Şimdi Ara

Cemaat Üniversiteleri Yazanlara Şimdiden Geçmiş Olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cemaat ünilerini yazan arkadaşlar büyük risk aldılar. Bildiğiniz üzere cemaat devlet için terör kapsamında. MGK'da kırmızı kitaba da girdi. Bu ünilerden mezun olanlara hep soru işaretiyle bakılacak. Devletin kurumlarına girmek için yapılan bütün mülakatlarda elenecek. Bunları bilmeden tercih yapanlar bence zaman hala var. Yok ben kafama göre takılacam diyenlere şimdiden hayırlı olsun sonuçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdimix -- 17 Temmuz 2015; 1:59:35 >

• bu hükümet değişir nolacak diyenler de var ama boh da çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dönüm noktası -- 13 Temmuz 2015; 15:44:46 >
  • turgut ozal uni. ozel uni degilmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rakip eleme çabaları vol 124124812481412412412412491713747192491231241241
  • Bu mu rakip eleme. Cemaat ünilerine girmek için yarış mı var? Apolitik arkadaşlar bilgilensin diye yazıyorum.
  • Şifa yıda ekle dangerous.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten okunacak türden üniversiteler değil bunlar. Nerede hastalıklı, virüslü varsa getiriyorlar. Bunların hocalarında da hastalık olabiliyor. O yüzden gördüm mü 5 metre uzak olacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AhmetFaruk2 A kullanıcısına yanıt
    Özel ve cemaatin.
  • Aynen arkadaşım çok doğru bir konu . Bütün apolitik arkadaşların kulağına küpe olsun .

İktidar değişse bile yine de size aklınız-ilminiz ile değil de cemaatin kol kanat germesi ile bir yerlere gelmişsiniz gözüyle bakılacak aman haa Allah Muhafaza ...

• Up
  • Hangi ün,versitelerin olduğunu da aydınlatsan iyi olur. İzmirde Gediz ve Şifa Mesela var örnek
  • ya kardeşim biraz akıllı olun. Mgk da kırmızı kitaba alınmış mış. Okullar siyasi mecra mı ki sen böyle konuşuyorsun. Şifa Gediz Fatih hukuk tıp türkiyenin en iyi üniversiteleri.Önemli olan eğitim.He buarada şunuda söyleyeyim. Şu hükümet değiştikten sonra hiçbir şey olmaz sen merak etme.O küçük kafanı böyle şeylere yorma yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingamo

ya kardeşim biraz akıllı olun. Mgk da kırmızı kitaba alınmış mış. Okullar siyasi mecra mı ki sen böyle konuşuyorsun. Şifa Gediz Fatih hukuk tıp türkiyenin en iyi üniversiteleri.Önemli olan eğitim.He buarada şunuda söyleyeyim. Şu hükümet değiştikten sonra hiçbir şey olmaz sen merak etme.O küçük kafanı böyle şeylere yorma yani.

hadi şifa ile fatihi anladık, tam burslusunun sıralaması iyi diye diyorsun da
    gedizin nesi iyi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingamo

ya kardeşim biraz akıllı olun. Mgk da kırmızı kitaba alınmış mış. Okullar siyasi mecra mı ki sen böyle konuşuyorsun. Şifa Gediz Fatih hukuk tıp türkiyenin en iyi üniversiteleri.Önemli olan eğitim.He buarada şunuda söyleyeyim. Şu hükümet değiştikten sonra hiçbir şey olmaz sen merak etme.O küçük kafanı böyle şeylere yorma yani.

Şu an akpyi ülkeden temizleyecek siyasi güç yok malesef.

Chp mhp bitik durumda

• gedizi öylesine söyledim tabi her üniversitesi iyi olucak diye bir şey yok ki değil de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingamo -- 27 Ağustos 2015; 16:38:52 >
  • Üniversitenin ne olduğu önemli değil de cemaatin, sol evlerinin ve örgütlerinin, ocakların ve diğer siyasi oluşumların içinde hangi sebeple olursa olsun yer almayın. Büyük ihtimal fişlenirsiniz bu yerlerde. Gelecekte karşınıza çıkacaktır. Ailelerin dahi sorgulandığı bir dönemdeyiz. Dikkatli olun.

• bu yıl bizim dershaneden 2 tane gata öğrencisi çıktı.adamlar tsk ya giriyor devlete mi atanamayacak :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.