Şimdi Ara

CENG Mİ ECZACILIK MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Diplomalı esnaf :D
  • kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş :D
  • Dünya gördüğünüzden büyüktür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Uzanamadığım mı? Evet çok yukarıdaydı sıralamam o kadar eğilsem fıtık olurdum herhalde :D
  • Biri elma diğeri sandalye bu nasıl bir kıyastır üstad

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seneye büyük ihtimalle bu ikilemde kalacağım.

Şimdi "ingilizcem iyi, bilgisayarla aram iyi, yazılımla aram fena değil, evde en azından modemin şifresini değiştirebiliyorum" diyebiliyorsan cengi iyice araştırıp kararını ver.

"Kimyam iyi (analitik kimya-inorganik kimya-organik kimya vs.), en kötü ihtimalle eczane devralabileceğim, sıkılmadan/pişman olmadan 5 yıl okuyabileceğim" diyebiliyorsan eczacılığı da araştır.

Senin yerinde olsam her iki bölümün de ders programlarını önüme alır "ha bunda x dersi var kesin ben bunu geçemem" diyorsan onun hanesinden bir puan eksilt derim.

Sonuçta kendini en iyi sen biliyorsun.
  • Hayallerinizi sadece yaşadığınız bölgeyle veya mahallenizle sınırlı tutmayın.
    Bu "sınırlı" düşünme etkisiyle eczacılık çok makul gözükebilir fakat yaşadığınız ülke Türkiye ve yarın ne olacağı belli değil.
    CENG veya EE gibi bölümler okuduğunuzda uluslararası geçerliliği olan meslekleriniz olur ve inanın günün birinde pılınızı pırtınızı toplayıp bu ülkeden çok kolay bir şekilde kaçabilirsiniz.
    Ve inanın 5-10 yıl sonra bunu ciddi ciddi düşünmeye başlayacaksınız.
    Ne okumayı seçerseniz seçin, yeter ki kafanızı ve hayallerinizi sınırlandırmayın, çok pişman olursunuz.
  • Eczacılık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim 30 k dediğin Bilgisayar Mühendisliğinde kıçını yırtıp kendini ön plana çıkarman gereken bir yer. Ama eczacılıkta en iyisi oluyorsun, aldığın eğitim en iyisi oluyor. Eczacılık istihdam oranı en yüksek meslektir, çalışma alanı korkunç geniştir. İlaç sektörünün sonu yok. Sağlık sektörü garantidir. Ben kendimi geliştireceğim, yurtdışında çalışacağım yüksek rakamlar istiyorum diyorsan ceng yaz

• Bu soruyu sorduğuna göre eczacılık.Bir de sanki amerikadayız da bu kadar computer science mezunu ne iş yapacak merak ediyorum.Herkes mi yurtdışına gidecek?
  • Ceng. Eczacılıkta işsiz kalırsın. Cengin hem yurtiçinde hem yurtdışında iş olanakları daha fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 k diş gelir dostum , benim de 30 k diş yazicam.Ama tabi sevme meselesi kimisine pis gelebiliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.