Şimdi Ara

Cemo'nun Ev Sinema Odası (Sony VW260ES SXRD) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
19
Favori
31.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlahi Onkal Onkal hocam cevabı vermiş ben de şöyle bir ek yapayım, ben aldıgımda aradaki fark 700-800tl idi eğer aradaki fark 1000tl ye kadar ise gözüm kapalı Sony alırım, aradaki fark 2bin tl felan ise Epson alırım. Yabancı forumlardan bir özet geçeyim 2D de Sony 1 adım önde, 3D de ise Epson. Benim 3d ile çok aşırı işim olmuyor.
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma üstüme vazife olmadan atladım ama memnuniyetini bildiğim için duramadım.
  • Estaf. ne kusuru, aslında direkt şahsıma yönelik soru olmadıgı müddetçe başka projeksiyon başlıklarında hiç kendi cihazımdan bahsedip övdüğümü hatırlamıyorum ama size bahsetmişim demek ki memnuniyetimden

Sizlere güzel bir film önerim var, selamlar..

Cemo'nun Ev Sinema Odası (Sony VW260ES SXRD)

:) Odayı kurarken de sistemi toplarken de iletilerinizi keyifle okuyordum oradan biliyorum.
    Gerçi bir kaç kez de konuşmuştuk galiba konu projeksiyon üzerine de konuştuk mu hatırlamıyorum.
    Kullandığınız sistemden memnun olan arayış içinde olmayan nadir insanlardansınız. ;)
  • Teşekkür ederim onkal hocam, benim oda büyük olsa aslında yapılacak işler var . Mesela ses sistemi, 12,5 metrekare oldugu için profesyonel ses işine giremedim. 600tl lik paket ses sistemiyle idare işte şimdilik :)

@tgaripozer Diğer başlıkta gördüm, güle güle kullanın 50 ve 55 aynı cihaz sayılır, aklınıza takılan bir şey olursa yardımcı olabilirim. Sony kullanan arkadaşların artması sevindirici, yalnız kalmıştım. Korcin, siz ve nuribaras toplam 4 kişi ettik
  • cihazdan cok memnunum gerçekten bence sayımız artar
  • Bence odanız küçük olduğu için oldukça şanslısınız. :D
    Şaka bir yana uğraşmak araştırmak uydurmak hem çok yorucu hem de keyfi tartışılmaz. :)

@tgaripozer Hayırlı olsun yeni cihazınız, güle güle kullanın keyifle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum guzel film..bende yeni seyrettim ozellikle yakin cekimler son derece net

• quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Bence odanız küçük olduğu için oldukça şanslısınız. :D
    Şaka bir yana uğraşmak araştırmak uydurmak hem çok yorucu hem de keyfi tartışılmaz. :)

@tgaripozer Hayırlı olsun yeni cihazınız, güle güle kullanın keyifle.

Çok teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Dostum guzel film..bende yeni seyrettim ozellikle yakin cekimler son derece net

Altuğ hocam o zaman şunu da izle muhakkak, hem film olarak hem görüntü kalitesi olarak çok iyi bir film. Bir de Lone Survivor filminin de görüntü kalitesi muazzam

• Hocam o zaman geriye kalıyor uygun fiyatlı bir hw55es bulmak

Benim anlamadığım tw9100 çok pahalıyken neden insanlar deliler gibi bu cihazdan aldılar da sony almadılar ben anlamıyorum

• Altuğ Bey calibrasyon için spyder elite4 almayı düşünüyorum sizce alınmalı mı
  • tgaripozer T kullanıcısına yanıt
    SONY Elevated Standard (ES) serisinde fabrika çıkışı resim modları oldukça iyi sonuçlar veriyor. Zaten tüm Videophile'lerin ortak kanısı da bu. Bence böyle bir yatırım yapmadan önce daha önce yapılmış bazı ayarları deneyip farklılıkları görmek gerekir diye düşünüyorum. Projeksiyonda görüntü kalitesini etkileyen çok fazla parametre var bunlardan en önemlisi yansıtılan yüzey. Burada yatırımın büyüğünü perdeye yapmak gerekecektir.
    Ben aşağıda projectorreviews.com dan Mike'ın ayarlarını veriyorum bir deneyin bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HI-DEF-MAN -- 29 Ağustos 2014; 13:24:25 >

• Altuğ hocam ben de arkadaşa onu söyledim, Fabrika çıkış modları (out of box) gerçekten çok başarılı. Ben kalibrasyona ihtiyaç duymadım, Cinema 1 modunu nadiren de olsa Reference modunu kullanıyorum.

tgaripozer eğer online oyun oynuyorsanız en iyi tepkime süresine sahip makine şu an 50/50es, 26MS latency değerine sahipmiş.

@gagafan Hocam umarım bulursunuz, sıkı bir pazarlık yapmaya çalışın, Sony Türkiye fiyat politikasında katı ama zorlarsanız uygun bir zemine çekersiniz bence.
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    ayarlar için çok teşekkür ederim fixed frame perde kullanıyorum perde yüzeyi spekta gri yüzey ama mat beyaz almayı düşünüyorum cok eskiden aldığım bir perde ozmanlar kontrast oranları cok düşüktü tabi
    O projeksiyon gerçekten daha iyi bir perde hakediyor...
  • quote:

O projeksiyon gerçekten daha iyi bir perde hakediyor...

Şu anda alabileceğim en iyi perde elitscreen White yüzey varmı başka öneriniz
    Elitescreen test etmiştik muhteşem bir fark yaratacaktır....Çok başarılı bir perde alternatifler aşağıda ancak kolayca bulunabilirler mi?
    Bilmiyorum...

Draper Cineperm mattewhite
    Projecta Homescreen matte-white
    DA-LITE Cinema Contour Da-Mat veya High Contrast Da-Mat
  • quote:

Elitescreen test etmiştik muhteşem bir fark yaratacaktır....Çok başarılı bir perde alternatifler aşağıda ancak kolayca bulunabilirler mi?
    Bilmiyorum...

Draper Cineperm mattewhite
    Projecta Homescreen matte-white
    DA-LITE Cinema Contour Da-Mat veya High Contrast Da-Mat

Valla şuan Türkiyede bulmak zor onları sanırım fixede frame olmalı kesinlikle bide elit screen olucak sanırım artık gelecek ay alcaz
  • Turkiye ye Stewert ve Da-Lite istek üzerine getirip 24 ay garantili satan firmalar var ama tuzlu, düşünürseniz bilgilendiririm

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.