Şimdi Ara

Cem Garipoğlu'nun Şifresi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • burda arkadaşlar basınla dalga geçmeye çalışmışlar biraz gerçektende işi o kadar abartan bir basınımız oldugunu biliyorsunuz benim pek haberim yok ama galiba teslim olmuş malum şahıs ortada bir cinayet var vahşice işlenmiş bir cinayet ve emin olun basın bu kadar abartmasaydı o çocuk yine teslim olmazdı unutulurrrr giderdi
  • Neden tost yemedi Zengin ya çakal ondan sucuk ekmek yiyor
  • Canı sucuk ekmek çekmiştir.
    quote:

Orijinalden alıntı: Anaxanamun

Evet arkadaşlar konu açık.Cem Garipoğlu avukattan sucuk ekmek istemiş.Neden sucuk-ekmek ? Olayda büfecinin parmağı varmı ? Malumunuz güzide basınımız bu olayı araştırıyor.Ben de sizin fikirlerinizi duymak istedim
  • içeride sucuk gibi yereler su herifi
  • cepten yapmak ne kadar zormuş yahu:-(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anaxanamun

197.gün teslim olmuş. 1+9+7=17 Cem'in 17 yaşında olduğu iddia ediliyor bu bir tesadüf müdür ? Değilse açıklaması nedir?

• yahu türkiyede 1000 lerce cinayet oluyo hiç birinin bu kadar üstüne gidilmiyo ndn bunun bukadar gidiliyo bnce halkımız abartıyı çok seviyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Ziftin pekmezini yesin.O ölüceğine keşke ben 100000 kere ölseydim diyen adam öldürmesi lazımdı kendini çoktan.(Eğer duygularında samimi olsaydı ve hunahrca katlettiğine o kadar pişman olsaydı).

+1905
  • Bi Dink öldü. Adamın ayakkabısındaki deliğin çapını bile araştırdılar.Bizim basın böyle.

Anlamıyorumki neden adam 200 küsür gündür medyanın göbeğinde. Adam katil, birini öldürdü. haftada bir çıkart unutulmasın diye. yakalanıncada yakalandı davası görüldü 10 yıl hapis. bu kadar ya. banane kardeşim cinayeti ister 18 yaşında biri yapsın ister 17 ister 90. ortada ölen var ve birden çok da suçlu. bana kim suçlu, yakalandımı, cezası ney bu lazım. msnde ne yazdı , babası mektubunda ne dedi. bunlardan banane dimi ama.
  • The GARIPOGLU Secret :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLtmLtm

çok abarttılar yaw ne bu nie sucuk ekmek istedi baska bisey istemedi bilmem ne onun parmagı bunun parmagı saçmalık 6 yıl hapsi isteniyormuş ona da

bune şimdi onada okadar 6 yılsa yuh diyorum ya adama bak satansistlik yapio kaçıo adam 6 yıl yıiyo ben ömrü hayatımda keseyim asayım 2şer 3 er yıl gitsin nasıl fikir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayrtr -- 21 Eylül 2009; 10:35:30 >

• yakalanınca rahatlarız susarlar dedik şimdi iyice azdılar
  • İnsanların gündemini değiştirmek bu kadar kolay işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

İzle anlarsın...

• Adam istediği ile dalga gecer hesap sormak bize düşmez.
  • ulan hay cemide münevveride amma uzadı bu olay
  • Kilit.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.