selam gençler bu gun kafede oturalım dedık yengenızle oralet falan icerız dedik neyse bu bana sorup duruyordu askım nolcak boyle, ilerde napcaz, bu isleri bırak, basına bısey gelcek dıye odum kopuyor, nolcak sonumuz ? Dedi. Ben de durur muyum ? Bastım ayarı; "Sonunu düsünen kahraman olamaz" bu lafın uzerıne manıta kalktı gıttı 1 saattır ulasamıyorum, bu ayar uzerıne ıntıhar etmesnden korkuyorum.
quote:Orijinalden alıntı: EinsteinBaranAlıntıları Göster ciddi bişey diye okuyordum allah seni ne yapmasın
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Suchciddi bişey diye okuyordum allah seni ne yapmasınAlıntıları Göster .
quote:Orijinalden alıntı: Mafya CemiL selam gençler bu gun kafede oturalım dedık yengenızle oralet falan icerız dedik neyse bu bana sorup duruyordu askım nolcak boyle, ilerde napcaz, bu isleri bırak, basına bısey gelcek dıye odum kopuyor, nolcak sonumuz ? Dedi. Ben de durur muyum ? Bastım ayarı; "Sonunu düsünen kahraman olamaz" bu lafın uzerıne manıta kalktı gıttı 1 saattır ulasamıyorum, bu ayar uzerıne ıntıhar etmesnden korkuyorum. Kesin yengemiz bakırköyü aramak için dışarı çıkmıştır.
quote:Orijinalden alıntı: Silent Guardianquote:Orijinalden alıntı: Mafya CemiL selam gençler bu gun kafede oturalım dedık yengenızle oralet falan icerız dedik neyse bu bana sorup duruyordu askım nolcak boyle, ilerde napcaz, bu isleri bırak, basına bısey gelcek dıye odum kopuyor, nolcak sonumuz ? Dedi. Ben de durur muyum ? Bastım ayarı; "Sonunu düsünen kahraman olamaz" bu lafın uzerıne manıta kalktı gıttı 1 saattır ulasamıyorum, bu ayar uzerıne ıntıhar etmesnden korkuyorum. Kesin yengemiz bakırköyü aramak için dışarı çıkmıştır.ooo inceden tık tık çok ince ya. anlayana... süpermiş kardeşim.
quote:Orijinalden alıntı: m4y quote:Orijinalden alıntı: 01001101 yaz tatili nezaman bitecek? Sen okula başadıktan 1 hafta sonra.
quote:Orijinalden alıntı: Silent Guardianquote:Orijinalden alıntı: m4y quote:Orijinalden alıntı: 01001101 yaz tatili nezaman bitecek? Sen okula başadıktan 1 hafta sonra. Alıntıları Göster Cemil abi kafede ne işiniz var yahu güzelim çay bahçeleri dururken
quote:Orijinalden alıntı: deathstars222 quote:Orijinalden alıntı: Andy Dufrense quote:Orijinalden alıntı: Sylargray Tamam. Yalaka ditektıd. @m4y Güldürdün lan
quote:Orijinalden alıntı: Mafya CemiL selam gençler bu gun kafede oturalım dedık yengenızle oralet falan icerız dedik neyse bu bana sorup duruyordu askım nolcak boyle, ilerde napcaz, bu isleri bırak, basına bısey gelcek dıye odum kopuyor, nolcak sonumuz ? Dedi. Ben de durur muyum ? Bastım ayarı; "Sonunu düsünen kahraman olamaz" bu lafın uzerıne manıta kalktı gıttı 1 saattır ulasamıyorum, bu ayar uzerıne ıntıhar etmesnden korkuyorum. cemil abime bi çayy