Tamamdır hocam, Turkcell'de 21. sıradaymışım 2019'da topladığım verilerle :) sanırım güncelde olması gerekiyormuş. |
Cell Mapper Kurulum ve Ayar [REHBER] (2. sayfa)
-
-
-
Olabilir hocam.
-
Hayırlı olsun, elinize sağlık hocam.
Nperf'ü bıraktırır adama. Nperf yalnızca şebeke modunu LTE-A, LTE, 3G, 2G şeklinde ölçüp kapsama haritası yapıyor ancak Cell Mapper sadece kapsama haritası yapmakla kalmıyor baz istassyonlarını, sektörlerini ve kapsamalarını tek tek ölçüyor. Görselliği Nperf'ten geride ancak alışınca Nperf'ü bırakıyor insan. Zaten Nperf telefonu epey de yoran bir uygulama üstelik verileri 2 sene sonra siliyorlar, Cell Mapper silmiyor.
-
O sebeple 7/24 çalıştırmamak gerekiyor uygulamalyı. Şahsen ben uzun yola çıkıyorsam veya haritalamamış olduğum güzergahlara yolum düştü ise veya yürüyüşe çıktığım zaman açıyorum genellikle. Bir işin istasyon lokasyonlarını keşfedip haritada işaretlemesi var ki o çok zevkli bence. Zaten alışırsanız bir daha hiç bırakmazsınız
-
Sinyalden başka istasyonlar hakkında da bilgi veriyor.
-
-
Uygulamayı indirdim fakat uygulamaya kullanıcı adım ve şifre doğru olmasına rağmen ' giriş hatası ' diyor girmek istediğim de .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hattın 5G'si kapalı olduğu için hattın 5G yayınına erişiminin kısıtlanmış olduğunu ifade ediyor. Ancak istasyonda 5G ola da bilir, olmaya da. 5G aktif hat ve telefonla denemek lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan girebiliyor musunuz hocam?
O değerlere takılma hocam. İstasyondaki 5G ile alakası yok.
Telefon 5G destekli değil ya da telefon desteklese de şebeke onu 5G'de çalıştırmayacak demek, 5G kullanamıyorsun demek. Ülkeye ticari 5G gelmedikçe dert edecek bir şey yok. Ha 5G gelip de 5G'li cihazda bu çıkarsa, o zaman operatör müşteri hizmetleriyle iletişime geçilebilir. Gelişmiş ülke dertleri. :D
-
Hepsinde yazmıyor çünkü hocam iki hücrede geldi ara ara gelip gidiyorlardı, o yüzden istasyonda bi çalışma mı var acaba diye düşündüm. Sağolun hocam 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsinde yazmaz hocam, core ile alakalı. Mesela Vodafone'da en son eğer yanımda uygulamasında 5G'yi aktif etmezseniz tüm istasyonlarda yazıyordu.
Hocam; kullanıcı adını yanlış girmisim,şimdi sıkıntı yok,sağol ilgin için..
arkadaşlar baz istasyonu oynatabilmek icin kac veri toplamamiz gerekiyor
Bu uygulamada haritalama nasıl oluyor ? 2g 3g 4.5g hangi renklerde işaretleme oluyor ? Karıştırdım uygulamayı ama karışık geldi bana .
Baz istasyonu sabitlemek icin 45k puan gerekiyor sanirim
nperf > all
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neye göre kime göre?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X