Doğu'da mor saçla dolaşan erkekler var; onlara bile bir sıkıntı olmuyor. Sana neden olsun? |
Doğu'da küpe takmak (3. sayfa)
-
-
Tak hocam gitsin seviyorsan insanlar laf edecek diye kimse hayat standartini degistirmemeli 1-2 laf atan olursa da olsun tutup linc edecek halleri yok. Zaten sehir merkezlerinde bir suru ogrenci ogretmen vs geliyor yabanci yatirimcilar geliyor 70lerdeki gibi laf atilcagini sanmiyorum.
-
teşekkürler yorum için -
Ne tipler var küpeden bir şey olmaz hocam. Millet abartıyor gerçekten. Pandemi olmasa 4. Yılım olacaktı. Allahtan bir yıl daha var. Herkes ön yargı ile geliyor ama Büyükşehir sonuçta paran varsa imkanlar da var. Soğuk bir şehir olduğu için İzmir deki, Eskişehirdeki, Antalya daki sosyalligi beklemek zaten yanlış olur. Eğitimi iyidir zordur yatarak geçilecek bir yer değil. Kampüsü görmeyen konuşuyor dandik bir Üni ye gideceğine en iyisini yapmışsın. Kampüsü ilk 5 e girer, hem de şehir merkezinde, palandöken kayak merkezi 2 km. Erkek yurtları uzak bi ama rahattır ketıl, sigara dışardan yemek söyleme falan hiçbir şey demiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam , eve de çıkabiliriz arkadaşla bakalım artık -
Ben de Güneydoğu'da yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim, tek sıkıntın sana bakılması olur. Bunu da dert etmeye gerek yok. Benim burada yaşayan küpe takan ve uzun saçlı buranın yerlisi dostlarım var. Senin de sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam , teşekkürler görüş için -
Erkek Adam Küpe Takmaz
-
Tavsiye etmem. Çaykara gençlik tarafından ara ara sözlü tacize uğrayabilirsiniz. Oranın bağcılar kekoları oluyor onlarda. Ayrıca Atatürk düşmanı şeriatçı dayların pis pis size bakmasına maruz kalabilirsiniz.
Takacaksanızda terminal cad.-kampüs arası lokasyondan uzağa çıkmadan takın hatta orda ev tutun daha ötesine gitmeyin Mahlebaşına giderseniz küpenize laf etmezler direk küpenizi çalarlar ve sorun köktende çözülmüş olabilir
-
Elinde maket bıçaklı bi zırto göreceksin 2 mahalle öteye kaçacaksın eninde sonunda bademcik ameliyatı olacaksın. DöVüŞ sPoRu mOruQ falan boş yapmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erzurumda yasayan biri olarak cok tavsiye etmem. Bir tek terminal caddesinde rahat edebilirsiniz ama mecburen diger yerlere gideceginizden sikinti olur. mhp kokenli bir yer oldugundan kampuste de problem yasarsiniz gerek hocalardan gerek ogrencilerden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X