Şimdi Ara

Cem Yılmaz Faruk Eczanesi Esprisini Anlamayan Tek Ben Miyim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
19.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet güzel bir tespitti, ince tespitlere her zaman gülmüşümdür.

Buna gülmediysen Umut Sarıkaya hiç gelmez sana
  • Bu forumda en sevdigim şey gülmuyorum komik değil ben elitim faruk eczanesine gülmem gülmeye programlisiniz sen ne yapiyon kendini elitim diye kandırıp duruyosun elitim ben gülmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

quote:

Zaten o espri degilki. Türk halkının tipik bir özelligi anlatılmıs. Seyirici de espri oldugunu sanıp gülüyor. Çünkü millet o adamı izlemeye giderken beyinlerinde gülmeyi şartlandırıyorlar. Gidince de ota boka gülüyorlar.

arkadaşım sana bir soru,

peki ota boka güldük, sonuçta güldük değil mi?
    amacımız neydi, gülmekti değil mi?
    eee, ne bu havalar?

hayır cem yılmaz zaten bir sanat kaygısı güderek sinemaya koymadı ki bu gösteriyi, milleti güldürmek için koydu.
    millet de güldü, e be sanane adam?

Gülmek için para vermek. Yani mutlulugu parayla satın almak.. Tamam dedigin gibi olsun

BMW hayranısin o aracı aldığında mutluluk yaşamayacak misin? E onuda parayla alacaksınız ne kadar mantıksız konuşuyorsunuz hocam.

• quote:

quote:

quote:

Zaten o espri degilki. Türk halkının tipik bir özelligi anlatılmıs. Seyirici de espri oldugunu sanıp gülüyor. Çünkü millet o adamı izlemeye giderken beyinlerinde gülmeyi şartlandırıyorlar. Gidince de ota boka gülüyorlar.

arkadaşım sana bir soru,

eee, ne bu havalar?

hayır cem yılmaz zaten bir sanat kaygısı güderek sinemaya koymadı ki bu gösteriyi, milleti güldürmek için koydu.

Gülmek için para vermek. Yani mutlulugu parayla satın almak.. Tamam dedigin gibi olsun

Arkadaşım felsefe yapmaya çalışma, sana şimdi burda bi sayarım parayla mutluluğu satın almaya çalıştığın şeyleri aklın gider.

Forumda sizin gibi kolpa enteller çoğalmış "Cem Yılmaz hiç komik değil, nesine gülüyorsunuz" tarzı tipler.

Farklı olmaya çalışıyorsunuz anlıyorum ama sinir bozuyorsunuz, gerçekten.

• şahin k versiyonu capsıne güldüm

• -bana bırak..

+revani alayım...
    -abime onu vermeyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tutkaal

quote:

quote:

quote:

arkadaşım sana bir soru,

eee, ne bu havalar?

Arkadaşım felsefe yapmaya çalışma, sana şimdi burda bi sayarım parayla mutluluğu satın almaya çalıştığın şeyleri aklın gider.

Forumda sizin gibi kolpa enteller çoğalmış "Cem Yılmaz hiç komik değil, nesine gülüyorsunuz" tarzı tipler.

Farklı olmaya çalışıyorsunuz anlıyorum ama sinir bozuyorsunuz, gerçekten.

Doğru bir yorum daha.

Entel dantel sözüm ona filozofluk taslayıp parayla alınan cart curtlardan dem vurum sivrilik yapmaları cehaletlerine verilecek bir durum

Amaç gülmekti,güldük,parayla mı aldım gittim dvd mi aldım,bi arkadaşım ödünç mü verdi orasını ben bilirim beni bağlar benim hayat görüşümdür.Sevmeyen insan yorum yapmak ihtiyacı duyuyor çünkü başarılı insanlar bu tiplere batıyor.

Ben bu adamın her türlü gösterisini izliyorum,hayat ile o kadar içli dışlıyım ki verdiği örnekler,ingilizceli esprileri,kadın erkek ilişkileri,asker anıları,seyirci ile ilgili tespitleri ve sayamayacağım daha nice latifeleri beni şartlayarak değil güldürerek amacıma ulaştırıyor.

Şartlanmak bildiğin bişey ile karşılaşacağın zaman gireceğin ruhsal alemdir. İnsan gülmeye şartlanamaz,gülmek içten gelir,beyin gerektirir,anlatılanı anlamayı gerektirir.

Millet işi gücü bırakmış klavye başında filozofluk ve ruh bilimcilik doktorası yapar olmuş.

İşinizi yapın,işsizseniz milletin işine dil uzatmayın.

• arog çekimleriyle ilgili bilgi vardı .Günde 60 saat çalışıyorduk tuvalet olayıda güzeldi
  • Hmm... Faruk kırathanesi olabilirmi acaba?
  • Reis ya

• Gülmeyen de kendini gülmemeye programlamıştır ozaman. Daha iyiside yapılırdı ama yine Cem Yılmaz yapardı bok atmayın
  • Eski gösterileri daha komikti bence.
  • Espri katarak doğru bir tespit yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

bencede . ben sahsen gulmuyorum ona .

Insanlar kendilerinin her zaman yaptigi bir durum oldugu ve trajikomik oldugu icin guluyor kafanizdan sallamayin

• Bilerek mi yapıyorsunuz beyler ? Bu hafta açılan 100. konu bu. Bir tanesini ana konu yapında, ağlamadığınız esprileri birbirinize danışarak anlarsınız belki
  •  Cem Yılmaz Faruk Eczanesi Esprisini Anlamayan Tek Ben Miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bRaVo!

quote:

Orijinalden alıntı: Amerikan mandası

O zaman ne veriyim abime

konuyu açana cevap: anlayaca bişy yok. sadece cem yılmaz çok güzel bir tespit yaptı buna güldük bi düşün bakalım hiç mi adres sormadın. adres sorunca insanlar ne diyo sana ?

geçen gün birine sordum hemdem cafe nerde adam: demdem olmasın o. ben: yok hemdem adam: demdemdir o demdem

15 yıl önceki "bir tat bir doku" gösterisinde de aynı konuya değinmişti. oradaki daha güzeldi..

karadenize turneye gitmiş. bir amcaya sormuş;

-Nergiz çay bahçesi nerde?

amcadan cevap;

-bilmiyorum nerde?

• sa kardeşim avatarın lee sin karakterinin w skillini attıktan sonra bir daha bastığındaki lifesteal veren skillmi :O
  • Bu popüler olan şeye karşı çıkma hemen kötüleme zihniyetinde olan insanları anlayamıyorum nasıl bir psikolojiyle yaşıyorsunuz siz?

Farkında değilsiniz ama en çok sizin yaptığınız şey popüler, sokaklar sizin gibi marjinal olma çabasında insanlarla dolu.
  • Cem Yılmaz'ın yaptığı genelde tespit ve bunu izleyiciye sunuş tarzı çok başarılı,araya espirileride koyunca gülmemek için bir sebep kalmıyor...

Gülmem diyorsanız başka neye gülünür söyleyin bizde bakalım gerçekten komik mi?

Yani anlamıyorum Cem Yılmaz'a gülmüyorum espirileri komik değil diyorsunuz,(espiri de değil çoğu şey tespit)

gülmem diyorsunuz ama neye güldüğünüzüde söylemiyorsunuz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 28 Ocak 2013; 16:17:39 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.