Şimdi Ara

CENG / EE vb. Mühendislik Okuyanlardan Laptop Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Xps 15im vardı. Macbook Proya geçtim rahat ettim. Eğer macte olmayan veya problemli çalışan bir uygulama kullanmak zorunda değilseniz mac tavsiye ederim.

• mac alma, ee okuyacaksan. hepsini crackli yuklucen. matlab simulink, scala falan.. bunlar için win tabanlı al dediler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ktb06 kullanıcısına yanıt

Eeciler için mac imkansız gibi bir şey (inanılmaz x86 emülatörleri gelip exe çalıştırmaya baslamadilarsa), en yakın da buna xps15/17 veya thinkpad x1 carbon filan kalıyor gibi su an, plase de razer blade tarzi (son kasasi bu tanimdan baya uzaklassa da) thin&light elit gaming laptoplar. Keske macos arıza çıkarmasaydi böyle Windows aletlere kaliyoruz

Haklısınız. Macin oluru yoksa bahsettiğiniz laptoplar iyi seçenekler. Ama onlar da mac kadar pahalı ve toplamda mac kadar iyi bir deneyim sunmuyor. Bilgisayar yazın böyle sorunlarla uğraşmayın 

Yaw bilgisayarda da logic dersi filan yok mu onu nasi halledicekler, vivado denen kod artigi Windowsta bile duzgun çalışmıyor  

Fiyata bakınca oha dedim

• Ben bakmadan yazmistim da bunlar ocakta filan alınabiliyordu yaw 100k ne

Herkesin maasi 3e mi katlandi acaba, haftaya sanirim migros gezerken kalp krizi gecirip show habere cikicam

Bizim fiyatlar biraz fevridir öyle hemen yükselir  

• Migrosta erikli su 0.5l fiyati cift haneli olmadiysa bana okey gerisi ilgilendirmiyo 

Logic aldığımda xps vardı onu kullanıyordum. Dandik programlar macte çalışmaz 

• bannerlord oynarım diyor macbook linki atıyor senden mühendis olmaz awk  

ie için Macbook kurtarır mı
    gerci kızlar izin vermez pek bilgisayar kullanımına vakit kalacağını sanmıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

çentikli macbook yani m2 sonrası değilse kızları unut çentiklikler kapacak bütün kızları. 

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

M2 midnight 16gb ram sart

Midnight güzel ama rose gold m1 macbook air gören başka bir laptopa bakamaz 

Eski kasalara gidiyosak 12 inch macbook gold  Hanima gerek kalmaz doya doya bakarsin gunde 24 saat

• Cad ci kişilerin mac veya linuxla işi olmaz.
    Opencv ve ros ile uğraşacaksan linux
    Normal c ile vs uğraşıyorsanız da buluttan bile çalışmak mümkün. Hafif bir cihaz alın.

Rtx a2000 li iş laptopu bakmanızda fayda var. Cad programları geforce serisi kartlarla çalışmaz. Sadece quadro ve rtx a serileri ile çalışır. Yukarıdaki bütün yorumlara kulağınızı tıkayıp rtx a2000 li laptop bakın. Ileride cad a yönelirseniz 3080ti li laptoplar bile yamulurken bu laptoplar çalışmaya devam edecektir.

Hatta laptopa 40 bin vermek yerine ikinci el rtx a2000 ekran kartlı herhangi bir masaüstü sistem kurmak çok daha ucuz ve perofrmanslı olur.

hocam oyun performansı nasıldı?

• Benim aldığımda ekran kartı 1050ti vardı. Hem oyun için tasarlanmadığı hem de iç hacmi çok geniş olmadığı için oyun performansı çok üst düzey değildi. O fiyata alınacak oyun için tasarlanmış bir laptop çok daha iyi bir oyun performansı verir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.