı diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Ağustos 2023; 16:5:5 > -
Kaldırdılar hocam, siteyi çok zorluyordu. Geri gelip gelmeyeceği de belirsiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam hayırlısı olsun.
-
AĞUSTOS AYI VERİLERİ
Toplanan Puan
Türk Telekom 285.012
Turkcell 1.433.060
Vodafone 825.767
Keşfedilen İstasyon
Türk Telekom 325
Turkcell 444
Vodafone 375
Yeri İşaretlenen İstasyon
Türk Telekom 59
Turkcell 94
Vodafone 79
-
-
EYLÜL AYI VERİLERİ
Toplanan Puan
Türk Telekom 158.797
Turkcell 577.487
Vodafone 595.235
Keşfedilen İstasyon
Türk Telekom 80
Turkcell 156
Vodafone 52
Türk Telekom 93
Turkcell 54
Vodafone 59
-
EKİM AYI VERİLERİ
Toplanan Puan
Türk Telekom 366.543
Turkcell 818.724
Vodafone 407.771
Keşfedilen İstasyon
Türk Telekom 174
Turkcell 471
Vodafone 244
Türk Telekom 218
Turkcell 248
Vodafone 246
-
Yılın sonuna gelmeden ufak bir karşılaştırma yapmak istedim. Komşular bizden daha fazla çalışmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 2 Kasım 2023; 4:16:55 > -
hocam merhaba
Tek hesaptan iki ayrı hat ve telefondan haritalama yapilabiliyor mi? Suan deniyorum ama sanki ayri ayri veri gostermiyor. Ornegin bir hat NetGsm digeri vodafone ve once vodafone 116 kayit gosterildi onu yukledim sonra netgsme baktim ondada ayni sayiydi sanki tek birini verisini aliyor gibi geldi tek hesaptan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 2 Kasım 2023; 16:58:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapılabiliyor hocam, hatta ben 3 ayrı hattan haritlama yapıyorum. Ancak operatörler arasında verinin işlenmesi süresi fark edebiliyor. Genelde band ve kule bilgileri hızla işlenir ama sinyal izlerinin işlenmesi genelde bir haftayı bazen de bir ayı bulabiliyor. İki ayrı telefonda aynı sürede aynı veriyi toplarken aynı sayıda puan toplaması tesadüf olmuş ama benzer sayııda puan toplaması gerekir zaten. Çift sim kartlı cihazda da iki ayru hatla haritalama bile yapılabiliyor.
-
Peki hocam mesela dun gezdigim yerlerin yuklemelerini yaptim ama haritaya baktigimda herhangi bisey görünmüyor haritaya anlik işlenmiyor muacaba?
Kulelere ilişkin bilgiler işlenmiştir ama sinyal izlerinin, yani yeşil çizgilerin işlenmesi biraz zaman lacaktır ayrıca 116 puan eğer 200-300 metreden uzun bir mesafede toplanmışsa ciddi bir çizgi de oluışmayabilir.
-
Sonrasinda baya puan yaptim hocam 2700 civarı olmustu son yuklemede. Sanirsam ise yarar bir puandir 😁
Hocam birde telefonlarda birinde ekran kapandiginda gps aktiflikten cikiyor. Program ayarlari sizin ilk mesajda belirttiginiz gibi yapili ve program arka planda calismasida aktif ama ekran kapaliyken actigimda gps kirmizi gorujuyor ve sonrasinda yesile donuyor bunun sebebi ne olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X