Şimdi Ara

CEM UZAN GERÇEKTEN HASTA MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acilen akşam hastaneye kaldırırlan Cem Uzan hastanede yatıyor. Sizce bu rol olabilir mi yoksa gerçekten hasta mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyiadam -- 22 Ekim 2005, 13:16:38 >

• rol olsa ne olcak ki.zaten neyi varsa elinden alındı.senin alınsa intihar ederdin herhalde.adam hastalanmış olabilir
  • Cem Uzan'ın 4 ayda bir tamamen kanı değişir.
  • gecmis olsun
  • neden rol yapsın?
    hastadır veya roldür bu neyi değiştirir ki
  • ya yuh ya bununda yalanı olurmu?ne diye yapsın adamcağız herşeyi gitti zaten.bi çiçek alda git ziyarete
  • arkadaşlar ben gazeteciyim ve dün koşturakoştura haberine gittik

adam damarının tıkanma ihtimali var diye gitmiş lok kriz falan
    o kadar malına el koymuşlar international hospitalde özel suit açtırmış beyfendi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gercek ya da yalan ama bu adama hala nasıl gidip de international hospital de tedavi olabiliyor. memlekete bak ya..
  • yuh yani siz zenginin herşeyinin gitmesini 2 oda bir odaya kiraya çıkıp ayda 300 YTL ile geçinmek mi zannediyorsunuz? onda daha para vardır hatta bizim hayal edemeyeceğimiz kadar ama ona o az gelir... düşünün biraz bazı insanlar için 10 ytl büyük para ama sizin cebinizde 10 ytl olunca dışarı çıkmazsınız param yok diye...

ayrıca zamanında yapılan sigortalar falan bu hastane masraflarını karşılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

yuh yani siz zenginin herşeyinin gitmesini 2 oda bir odaya kiraya çıkıp ayda 300 YTL ile geçinmek mi zannediyorsunuz? onda daha para vardır hatta bizim hayal edemeyeceğimiz kadar ama ona o az gelir... düşünün biraz bazı insanlar için 10 ytl büyük para ama sizin cebinizde 10 ytl olunca dışarı çıkmazsınız param yok diye...

tabiki oyle zannetmiyorum.. ama oyle olmasını arzu edşyorum ve gerekliligine inanıyorum. sanki adam butun borclarını kapattı huzura erdi de ustune bi servet kaldı. onlada krallar gibi yaşıyo. aksini düşündügümde buna musaade edilmesini aklım almıyor zira ismi lazım degiller 3 kurusluk katkı-ogrenim kredisi borcu için elleri yeni yeni para tutmaya başlamış hatta belki henuz başlamamış taze uiversite mezunu gencler hakkında aciz işlemi başlatmaktan çekinmiyorlar nedense..

• quote:

Orjinalden alıntı: ironhand

quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

yuh yani siz zenginin herşeyinin gitmesini 2 oda bir odaya kiraya çıkıp ayda 300 YTL ile geçinmek mi zannediyorsunuz? onda daha para vardır hatta bizim hayal edemeyeceğimiz kadar ama ona o az gelir... düşünün biraz bazı insanlar için 10 ytl büyük para ama sizin cebinizde 10 ytl olunca dışarı çıkmazsınız param yok diye...

tabiki oyle zannetmiyorum.. ama oyle olmasını arzu edşyorum ve gerekliligine inanıyorum. sanki adam butun borclarını kapattı huzura erdi de ustune bi servet kaldı. onlada krallar gibi yaşıyo. aksini düşündügümde buna musaade edilmesini aklım almıyor zira ismi lazım degiller 3 kurusluk katkı-ogrenim kredisi borcu için elleri yeni yeni para tutmaya başlamış hatta belki henuz başlamamış taze uiversite mezunu gencler hakkında aciz işlemi başlatmaktan çekinmiyorlar nedense..

yaptıkları doru diil yapılanlar da ama demek istediğim şu.. Sen Cem Uzan gibi bir adamı asla dolmuş durağında veya dolmuşta göremezsin... Göremeyeceksinde... Yani bu tür insanlar garajındaki bütün arabaları satarlar gider opel vectra alırlar o bile onlara acı verir.. zordur yani...
    onun dışında zaten önceden oluşan çevre vs. ile asla zor duruma düşmezler... düşün sen de inanılmaz zenginsin arkadaşında sonra arkadaşının başına böyle bir olay geliyor 1 trilyon versen sana dokunmaz bile (ürdün kralının oğul mu arkadaşıydı neydi)

• hasta ya abileri hemde kafadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenks

rol olsa ne olcak ki.zaten neyi varsa elinden alındı.senin alınsa intihar ederdin herhalde.adam hastalanmış olabilir

Türkiyeye giren hortumlar yapılan yolsuzluklar, dolandırıcılıklar az geldi galiba. Müstehaktır bu zihniyete diyorum.
    Bir de elinde ne varsa alındı yazmış.. Kardeş o adamın ve yurtdışındaki kaçak ailesinin yediği paralar senin benim param.
  • Arkadaşlar belki bilmiyorsunuz devlet şirketlerine el konulan kişilere kallavi bir maaş bağlar. Ayrıca unutmayın ki o bir parti genel başkanı partiden de maaş alıyor ve partinin mal ve parasına el konulmadı hatırlatırım.

Benim bildiğim Cem Uzan onların çoğunu tekrar alacak. AİHM de görülen davası lehine sonuçlanmak üzere. 5 milyar dolar tazminat yolda.
  • O adamın el konulan malları en fazla %10'u bilemedin %20 sidir. Yurtdışındaki bankalarda duruyor serveti. Düşünün bi, sizin 20 milyar değerindeki dükkanınız var ve bu dükkanı işleterek şimdiye kadar 100 milyar kazandınız ve bankaya yatırdınız. Sonrasında devlet 20 milyarlık dükkanınıza el koydu. İşte aynen bunun gibi yani 100 milyar hala cebinizde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihgülçiçek

O adamın el konulan malları en fazla %10'u bilemedin %20 sidir. Yurtdışındaki bankalarda duruyor serveti. Düşünün bi, sizin 20 milyar değerindeki dükkanınız var ve bu dükkanı işleterek şimdiye kadar 100 milyar kazandınız ve bankaya yatırdınız. Sonrasında devlet 20 milyarlık dükkanınıza el koydu. İşte aynen bunun gibi yani 100 milyar hala cebinizde.
    İnşallah öyledir bu adamı sevdiğimi sanmayın sadece hükümete sert çıkmanın cezasını çekiyor ve devlet gücü sadece buna işliyor. Halis Toprak efendi hala keyif içinde nasıl oluyor bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyiadam

Acilen akşam hastaneye kaldırırlan Cem Uzan hastanede yatıyor. Sizce bu rol olabilir mi yoksa gerçekten hasta mı?

Muayene etmeden bi şey demem etik açıdan uygun değildir.
  • Arkadaşlar biz burada adamın malvarlığı var mı yokmu,zenginmi yoksa gerçekten fakir mi diye tartışırken züğürt misali,adamın hala paraları para doğuruyor,o adam batmaz hayatta,devlet daha uzanın çaldıklarının 5 de 1 ini alabildi geriye.Biz durmayalım adama acıyalım.Asıl o bize acısın gülüyodur bu milletle nasıl oynadığına.
  • EVET HASTA: KLEPTOMAN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.