Şimdi Ara

Cem Yılmaz Faruk Eczanesi Esprisini Anlamayan Tek Ben Miyim? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
19.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • populer olana çamur atıp farklı görünmek malesef çağımızın hastalığı,bunlar evde recep ivedik izleyip nette recep ivediğe söverler michael sikkofieldın ekşiciler hakkındaki tespitlerini okuyun
  • Cem Yılmaz gösterisine gidip beğenmeyen veya tuhaf yorum yapanlar Sinemayı 2. amaç için kullanan kısım sanırım Adam amacına ulaşamayınca ota boka sarmış yazık bide siz vurmayın o kadar para bayılmışlar ciğerleri yanıyordur zaten. :) Ne veriyim Abime.

• "Ya birisi senin tahtına oturcam dedi ya. Bende dedim ki;
    -Dikkat ette ben ordayken oturma!"
  • Son çıkan gösterisi nete düştü mü ya, varsa bi özel alayım ben
  • direk sayfanın en altına geldim, mesajım bulunsun yazıyorum.Döndüğümde sizlere yardımcı olmaya çalışırım.Lütfen alıntı yapıp, spoiler falan vermeye kalkmayın.Perşembe gidecez kısmetse.Konu sahibi de anca perşembeyi bekleyecek.Benim engin bakış açımla değerlendirmemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

populer olana çamur atıp farklı görünmek malesef çağımızın hastalığı,bunlar evde recep ivedik izleyip nette recep ivediğe söverler michael sikkofieldın ekşiciler hakkındaki tespitlerini okuyun

Okula gidiyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Zaten o espri degilki. Türk halkının tipik bir özelligi anlatılmıs. Seyirici de espri oldugunu sanıp gülüyor. Çünkü millet o adamı izlemeye giderken beyinlerinde gülmeyi şartlandırıyorlar. Gidince de ota boka gülüyorlar.

Adamın esprilerinden birine gülmeyince de "anlamadı keriizz"
  • 1 haftadır Torrent'de. İzledim, güldüm, mutluluğu beleşe kazandım.

Şahan'ı da seyrettim, güldüm, programlanmıştım, mutluluğu programımla satın aldım.

Sonuç: Şahan yine Cem Yılmaz'ı geçti hahaha enteller sosyal medyada morsudular, yediremediler IMDB'ye akınlar başladı, yediremediler Twitter'da TT oldu Celal ile Ceren, 4. sezonda da Şahan zaferle çıkıyor beyaz perdeden ve hala sektörün nasıl işlediğini anlamayan bordo klavyeliler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

1 haftadır Torrent'de. İzledim, güldüm, mutluluğu beleşe kazandım.

Şahan'ı da seyrettim, güldüm, programlanmıştım, mutluluğu programımla satın aldım.

Sonuç: Şahan yine Cem Yılmaz'ı geçti hahaha enteller sosyal medyada morsudular, yediremediler IMDB'ye akınlar başladı, yediremediler Twitter'da TT oldu Celal ile Ceren, 4. sezonda da Şahan zaferle çıkıyor beyaz perdeden ve hala sektörün nasıl işlediğini anlamayan bordo klavyeliler var.

Hocam Şahan a yada Cem yılmaz a laf yapmayacağım da Burada şunu da bilmek gerekir. Eskiden yellenmek gaz çıkarmak ayıplanır büyüğün yanında yapınca yüzü kızarırdı insanların Şimdi 70 milyon önünde yapılıyor ve kahkaha atıyoruz. geldiğimiz nokta kültür seviyemiz nerede varın siz düşünün.
    Not : Şahan GÖKBAKAR VEYA Cem YILMAZ fanı değilim.

• Siz daha önce güldünüzmü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucan_kasap

quote:

Hocam Şahan a yada Cem yılmaz a laf yapmayacağım da Burada şunu da bilmek gerekir. Eskiden yellenmek gaz çıkarmak ayıplanır büyüğün yanında yapınca yüzü kızarırdı insanların Şimdi 70 milyon önünde yapılıyor ve kahkaha atıyoruz. geldiğimiz nokta kültür seviyemiz nerede varın siz düşünün.

Yahu ona bakılırsa eskiden öğretim görevlileri çocukları tokatlatlardı, şimdi kültür vs kuşak çatışmasına girmeyelim.

Değer yargıları her dönem ister istemez değişir, alışın artık, osuruğa da herkes güler, hadi herkes gülmedi diyelim, banane. Ben filmimle izleyici rekoru kırmışım millet benim osurukla güldürdüğümü biliyor ve hala gişe rekoru kırıyorum öyle mi?

Sonrada ben osuruğa gülmem. Ya bırak allasen diyor, perdeleri kapatıp sahneyi bitiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: boor

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Zaten o espri degilki. Türk halkının tipik bir özelligi anlatılmıs. Seyirici de espri oldugunu sanıp gülüyor. Çünkü millet o adamı izlemeye giderken beyinlerinde gülmeyi şartlandırıyorlar. Gidince de ota boka gülüyorlar.

Adamın esprilerinden birine gülmeyince de "anlamadı keriizz"

Aynen. Hemen basit bir cevap.

• quote:

quote:

quote:

Yahu ona bakılırsa eskiden öğretim görevlileri çocukları tokatlatlardı, şimdi kültür vs kuşak çatışmasına girmeyelim.

Değer yargıları her dönem ister istemez değişir, alışın artık, osuruğa da herkes güler, hadi herkes gülmedi diyelim, banane. Ben filmimle izleyici rekoru kırmışım millet benim osurukla güldürdüğümü biliyor ve hala gişe rekoru kırıyorum öyle mi?

Sonrada ben osuruğa gülmem. Ya bırak allasen diyor, perdeleri kapatıp sahneyi bitiriyorum.

Belli ki şahan taraftarı bir insansın Ben gülerim gülmem diye bir kelime etmedim dikkatli oku Sonra yok efendim gül yok efendim perde kapat.
    Dikkat li okursan kahkaha atıyoruz dedim. Başka yerlere çekip atarlanmayalım.

• Everything but little little into the middle.

Su Arog cekimlerindeki seyyar tuvalet muthisti

Ve Mangal yaparken vurulma taklidi

• Yemin ederim bugün aynısı oldu Yok abi , bilmiyorum diyen yok . Ehliyet için küçükçekmece Adliye'sin arıyorum Cennette indim... 4-5 kişiye sordum.Biri sen yanlış gelmişsin burada adliye yok , diğer 300 metre ileri git ordan sağa dön karşına çıkacak , diğeri burdan aşağı in sarı bina... En son biri tarif etti oda zaten gelmiştim Yaklaşık bir 10 dakika uzaklıktayken sorduğum herkes yanlış söyledi.

Ve yine yemin ederim biri aynen şunu yaptı ; Çekmece Adliyesiii , ben bi güldüm - ki yazarken aklıma geldi yine - adam biraz bozuldu sonra yine tarif etti daha doğrusu edemedi !

Cem Yılmaz'a saygım arttı vallahi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Belli ki şahan taraftarı bir insansın Ben gülerim gülmem diye bir kelime etmedim dikkatli oku Sonra yok efendim gül yok efendim perde kapat.
    Dikkat li okursan kahkaha atıyoruz dedim. Başka yerlere çekip atarlanmayalım.

Uçan kasap bey üstünüze alınmayın. Tarizlerim size değildi.

Mesajımın alıcısı pm ile ortaya çıkacaktır zaten teşekkurler.

• Dün gittim izledim (evet sadece sizler için, bu konu için izledim)

+Faruk eczanesi nerede?
    -Adam düşünüyor: Faruk eczanesi, Faruk eczanesi(?)
    -Sonra anlamazdan gelip Faruk Ecza nesi? diyor (soruya soruyla cevap verme)

Ama sonraki Faruk kıraathanesi alakasız bir alternatif cevap, Faruk Eczanesini bilmiyor adam Faruk kıraathanesi olmasın diyor onu tarif edeyim diyor, öyle bir yerde yoktur ama zaten soran adamın ihtiyacı da yoktur..

İzlerken bende anlamadım saçma geldi ama böyle olmalı, Cem Yılmaz okuyorsa bu yorumumu bana ulaşıp kutlayabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

neyini anlamadınız arkadaş, gören de çok ince bi espri zannedecek ne dediyse o altında bi şey mi arıyorsunuz

insanlar bilmiyorum demiyor artık buna değinmiş, faruk eczanesi nerde diye soruyor ama adam bilmiyorum demiyor onun yerine düşünüyormuş gibi yapıyor faruk eczanesii faruk eczanesii diye bu kadar basit

Konudaki tek mantıklı cevap.
  • go to power?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.