Şimdi Ara

Cemaat - Siyaset (566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.326
Cevap
52
Favori
246.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 563564565566567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemal1414

cemaati uzaktan da ilgilendiren bir konu olduğu için eklemek istedim :)

biliyorsunuz bugün yeni HSYK seçimleri yapıldı ve tamamını hükümete yakın kişilerin kazandığı söyleniyor ama ilginç olan başka bir konu var ;

kaynak :http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27374911.asp

Yargı tarihinin en kutuplaşmış ve en politize seçiminin son turundan iki önce bağımsız aday olarak seçime giren HSYK 1. Daire Başkanı İbrahim Okur’a hükümetin desteklediği Yargıda Birlik Platformu (YBP) temsilcilerince “Bizim lehimize çekil. Biz de hizmetlerinize teşekkür açıklaması yapalım” teklifi geldi. Yargı kulislerine sızan bu müthiş iddiaya göre, YBP temsilcilerinden biri Okur’u geçen perşembe günü ziyarete gitti. YBP temsilcisi Okur’a, “Eğer seçimi kazanırsanız, Cemaatçi olduğunuz iddia edilir. Ama bizim lehimize çekilirseniz, hizmetleriniz için teşekkür ederiz. Kurumsallaşmamız halinde de sizi değerlendiririz” teklifinde bulundu. Ancak, Okur kabul etmedi. Bunun üzerine aynı temsilci bir gün sonra iki mesaj gönderek, “Teklifimizi düşünün” dedi. Okur da bir mesajla, fikrini değiştirmediğini bildirdi ve dünkü seçime bağımsız olarak girdi.

Oyle oldugunu sanmiyorum.Emniyet,Yargi gibi kurumlari " Secdeye bas degdirmis" kardeslerine birakmislardi uzun suredir.Kardesle ortaklik kisa sure once bittigi icin bu kadar kisa bir surede kendilerine calisacak baska bir Paralel Yargi agi olusturabileceklerini sanmiyorum.Ha,birkac kisiyi maasa baglamis olabilirler ki zaten o da istisna olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cemaat diyalog muhabbetiyle kendi fişini çekti zaten. Müslümana karşı sert yahudiye karşı pamuk gibi bir yapıya nasıl cemaat denmiş orasıda ilginç.

Cemaat diyorki kısaca; Sen hilafet kurmayacaksın, cihad etmeyeceksin ama papalık sistemin ve vatikana saygı duyacaksın ve haçlı seferlerine sesini çıkarmayacaksın.

Bunlar yahudiden daha yahudi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

quote:

biliyorsunuz bugün yeni HSYK seçimleri yapıldı ve tamamını hükümete yakın kişilerin kazandığı söyleniyor ama ilginç olan başka bir konu var ;

Yargı tarihinin en kutuplaşmış ve en politize seçiminin son turundan iki önce bağımsız aday olarak seçime giren HSYK 1. Daire Başkanı İbrahim Okur’a hükümetin desteklediği Yargıda Birlik Platformu (YBP) temsilcilerince “Bizim lehimize çekil. Biz de hizmetlerinize teşekkür açıklaması yapalım” teklifi geldi. Yargı kulislerine sızan bu müthiş iddiaya göre, YBP temsilcilerinden biri Okur’u geçen perşembe günü ziyarete gitti. YBP temsilcisi Okur’a, “Eğer seçimi kazanırsanız, Cemaatçi olduğunuz iddia edilir. Ama bizim lehimize çekilirseniz, hizmetleriniz için teşekkür ederiz. Kurumsallaşmamız halinde de sizi değerlendiririz” teklifinde bulundu. Ancak, Okur kabul etmedi. Bunun üzerine aynı temsilci bir gün sonra iki mesaj gönderek, “Teklifimizi düşünün” dedi. Okur da bir mesajla, fikrini değiştirmediğini bildirdi ve dünkü seçime bağımsız olarak girdi.

Oyle oldugunu sanmiyorum.Emniyet,Yargi gibi kurumlari " Secdeye bas degdirmis" kardeslerine birakmislardi uzun suredir.Kardesle ortaklik kisa sure once bittigi icin bu kadar kisa bir surede kendilerine calisacak baska bir Paralel Yargi agi olusturabileceklerini sanmiyorum.Ha,birkac kisiyi maasa baglamis olabilirler ki zaten o da istisna olur.

senin yada benim zannetmem önemli değil ki

zaten memnun olmasalar ortalığı yıkarlardı ve öncesinde bunu açıkça söylediler

yani akp. yargısı oluştu

ben herhangi bir oluşumun tek başına yargıyı ele geçirmesini destekleyemem ,ha cemaat olmuş ha akp.liler olmuş

yargının tarafsız olabilmesi için siyasilerin bulaşmaması gerekiyor ,diğer türlü güçler yer değiştirmiş oluyor

ha sen akp.lisindir hoşuna gider ama bunun iyi olduğunu söylemek ne derece vicdani olur ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

quote:

senin yada benim zannetmem önemli değil ki

zaten memnun olmasalar ortalığı yıkarlardı ve öncesinde bunu açıkça söylediler

yani akp. yargısı oluştu

ben herhangi bir oluşumun tek başına yargıyı ele geçirmesini destekleyemem ,ha cemaat olmuş ha akp.liler olmuş

yargının tarafsız olabilmesi için siyasilerin bulaşmaması gerekiyor ,diğer türlü güçler yer değiştirmiş oluyor

ha sen akp.lisindir hoşuna gider ama bunun iyi olduğunu söylemek ne derece vicdani olur ?

Alıntıları Göster
    Memlekette her şey iyice siyasallaştı ve bir de üstüne kutuplaştı. Hakimler, doktorlar, mühendisler, akedemisyenler vs. vs. Siyasetin ülke hayatında bu kadar geniş yer kaplamasına gerek yok, geriye bir şey bırakmıyor neredeyse. Hakim önüne gelen dosyaya bakıp karar vermeli, polis kimlerdendir diye hiç düşünmeden suç varsa peşine düşmeli. Yok aman bu bizden görmezden geleyim, şu diğeri benim siyasi görüşümden değil onu hapise tıkayım diye şey olur mu. Ya da doktor bak bu benim kafadan şunu güzel tedavi edeyim ya da tersine benim gibi düşünmüyor bunu sallayayım ne hali varsa görsün diyebilir mi?

Maalesef bu noktaya geldik sürekli ülkeyi gere gere. İktidara oy veren de vermeyen de sokakta barut fıçısı gibi dolanıyor. İyice keyifsiz bir ülke olduk çıktık 12 yıldır kavga dövüş.

• Pit0N kullanıcısına yanıt
    ben şuana kadar gördüğüm cemaatlerden şunu anladım.eğer onlardan değilsen kafirsin.ama bir ataistsen o zaman seni kendi içlerine çekebileceklerinden daha iyi durumdasın.ne zaman kurnadan bahsetsem dalga geçtiler.nasıl bi kafa içindeler çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

ben şuana kadar gördüğüm cemaatlerden şunu anladım.eğer onlardan değilsen kafirsin.ama bir ataistsen o zaman seni kendi içlerine çekebileceklerinden daha iyi durumdasın.ne zaman kurnadan bahsetsem dalga geçtiler.nasıl bi kafa içindeler çok merak ediyorum.
    Al istediklerinin hepsini ver Gulen'i
    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/al-istediklerinin-hepsini-ver-guleni-mi-32290yy.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/al-istediklerinin-hepsini-ver-guleni-mi-32290yy.htm

Gülen kendi gelir. Bu uşaklar da elini eteğini öperler. Hangi suçla yargılayacaklar? APO gibi koyarlar besleme evine. Hesapta cezalandırıyoruz ayağında seçim üzeri bi dünya oy toplarlar. APOnun yakalanması eceviti iktidar yaptı. Gülen de gelirse AKP'ye 5 senenin önünü açar. Geleceği şüpheli ama APOyu salacaklar yerine güleni de APOnun boşalttığı yere koyarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lighthearted

quote:

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

Gülen kendi gelir. Bu uşaklar da elini eteğini öperler. Hangi suçla yargılayacaklar? APO gibi koyarlar besleme evine. Hesapta cezalandırıyoruz ayağında seçim üzeri bi dünya oy toplarlar. APOnun yakalanması eceviti iktidar yaptı. Gülen de gelirse AKP'ye 5 senenin önünü açar. Geleceği şüpheli ama APOyu salacaklar yerine güleni de APOnun boşalttığı yere koyarlar.

Alıntıları Göster
    Gulen in APO out,

Nasil bir beyin tutulmasi nasil resetlenen bir beynin standby'dan cikamamasi durumudur, Bebek katili ile ayni kefeye hatta daha da asagida gormek, nasil bir muhasebedir bu,

Caldilar ama duble yol yaptilar ile paralel vurun kahpeye demek arasinda iliski ile ayni mantik sanirim...

Bize emanet namusdur diye ogretildi, calmakda bu emanete IHANETtir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zycoz

Gulen in APO out,

Nasil bir beyin tutulmasi nasil resetlenen bir beynin standby'dan cikamamasi durumudur, Bebek katili ile ayni kefeye hatta daha da asagida gormek, nasil bir muhasebedir bu,

Caldilar ama duble yol yaptilar ile paralel vurun kahpeye demek arasinda iliski ile ayni mantik sanirim...

Bize emanet namusdur diye ogretildi, calmakda bu emanete IHANETtir.

Alıntıları Göster
    BU GÜNÜN FENOMENİ

Kesilen Zeytin Ağaçları Hakkında Konuştu: “Zeytini marketten de alırsın ama termik santral öyle mi?”
    Kimler Yönetiyor Bizi Ya~RaB...

Cemaat - Siyaset

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

BU GÜNÜN FENOMENİ

Kesilen Zeytin Ağaçları Hakkında Konuştu: “Zeytini marketten de alırsın ama termik santral öyle mi?”

Cemaat - Siyaset

Alıntıları Göster
    markete gelenler uzaydan mı geliyormuş

bunlardaki ağaç düşmanlığı akıl alır cinsten değil ,kesip kesip yerine beton dikince çok iyi yaptıklarını zannediyorlar ama ileride bunlar için çok beddua edilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

BU GÜNÜN FENOMENİ

Cemaat - Siyaset

bu zaytung hberi degil miydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

markete gelenler uzaydan mı geliyormuş

bunlardaki ağaç düşmanlığı akıl alır cinsten değil ,kesip kesip yerine beton dikince çok iyi yaptıklarını zannediyorlar ama ileride bunlar için çok beddua edilecek

Zaytung hocam zaytung o kadar da değil.

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=266069

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl teber -- 10 Kasım 2014; 8:29:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Üniversitede cemaat ile haşır neşirdim.
    "Sistemi değiştirmeye kalkarsan yok olursun. Önce sistemi değiştirebilecek güce mevkiiye sahip olmalısın" felsefesini özümsediklerini anlamıştım.

Demek ki cemaat sistemi yıkabilecek gücü kendinde buldu ve yok olma pahasına bu topa girdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Üniversitede cemaat ile haşır neşirdim.
    "Sistemi değiştirmeye kalkarsan yok olursun. Önce sistemi değiştirebilecek güce mevkiiye sahip olmalısın" felsefesini özümsediklerini anlamıştım.

Demek ki cemaat sistemi yıkabilecek gücü kendinde buldu ve yok olma pahasına bu topa girdi.

Alıntıları Göster
    2004 MGK toplantısında zaten kafalarına koymuşlar cemaatı yıkmayı,

1)bakan ogullarının evınden nasıl trılyonlar cıktı ? hangınızın evınde para sayma makınası var,
    2)1 ınsan 700 mılyara saat nasıl alabılıyor ? maaş bellı iş bellı...
    3)şımdıye kadar tum amır ve brokratlardan devlet övgu hızmet belgelerı alanlar nasıl 1 gunde haın oldu ? bu adamların banka hesaplarımı doluydu?
    4)1 kişi sıfırdan nasıl gemı alacak,kıralayacak kadar zengınleştı ?
    5)Adanadan kalkan sılah yuklu tırlar ıraktakı turkmenlere gıdıyor dendı halbukı tv de turkmen lıderı t.c devletınden tek bır yardım dahı gelmedı dedi...
    6)Belediyeler yenı yaptıkları yerlerı neden TURGEV e bağıslayıp yenıden o bınaları yapıyor ?
    7)Turgev e neden sureklı ış adamları bagıs yapıyor cok yuksek mıktarlarda..
    8)Bu olaylar patlak verdıgınde ses kayıtlarının bırınde Etıler PMYO nun satılacagı geçıyordu değerı 2.5 mılyar dolar, bu olayın doğrulugu ekım ayında pmyo nun kapatılıp(deprem rıskıymıs ) arazı satışını ön göruyor tahmını fıyat 5/1
    9) Duşunun bır mankanın MÜDÜRÜ evınden trılyonlar çıkıyor (paraların kaynağı genele bağlandı) camı parası dıye yamalanıyor, fakat bılen bılır bu tur işlerde dernek hesabı açılıp para oraya yatırılır, onu dahı bılmeyen MUDUR ayakkabı kutusunda trılyonlar saklıyor (paranın nereden geldıgını kuruş kuruş ıspatlanamazsa suç)

Insanlar görmek ıstedıklerını ıstedıgı gıbı görurler,Ayı ıkıye ayırsanızda ınsanın ışıne gelmezse ınkar çok kolaydır,Allah Herkese doğruyu görmeyı nasıp etsın.

Ben şu yada bu doğru demıyorum arkadaşlar tarafsız gözlerle bakın hıçbır zaman onun yada bunun adamı olmayın doğrunun adamı olun, Çunku haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır der hadısler,

Bunlar aklıma gelenler, o polıslerın banka hesapları, telefonları vb en ufak bır ıpucu olsa emın olun muebbet verırlerdı, lakın adamların ceplerınde 20 tl yok, doğruya doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 10 Kasım 2014; 13:19:31 >

• Castiel kullanıcısına yanıt
    en ufak açıklarını bulsalardı yerin dibine sokarlardı ,onun için sadece paralel diyerek geçiştirmeye çalışıyorlar

birde ellerinde olan delilleri de koyamıyorlar ,çünkü kendi yaptıkları bu defa resmileşmiş olacak :)
  • quote:

en ufak açıklarını bulsalardı yerin dibine sokarlardı ,onun için sadece paralel diyerek geçiştirmeye çalışıyorlar

birde ellerinde olan delilleri de koyamıyorlar ,çünkü kendi yaptıkları bu defa resmileşmiş olacak :)
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/141261/500_bin_dolarlik_kutu_Ebru_Gundes_e.html

500 bin dolarlık kutu Ebru Gündeş'e

Rıza Sarraf, soruşturma dosyasına giren ifadesinde Egemen Bağış'ın evine gönderdiği iddia edilen çikolata kutusu içindeki 500 bin doları eşi Ebru Gündeş'e kredi borcnu kapatması için gönderdiğini savundu.

Cemaat - Siyaset

Sarraf, Egemen Bağış’a rüşvet verdiği iddialarıyla ilgili olarak ise kendisine bir bayramda sadece içinde çikolota bulunan bir kutu gönderdiğini savundu. İçinde 500 bin dolar bulunan çikolota kutusunun gönderildiği kişinin Egemen Bağış değil eşi Ebru Gündeş olduğunu belirten Sarraf, “Doğum gününde kredi borcunu kapatması için çikolota ile birlikte 500 bin dolar koyarak gönderdim. Kesinlikle Egemen Bey ile herhangi bir menfaat alışverişimiz olmamıştır. Evine para gönderildiği iddiası doğru değildir. Bir kez de evine bayram hediyesi olarak Vakko’dan gömlek gönderdim” dedi.

Hizmetçi Maria: Egemen bey 'kutudan haberim var, git al' dedi

Eğemen Bağış’ın evinde çalışan Maria, 1 yıl önce evde bulunduğu sırada arayan site güvenliğinin bir paket geldiği bilgisini verdiklerini belirterek, “Ben Egemen Bey’i telefonla aradım. Kendisine bir paket geldiğini ve güvenlikte olduğunu söyledim. Bana ‘haberim var pakette çikolota var, git al’ dedi. Daha doğrusu ‘git al haberim var’ dedi. ‘Çikolata var’ deyip demediğini tam hatırlamıyorum. Güvenliğe gittim, yanında duran arabadan birisi bana bir karton çanta verdi. Paketi ben açtım. İçinden çikolatadan başka birşey çıkmadı. Bunun dışında o günlerde veya başka zamanda kravat veya elbise türünden birşey gelmedi. Gelse ben mutlaka görürdüm” dedi.

Çağlayan’a okul ve cami için elden para yardımları

Soruşturma dosyasına giren 5 Mayıs 2014 tarihli savcılık ifadesinde Rıza Sarraf, Çağlayan’a Muş’ta yapılan bir okula yardım için 2 milyon TL’yi elden gönderdiğini belirterek, “2 milyon TL de ramazan paketleri için gönderdim. 1 milyon TL de sanırım Muş’ta yapılan bir caminin inşatına yardım için gönderdim. Ben sadece yardımı yaparım, geri kalan ayrıntılar ile çok fazla uğraşmam” ifadesini kullandı. Sarraf, 21 Mayıs 2014 tarihli ifadesinde ise, yardım paralarının miktarında düzeltmeye gitti. Sarraf, “Okul için 1 milyon TL, Ramazan paketleri için de 1 milyon TL yardım parası göndermiştim. Camiye yaptığım yardımı da doğrudan biz kendimiz yapmışız. Bu cami sanıyorum Kasımpaşa’daki bir camidir” dedi.

• quote:

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/141261/500_bin_dolarlik_kutu_Ebru_Gundes_e.html

500 bin dolarlık kutu Ebru Gündeş'e

Rıza Sarraf, soruşturma dosyasına giren ifadesinde Egemen Bağış'ın evine gönderdiği iddia edilen çikolata kutusu içindeki 500 bin doları eşi Ebru Gündeş'e kredi borcnu kapatması için gönderdiğini savundu.

Cemaat - Siyaset

Sarraf, Egemen Bağış’a rüşvet verdiği iddialarıyla ilgili olarak ise kendisine bir bayramda sadece içinde çikolota bulunan bir kutu gönderdiğini savundu. İçinde 500 bin dolar bulunan çikolota kutusunun gönderildiği kişinin Egemen Bağış değil eşi Ebru Gündeş olduğunu belirten Sarraf, “Doğum gününde kredi borcunu kapatması için çikolota ile birlikte 500 bin dolar koyarak gönderdim. Kesinlikle Egemen Bey ile herhangi bir menfaat alışverişimiz olmamıştır. Evine para gönderildiği iddiası doğru değildir. Bir kez de evine bayram hediyesi olarak Vakko’dan gömlek gönderdim” dedi.

Hizmetçi Maria: Egemen bey 'kutudan haberim var, git al' dedi

Eğemen Bağış’ın evinde çalışan Maria, 1 yıl önce evde bulunduğu sırada arayan site güvenliğinin bir paket geldiği bilgisini verdiklerini belirterek, “Ben Egemen Bey’i telefonla aradım. Kendisine bir paket geldiğini ve güvenlikte olduğunu söyledim. Bana ‘haberim var pakette çikolota var, git al’ dedi. Daha doğrusu ‘git al haberim var’ dedi. ‘Çikolata var’ deyip demediğini tam hatırlamıyorum. Güvenliğe gittim, yanında duran arabadan birisi bana bir karton çanta verdi. Paketi ben açtım. İçinden çikolatadan başka birşey çıkmadı. Bunun dışında o günlerde veya başka zamanda kravat veya elbise türünden birşey gelmedi. Gelse ben mutlaka görürdüm” dedi.

Çağlayan’a okul ve cami için elden para yardımları

Soruşturma dosyasına giren 5 Mayıs 2014 tarihli savcılık ifadesinde Rıza Sarraf, Çağlayan’a Muş’ta yapılan bir okula yardım için 2 milyon TL’yi elden gönderdiğini belirterek, “2 milyon TL de ramazan paketleri için gönderdim. 1 milyon TL de sanırım Muş’ta yapılan bir caminin inşatına yardım için gönderdim. Ben sadece yardımı yaparım, geri kalan ayrıntılar ile çok fazla uğraşmam” ifadesini kullandı. Sarraf, 21 Mayıs 2014 tarihli ifadesinde ise, yardım paralarının miktarında düzeltmeye gitti. Sarraf, “Okul için 1 milyon TL, Ramazan paketleri için de 1 milyon TL yardım parası göndermiştim. Camiye yaptığım yardımı da doğrudan biz kendimiz yapmışız. Bu cami sanıyorum Kasımpaşa’daki bir camidir” dedi.

Alıntıları Göster
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27581527.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27581527.asp

Alıntıları Göster
    Bana dusmanini soyle sana kim oldugunu soyliyiyim...

PKK ile ortakligi enazindan kimin kurmadigi ortada yapilan beyanattan net anlasiliyor... Bayık kendisini Kurtlerin temsilcisi olarak gordugu icinde Cemaati de Kurtlere karsi bir hareket oldugunu iddaa etmesi gayet normal (PKK'ye karsi bir hareket oldugu ise kesinlikle dogrudur). Bu ara bu Kurtlerin temsilcisi sifatini kim yuklemisti PKK'ye... PKK ile is tutuyor yaftasini atmaya calisanlar degil miydi?

Gulen in PKK out...

http://t24.com.tr/haber/cemil-bayik-abd-arabulucu-olsun-muzakereye-oturulmazsa-ya-ic-savas-gelisir-ya-da-darbe,281335

'Biz Gülen cemaati ile ilişki kurmak istedik,
    ama onlar istemedi'

- Peki Gülen cemaati sizinle temas kurmak istedi mi?

Bayık: Biz de kurmak istedik. AKP ile kurduğumuz gibi onlarla da kurmak istedik. Biz herkesle ilişki kurmak isteyen bir hareketiz. Çünkü kendimize güvenen bir hareketiz .Doğru, haklı meşru bir mücadele yürütüyoruz. Bizi tanıyan, bizi kendi kimliğimizle kabul eden herkesle ilişki kurabiliriz. Bundan daha doğal bir şey olamaz. Ama bizi kabul etmeyen hiç kimseyle de biz ilişki kurmayız. Bizi kimliğimizle kabul etmeyen başka türlü görmek isteyenlerle de biz ilişki kurmayız. Kim bizi ne kadar tanıyorsa bizde onu o kadar tanıyoruz.

- Gülen cemaati sizi tanıyor mu bu anlamda?

Bayık: Biz Gülen cemaati ile de ilişki kurmak istedik ama onlar ilişki kurmadı.Çünkü Gülen Cemaati milliyetçi bir harekettir. Kürtlere karşı bir harekettir. Onun için bizimle ilişki kurmadı. Biz Gülen Cemaat ile ilişki kurup o milliyetçi çizgiden uzaklaştırmayı amaçladık. Onları da sorunun çözümüne çekmek istedik. Ama onlar milliyetçi bir hedefi esas aldıklarından Kürt düşmanlığında ısrar ettiler, bizimle ilişkiye geçmeyi kendi amaç ve çizgiler açısından doğru görmediler. Onun için bizimle onlar arasında herhangi bir ilişki gelişmedi. Bunu biz daha önceleri de kamuoyuna açıklamıştık. İşin gerçeği budur.

• quote:

PKK ile ortakligi enazindan kimin kurmadigi ortada yapilan beyanattan net anlasiliyor... Bayık kendisini Kurtlerin temsilcisi olarak gordugu icinde Cemaati de Kurtlere karsi bir hareket oldugunu iddaa etmesi gayet normal (PKK'ye karsi bir hareket oldugu ise kesinlikle dogrudur). Bu ara bu Kurtlerin temsilcisi sifatini kim yuklemisti PKK'ye... PKK ile is tutuyor yaftasini atmaya calisanlar degil miydi?

Gulen in PKK out...

http://t24.com.tr/haber/cemil-bayik-abd-arabulucu-olsun-muzakereye-oturulmazsa-ya-ic-savas-gelisir-ya-da-darbe,281335

ama onlar istemedi'

Bayık: Biz de kurmak istedik. AKP ile kurduğumuz gibi onlarla da kurmak istedik. Biz herkesle ilişki kurmak isteyen bir hareketiz. Çünkü kendimize güvenen bir hareketiz .Doğru, haklı meşru bir mücadele yürütüyoruz. Bizi tanıyan, bizi kendi kimliğimizle kabul eden herkesle ilişki kurabiliriz. Bundan daha doğal bir şey olamaz. Ama bizi kabul etmeyen hiç kimseyle de biz ilişki kurmayız. Bizi kimliğimizle kabul etmeyen başka türlü görmek isteyenlerle de biz ilişki kurmayız. Kim bizi ne kadar tanıyorsa bizde onu o kadar tanıyoruz.

Bayık: Biz Gülen cemaati ile de ilişki kurmak istedik ama onlar ilişki kurmadı.Çünkü Gülen Cemaati milliyetçi bir harekettir. Kürtlere karşı bir harekettir. Onun için bizimle ilişki kurmadı. Biz Gülen Cemaat ile ilişki kurup o milliyetçi çizgiden uzaklaştırmayı amaçladık. Onları da sorunun çözümüne çekmek istedik. Ama onlar milliyetçi bir hedefi esas aldıklarından Kürt düşmanlığında ısrar ettiler, bizimle ilişkiye geçmeyi kendi amaç ve çizgiler açısından doğru görmediler. Onun için bizimle onlar arasında herhangi bir ilişki gelişmedi. Bunu biz daha önceleri de kamuoyuna açıklamıştık. İşin gerçeği budur.

Alıntıları Göster
    şu işe bak arkadaş ,artık kimin ne olduğu bile karıştı

burada başka

Cemaat - Siyaset

burada başka

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/paparazzi/27835316.asp

Tuğçe Kazaz: Eyyy Kılıçdaroğlu...

Tuğçe Kazaz, geçtiğimiz günlerde Esra Elönü'nün programına konuk olmuş ' Namaz sayesinde boyun ve sırt ağrılarımdan kurtuldum' demişti.

burda başka

Cemaat - Siyaset

google Tuğçe Kazaz yazın bakın neler çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 24 Aralık 2014; 21:07:15 >

• quote:

Gulen in PKK out...

ama onlar istemedi'

Alıntıları Göster
    Hep essegin kulagina su kacirmak,

Halk Bank Mudurunun Bakan cocuklarinin evlerine odalarina parayi, para sayma makinelerini kasalari paralelin polisleri koyduda ozaman neden Zarraf'a ve diger !Magdurlara ana para ile birlikte faiz odemesi devletin kasasindan yapiliyo... Ana para hazineye yazilabilirdi, faizi ile bisiler dusunulebilinirdi degil mi!!!!....

http://www.youtube.com/watch?v=xGOtanDe7s4

Otorite Deneyi'nin gerceklik payinin olma ihtimalinin ne kadar yuksek oldugunu suan ki toplum icinde gecerli oldugunu gormek ne kadar aci, korkarim Stockholm Sendromuna dogru toplum ilerliyor.... Aci cok aciii....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zycoz -- 30 Aralık 2014; 6:37:49 >

• 
Sayfa: önceki 563564565566567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.