Bir kız vardı işte .İnternette denk geldik .Üni sınavına çalışıyordu kendisi .Özellikleri tam istediğim gibiydi .4 gün ses attık birbirimize ve yazıştık sabahlara kadar . Tabi kız sınava hazırlandığı ve hedefi yüksek olduğu için zarar gördü .Kızla çok hızlı samimi olduk aşırı hızlı .Bir anda sevgili muhabbettine döndü .Kız işte 5. gün dedi aklımdan çıkmıyorsun .Bir de uzakta biz kızdı .Ben İzmir'de kendisi Diyarbakırdaydı.Mardinliydi ayrıca .İşte yani ben de ne kadar az tanısam da sanki samimiyetimiz 20 senelik tanışanlara taş cikarir gibiydi .Alışmıştım falan .5. gün dedi işte ben yürütemem falan aklım sende hep .Bir yanda hedeflerim var , tıp istiyordu .Yani ben de kalbine hayran kalmıştım . Tipi çok iyi değildi , aslında çok beğendiğim de söylenemez ama kalbine hayran kalmıştım .Sonra işte bana dedi ben Instagram hesabını kapatıcam .Bir daha da yazmam seni bekleyemem dedi .Sonra gece kapattık ama nasıl kapattı .Seni seviyorum diye diye ses atiyor ağlıyor .Sonra dayanamadı sabah yazdı bana .Anlattı işte .Sonra telefonla aradım .4 saat konuştuk ilk defa .Bana yaşadıklarını anlattı .Sınavla yürütememe yanında erkeklere olan güveni gitmiş soğumuş ama ben çıkmışım karşısına falan .Ama işte erkeklerden normalde nefret etmiş bir olay yüzünden .Psikolojisi gitmiş gibisinden baya etkilemiş .O olayı anlattı falan .Sonra işte ikna etmeye çalıştım 4 saatlik konuşmada .Dedim derslere yardım edeyim .Ben de dereceye girdim çünkü geçen sene .Hayır dedi .Dedim haftada bir gün konuşalım biraz ona da hayır .Ayda bir dedim ona da yok işte tüm önerilere hayır dedi .Sonra işte en son dedim o zaman kuzen gibi olalım .Ona olumlu baktı.Sonra silmeme karari aldık .İşte bana yazdı o gün yine kuzenli bir şey. Ama benim için acıdı üzüldüm yani .Onu kaybetmemek için öyle demiştim .Sonra işte ses attım açıkladım .Kız ağlamaya başladı ses atarak tabi .Sonra anksiyete krizi gibi bir şey geçirdi dediğine göre .Korktum tabi .Sonra dedi seni çok seviyorum diye 3-4 kez .Senle oynamadım falan dedi . Kapatmadan akşam da sevgilim olamamış sevgilim demisti .Bağlanma diye bir şiir okumamı istemisti .İşte en son vedada da seviyorumlar falan oldu .Ondan sonra da amcam dedi .Ne amcası ne alaka dedim.Anlatsam daha mı iyi dedi .Kapalı bir kız bu arada .Ben de amcasına olumsuz bir şeyler yazdım .Hiç bir şey demedi niye öyle diyon falan diye .İşte sonra hesabı sildi. Hiç bir ulaşım aracım yok .Çünkü soyadını da bilmiyorum falan .Anca o ulaşabilir .Sizce neydi bu ? Niye böyle olmuş olabilir .Benim merakım o kadar çözüm önerileri sundum hepsi de olumsuz dedi .Sonra demiştim işte son gün o olay olmasa böyle yapar mısın diye dedi ki olmasaydı belki böyle olmazdı dedi .Psikolojisi ağır bozulmuş benim anladığım .Ama amca ile bağlantı kuramadim .Mardinli acaba ileride akrabalara mi veriyorlar emin değilim .Yemin ederim kurgu değil .Yaşadım bunları .Sevgiler DH halkı .Bu arada ilkten seni bekleyemem derken biraz yanlış yazmışım yani beni bekleme dedi sana haksızlık olur dedi .Çünkü ben de üniye baslicam online şuanlik .Önüme alternatif kızlar çıkacak elbet ondan dolayı dedi . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sef2013 -- 4 Kasım 2020; 20:49:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kız işi , bir bakın
-
-
Up , bekliyorum lütfen düşüncelerinizi yazın .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok ilginç hocam..var bir sıkıntı.. kız samimi gibi geldi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam inanın ben de üzülüyorum ama unutmaya çalışıyorum .Tam istediğim gibiydi kız aslında .Kalbi çok iyiydi. O da bana öyle derdi.Acaba başıma bela falan gelir diye mi ayrıldı benden.Bir şey var ama işte .Unutcaz artık ..
uplayalım bende dertleyim şu uzaktan ilişki zımbırtısına
-
erkeklerden de soğumuş olduğuna göre amcasından gelen bi istismar, taciz vb şeyler olası
:D hocam haklısınız çok büyük bir şey yoktu ama hoşlanmıştık yani .
Hocam olabilir belki.
-
Hocam garip biraz kızın psikoloisi çok duzgun degıl gıbı geldı bır seyler yasamıs olabılır fazla kurcalama bence basın belaya gırmesın
-
Haklısın galiba hocam .Ben de bağlanmıştım ama bağı çözcez mecbur.
Hocam afiyet olsun size .Yapın bana da yollayın tostu .
Zebani, okumayın.
Bu arada İzmir kızlarına laf atanlar bilmezlerki orada gördükleri kızların çoğu doğuda muhafazakar bir ailede yaşayıp izmiri görünce sapıtanlardır diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 4 Kasım 2020; 21:35:33 >
Hocam vallaha ciddi olay .Vakit harcamam buraya sizlerin yorumu için yazdim .Trolle isim yok zaten trol olsa daha uç şeyler olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sef2013 -- 4 Kasım 2020; 21:37:59 >
Arkana bakmadan kaç
Sizce nasıldır hocam detaylar tahmininız olarak ?
Şöyle diyeyim kardeşim eğer kız yalan atmıyorsa gerçekten olaylar yüzünden psikolojisi bozulmuşsa sana sadık kalır sen iyi davranırsan. Ama şöyle bi durum var en küçük yanlışında o yaşadıklarını göz önüne alarak sana gereğinden fazla kötü davranabilir. Ve ya olurda sen istemeden kıza kötülük yaptın bu sefer çekeceğin vicdan azabı daha çok olur seninde psikolojin bozulur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 4 Kasım 2020; 21:47:12 >
quote:
Orijinalden alıntı: Nikopollhocam iyi geldi
-
Mantıklı yaklaşım , teşekkürler hocam .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Benzer içerikler
- hiç sevgilisi olmamış kız
- bira kokusu nasıl geçer
- 2+1 otobüs teker üstü koltuk numaraları
- ak-47 nerden bulurum
- cimer ptt şikayet hattı
- dünyanın en büyük vinci
- suudi arabistan
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X