|
Doğu'da küpe takmak
-
-
Her şehrin muhakkak elit kesimleri vardır doğu olsa bile oralarda takılırsın.
Gidip de kenar bir mahallede o tipte dolanırsan birisi sana gel la buraya top dese hiç birşey yapamazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 17 Şubat 2021; 1:11:18 > -
Teşekkürler hocam , takayım o zaman zaten dediğiniz gibi öğrenci mekanlarında takılırım . -
Erzurum'da üniversite okumak nedir. Boşuna okuyorsun . -
Kan alırlar kan -
diş hekimliği için yazdım , sağlık alanında köklü ve kaliteli üniversite -
Erzurum mu? -
evet -
Takın hocam üstüne biraz dövüş sporu ilgilenin laf atıcam diye geleni tokatlar yollarsanız müteşekkir olurum kendi adıma -
Benim kulak memelerim yapışık yoksa bende takmak isterdim.
-
dövüş sporu olmadan da tokatlariz hocam sıkıntı yok .d -
Aslansın kaplansın küpem yok sırf laf edeni haşat etmeye takasım geldi :) yaksamlar hocam -
hocam zaten cahilce yani isteyen istediğini takar ama işte bir sorayım dedim millete :) -
yapışıkken de yakışabilir hocam takın siz de -
Sabahin birinde bakmissin kulagin yok. Dikkat et -
:D -
Ben 4 sene erzurumda okudum, eğer insanların size bakmasından rahatsız olacaksanız kesinlikle takmayın benim önerim budur. Küpe takmıyordum ama saçlarım uzundu ve erzurum halkına göre fazla beyazdım mal mal bakıyorlardı. Rahatsız olmam, takmam diyorsan tak geç, takan arkadaşlarım vardı. Ve ne kadar elit mekanlarda takılsanız bile Erzurumda o mekanlardan çıktığınız zaman Erzurumun her türden insanına maruz kalırsınız, seni korkutmak gibi olmasın ama 4 senede hayata küsmüştüm
-
Her ne kadar alanında iyi bir fakülte olsa da bulunduğu şehirden dolayı çok rahatsız olacağını düşünüyorum.Benim çocukluğumun ve ergenliğimin bir kısmı babamın mesleğinden ötürü Doğuda geçtiğinden iyi bilirim oraları.Yabancılara karşı mesafelidirler ve dahası kendilerine benzemeyen yabancılara daha çok mesafelidirler.Onlar için bir erkek ancak yabancıysa yani farklı bir ülkenin vatandaşıysa saçını uzatması ve küpe takması normaldir.Bir Türk olarak saçını uzatmanı ya da küpe takmanı asla iyi görmezler ve kabullenmezler.Ancak turist isen yani birkaç gün kalıp gideceksen Türk vatandaşı olsan bile birşey demezler lakin uzun bir süre orada onlarla yaşayacağını anladıkları zaman seni kendilerine benzetmeye çalışırlar.Bu sadece Erzurum için değil genel olarak D.Anadolu bölgesinde görülen bir durum.Eğer onların içinde yaşayacaksan onlara benzemek zorundasındır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Long NighttHer ne kadar alanında iyi bir fakülte olsa da bulunduğu şehirden dolayı çok rahatsız olacağını düşünüyorum.Benim çocukluğumun ve ergenliğimin bir kısmı babamın mesleğinden ötürü Doğuda geçtiğinden iyi bilirim oraları.Yabancılara karşı mesafelidirler ve dahası kendilerine benzemeyen yabancılara daha çok mesafelidirler.Onlar için bir erkek ancak yabancıysa yani farklı bir ülkenin vatandaşıysa saçını uzatması ve küpe takması normaldir.Bir Türk olarak saçını uzatmanı ya da küpe takmanı asla iyi görmezler ve kabullenmezler.Ancak turist isen yani birkaç gün kalıp gideceksen Türk vatandaşı olsan bile birşey demezler lakin uzun bir süre orada onlarla yaşayacağını anladıkları zaman seni kendilerine benzetmeye çalışırlar.Bu sadece Erzurum için değil genel olarak D.Anadolu bölgesinde görülen bir durum.Eğer onların içinde yaşayacaksan onlara benzemek zorundasındır.
Hocam İzmir şehri hariç her yerde bu dediğiniz olay gerçekleşiyor doğuya has değil. Ben ailemin mesleği gereği neredeyse Türkiye'de gezilmedik yer bırakmamış biriyim farklı kıyafet giyerim farklı dediğim öyle çok farklıda değil ufak farklılıklar ama nereye gitsem bakışlar falan paso üstümde.
-
Kardeşim okudu orda yarım sene taktı diye biliyorum, sonra bıraktı ama çevre baskısı mı bilmiyorum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Her şehrin muhakkak elit kesimleri vardır doğu olsa bile oralarda takılırsın. Gidip de kenar bir mahallede o tipte dolanırsan birisi sana gel la buraya top dese hiç birşey yapamazsın. |
Benzer içerikler
- maymun karaciğeri ne demek
- fitcare hair kullanıcı yorumları
- kaynak alan göze ne iyi gelir
- sabiha gökçenden avrupa yakasına nasıl gidilir
- ahsen isminin yanına yakışan isimler
- exxen filmleri
- bim para sayma makinesi
- walmart dolandırıcılığı
- telegram indirim kanalları
- bim karavan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X