Doğu'da küpe takmak
|
işten ayrılmak için ..
|
Bu saat sizce nasıl?
|
sözleşmede aktifleştirmeme rağmen aktif olmamış şubeye gittim onlar da bekleyin dediler bu sene alanlarda durum nasıl ? Aynı şekilde bekleyin mı dediler yoksa farklı işlem yapılıyor mu ?
ehliyet alayım mı ?
Yaş 20 , üniye başlayacağım .Üni şehir dışında . Kyk parasının bir kısmını ehliyete ayırabilirim ve 4 ayda alabilirim .Ama onun yerine ehliyete vereceğim parayı kişisel yatırıma da harciyabilirim .Araba pederde var ama 9 ay şehir dışında olacağım.Kararsiz kaldım .Kişisel yatırım dediğim , parfüm ayakkabı kıyafet vs vs .Şimdi almazsam ileride unide bir ara alıp geçerim .
PM gelin
İzmir'de olan kardeşlerime özel ders verebilirim Yks için . Her türlü dersi anlatabilirim .Baya uygun ücrete vericem .İlgilenenler PM atsın .
Kız işi , bir bakın
Bir kız vardı işte .İnternette denk geldik .Üni sınavına çalışıyordu kendisi .Özellikleri tam istediğim gibiydi .4 gün ses attık birbirimize ve yazıştık sabahlara kadar . Tabi kız sınava hazırlandığı ve hedefi yüksek olduğu için zarar gördü .Kızla çok hızlı samimi olduk aşırı hızlı .Bir anda sevgili muhabbettine döndü .Kız işte 5. gün dedi aklımdan çıkmıyorsun .Bir de uzakta biz kızdı .Ben İzmir'de kendisi Diyarbakırdaydı.Mardinliydi ayrıca .İşte yani ben de ne kadar az tanısam da sanki samimiyetimiz 20 senelik tanışanlara taş cikarir gibiydi .Alışmıştım falan .5. gün dedi işte ben yürütemem falan aklım sende hep .Bir yanda hedeflerim var , tıp istiyordu .Yani ben de kalbine hayran kalmıştım . Tipi çok iyi değildi , aslında çok beğendiğim de söylenemez ama kalbine hayran kalmıştım .Sonra işte bana dedi ben Instagram hesabını kapatıcam .Bir daha da yazmam seni bekleyemem dedi .Sonra gece kapattık ama nasıl kapattı .Seni seviyorum diye diye ses atiyor ağlıyor .Sonra dayanamadı sabah yazdı bana .Anlattı işte .Sonra telefonla aradım .4 saat konuştuk ilk defa .Bana yaşadıklarını anlattı .Sınavla yürütememe yanında erkeklere olan güveni gitmiş soğumuş ama ben çıkmışım karşısına falan .Ama işte erkeklerden normalde nefret etmiş bir olay yüzünden .Psikolojisi gitmiş gibisinden baya etkilemiş .O olayı anlattı falan .Sonra işte ikna etmeye çalıştım 4 saatlik konuşmada .Dedim derslere yardım edeyim .Ben de dereceye girdim çünkü geçen sene .Hayır dedi .Dedim haftada bir gün konuşalım biraz ona da hayır .Ayda bir dedim ona da yok işte tüm önerilere hayır dedi .Sonra işte en son dedim o zaman kuzen gibi olalım .Ona olumlu baktı.Sonra silmeme karari aldık .İşte bana yazdı o gün yine kuzenli bir şey. Ama benim için acıdı üzüldüm yani .Onu kaybetmemek için öyle demiştim .Sonra işte ses attım açıkladım .Kız ağlamaya başladı ses atarak tabi .Sonra anksiyete krizi gibi bir şey geçirdi dediğine göre .Korktum tabi .Sonra dedi seni çok seviyorum diye 3-4 kez .Senle oynamadım falan dedi . Kapatmadan akşam da sevgilim olamamış sevgilim demisti .Bağlanma diye bir şiir okumamı istemisti .İşte en son vedada da seviyorumlar falan oldu .Ondan sonra da amcam dedi .Ne amcası ne alaka dedim.Anlatsam daha mı iyi dedi .Kapalı bir kız bu arada .Ben de amcasına olumsuz bir şeyler yazdım .Hiç bir şey demedi niye öyle diyon falan diye .İşte sonra hesabı sildi. Hiç bir ulaşım aracım yok .Çünkü soyadını da bilmiyorum falan .Anca o ulaşabilir .Sizce neydi bu ? Niye böyle olmuş olabilir .Benim merakım o kadar çözüm önerileri sundum hepsi de olumsuz dedi .Sonra demiştim işte son gün o olay olmasa böyle yapar mısın diye dedi ki olmasaydı belki böyle olmazdı dedi .Psikolojisi ağır bozulmuş benim anladığım .Ama amca ile bağlantı kuramadim .Mardinli acaba ileride akrabalara mi veriyorlar emin değilim .Yemin ederim kurgu değil .Yaşadım bunları .Sevgiler DH halkı .Bu arada ilkten seni bekleyemem derken biraz yanlış yazmışım yani beni bekleme dedi sana haksızlık olur dedi .Çünkü ben de üniye baslicam online şuanlik .Önüme alternatif kızlar çıkacak elbet ondan dolayı dedi .
Bekir Avşar gg
|
Atatürk diş
|
Sef2013 |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 600
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.117 (Bu ay: 231)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 257 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar