Şimdi Ara

cenabet ne demektir_? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: musty17

quote:

Orijinalden alıntı: poweruser0

quote:

kaç yaşındasın eğer 14 yaşından büyük olup bilmiyorsan ve hiç boy abdesti almamışsan şöle diim cenabet olduğun her vakit yediğin yemek içtiğin su bastığın toprak sana haram senin olduğun mekanlara rahmet melekleri giremez bu yüzden işlerin pek yolunda gitmez hayırsız olur her işin senin başkalarıyla konuşman bile sakıncalı olur tabi boy abdesti aldıysan başka

yazdıklarım abartı değildir tamı tamına doğrudur hatta ekleme yapiim cenabetken ölürsen imansız gidiyorsun doğrudan cehenneme yani bazı cahil kişilerde burda çok bilmişlik taslayıp bağırsaktan laflar sallıyorlar, günah olan bişeye günah değil demek çok günahtır bunu unutmayın tabi günah işlemek sizin umrunuzdaysa

kardeş sölediklerinin çoğu doğru değil..bence biraz araştır da konuş..yanlış yönlendircen insanları..yediğin yemek içtiğin haram olmaz ama o şekilde yemen içmen de doğru olmaz...yalnız cenabetken camiye gitmek haram

kardeş bence sen yanlış yönlendiriyorsun yani bunlar senin düşüncen sen araştırmamışsın ben okuduklarımı yazıyorum kendim düşünüpte yazmıyorum isteyen inanmaz zorlayan yok

• cenabet kelime olarak arapçadan gelir!
    koku ''cunup'' tur ve ''pislik'' anlamına gelmektedir!

cunup olayın adıdır
    cenabet cunup olan yani pis olan insan demektiR
  • Burada cennet cehennem e kimin girip kimin giremeyeceğine karar verenler var

ne dediğinize dikkat edin
  • canabetsen adım atman günah diyemezsin!!

elin gevuru da olsa onların cehennemi boylucağına da kimse karar veremez..

canabetsen en kısazamanda banyo yapmak zorundasın..başka bir espirisi yok bu işin
  • lem bu adam cenabetse bu forum da cenabet olmuştur!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

lem bu adam cenabetse bu forum da cenabet olmuştur!

Hadi bütün form hepo beraber hamama gidiyoruz abdest almaya
  • poweruser0 seyhulislam falan misin?
    yani utanmasan fetva vereceksin , Allahim yarabbim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalnotdead

poweruser0 seyhulislam falan misin?
    yani utanmasan fetva vereceksin , Allahim yarabbim

ben sizin gibi cahillleri bilgilendirmek için yaptım ne oldu zorunamı gitti yoksa fetva vermek utanılacak bişeymi
  • şimdi cenabet&cünüp'ü kısaca anladık.

gelelim 2.konumuz namaz abdestinin farzlarına dermişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzbek

quote:

kaç yaşındasın eğer 14 yaşından büyük olup bilmiyorsan ve hiç boy abdesti almamışsan şöle diim cenabet olduğun her vakit yediğin yemek içtiğin su bastığın toprak sana haram senin olduğun mekanlara rahmet melekleri giremez bu yüzden işlerin pek yolunda gitmez hayırsız olur her işin senin başkalarıyla konuşman bile sakıncalı olur tabi boy abdesti aldıysan başka

abartmışsın hocam haram diye bi durum yok.ayrıca işlerin ters gitmesi olayıda biraz uydurma oluyor.

aynen ya adam acaip sallamış yok haram yok şöle böle. ben okuldayken din hocasına sordum alakası bile yok. sadece cenabetken ibadet yapamazsın dedi o kadar öbür türül yazdıklarını hepsi külliyen yalan.

• ben hala tam cünüplük nedir anlamadım.ama en iyisi az süreli cünüp kalmak(çok thirtyone yaparımda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

Cenabet herifler bir windows yazmışlar çöküp duruyor. Hem bereketi de yok durmadan yama çıkarıyorlar.

ya bu ne be

• ya bu cünüplük konusunun aklıma nerden geldiğini söyleyeyim :

geçen gün babamı cenap diye bi arkadaşı aradı.babamda merhaba cünüp cüğüm dedi ben yarıldım tabi.sonra cenabetin tam anlamını merak ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb_serhat -- 7 Ağustos 2005, 20:50:34 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.