Arkadaşlar bu cem yılmaz'ın yeni gösterisi için 1. ve 2. kategori tüm biletler tükenmiş. Elinde bilet olan ve gitmeme ihtimali olan ya da herhangi bir şekilde bileti satmayı düşünen arkadaşlar varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bana yol gösterebilirse çok sevinirim.
ayıptır söylemesi 1. kategoriden biletimi almış bulunuyorum zar zor buldum 98 tl ama
bu ay sonunakadar olan tüm gösterilerinin biletleri full tükenmiş yuh be helal olsun valla
Hadi bi Türk aklı,kaç lira kazanıyor hesap etmeye çalışalım..
Geçen kız arkadaşıma söylemiştim de işte en az şu kadar kazanıyodur vay be diye de o da bana cem yılmaz ın lafını hatırlatmıştı
quote:
Orijinalden alıntı: inanmayan denesin Geçen kız arkadaşıma söylemiştim de işte en az şu kadar kazanıyodur vay be diye de o da bana cem yılmaz ın lafını hatırlatmıştı
tamam.
quote:
Orijinalden alıntı: Aerostyle
quote:
Orijinalden alıntı: inanmayan denesin Geçen kız arkadaşıma söylemiştim de işte en az şu kadar kazanıyodur vay be diye de o da bana cem yılmaz ın lafını hatırlatmıştı
tamam.
Ee komik misin sen şimdi? Gülmen için veya başka birşey yapasın diye söylemedim.. Yaran mı var,durduk yere gocunuyosun?
Sadece ıstanbulda mı yapacak gösteriyi. Bursaya gelir mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: inanmayan denesin
quote:
quote:
tamam.
Ee komik misin sen şimdi? Gülmen için veya başka birşey yapasın diye söylemedim.. Yaran mı var,durduk yere gocunuyosun?
sakin ol ahbap önemli bir şey değil. "tamam" kelimesinin çeşitli durumlara göre kazandığı pinopsişik pozisyon sağlamlığı ve parçasal metin kompleksi içindeki kelime gücü (word power.sd1) üzerine bir çalışma yapıyorum ve tarafların ilk (0 anı) tepkisi üzerinde analiz ve raporlama. bilirsin. raporum için verdiğin cevap %80 in ortak hisleri ve araştırmalarım tüm hızıyla devam ediyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: inanmayan denesin
quote:
quote:
tamam.
sakin ol ahbap önemli bir şey değil. "tamam" kelimesinin çeşitli durumlara göre kazandığı pinopsişik pozisyon sağlamlığı ve parçasal metin kompleksi içindeki kelime gücü (word power.sd1) üzerine bir çalışma yapıyorum ve tarafların ilk (0 anı) tepkisi üzerinde analiz ve raporlama. bilirsin. raporum için verdiğin cevap %80 in ortak hisleri ve araştırmalarım tüm hızıyla devam ediyor.
yapma böyle dostum bi anda Dedim noluyo niye sataşıyo bu bana durduk yere
Birde tamam kelimesi ve o sondaki nokta birleşince en uyuz olduğum ikiliyi oluşturuyorlar onun da etkisi olsa gerek
bilet satışı hangi kanal üzerinden yapılıyor..?
quote:
Orijinalden alıntı: uzil
bilet satışı hangi kanal üzerinden yapılıyor..?
biletx sattı hocam
Arkadaşlar 11 Ocak tarihli gösterisine tek kişilik bilet satıyorum. Bilet 2. kategoridir. Almak isteyen varsa pm ile ulaşabilirsiniz.