Şimdi Ara

Kız işi , bir bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

hocam iyi geldi

Alıntıları Göster

o kanal süpern  

• Ulan amma tırışka işler ha. 5 günde aşık oluyorlar ondan sonra seni seviyorum ama yapamam falan. Bir kere tıp istiyorum seninle konuşamam lafı yalan zaten. Bu tayfa lise sonda da çok var. İşte üni sınavım var ara verelim ders çalışmam lazım 1 sene sonra bakıyorsun kazandığı yer Dumlupınar işletme 1 sene sonra sor bakalım tıp kazanmış mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt

Hocam biraz haklısınız hızlı oldu ama muahbebtimiz inanılmaz uyuşmuştu.Kiz sanki benim ruh ikizim gibiydi tanıdığım kadari ile tabi .Bu arada ben diş hekimliği kazandım .Kaynakları falan biliyorum kızin seviyesi iyi yani .Fen lisesi mezunu zaten.

• kardeşim kız cenneti izmirde kız bulamayıp kürt kızlaramı sardın ya ayıp sana

• Kaç uzaklaş miktir et. Başına bela problemli biri sanırım. Geri dönüşleri normal değil uzaklaşman daha hayırlı olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın sen de ama işte sanal ortamda denk geldi aniden .Bu arada ırkçılık yapmayalım .İnsanlık önemli .Kürt,Türk, Çerkez , Rus , İngiliz hepsi önemsiz benim için .Ama genel olarak tabiki bolluğun olduğu yerde yoklukta olmam biraz garip .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sef2013 -- 5 Kasım 2020; 1:51:3 >
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt

Öyle yapicam zaten gerçekten seven insan bir yolunu bulurdu ne olursa olsun .Hem de gerek yok iyi kalpli bir sürü insan var elbet bulunur biri . Teşekkürler .

• sef2013 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. İnanıyorum ki mutlaka iyi uyuşan birileri var bizim için.

Onu bulmamız için bizim de ugrasmamiz gerek .Elbet var. Biraz çaba göstermek yeter bence .Aktif olmak , sosyal olmak , insanlarla iç içe olmak gibi .

• 5 günlük olaya bak be 2 yıldır şunu yaşayamadım bendemi sıkıntı var hocam ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Tabiki doğru söylüyorsun hocam. Hayırlısı be olacak varsa olur gelir bulur yada sen bulursun. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sıkma canını

• Hocam biraz atılgan olmanız şart bu islerde .Bir de tecrübe ile aciliyorsunuz daha fazla.Rezil olma korkusu olmasın . Yürüyün kızlara korkmayın .Ama benimki de cidden garip oldu.5 günde bu kadar bağlanmak garip .Aslında biraz da saçma oldu.

• Hocam aşiret kızı sanırım amcası öğrenirse sana zarar verir diye korktu herhalde

Desteginiz için sağolun hocam , cansınız ..

• Çaban boşuna. Kızla beraber olsan bile üniversitede %99 terkedileceksin. Kız başkasıyla olacak.

Evet hocam yanlış anlama ondan dedim yani bende 5 günde yaşadığını ben 2 yılda yaşamadım fazlada atılgan olma çoğu kız yanlış anlar tavsiyem

Rica ederim. İyi geceler

• vortigon58 kullanıcısına yanıt

Hocam aslında bana da öyle gibi geldi .Şöyle ki ama ailesi bilincli gibiydi kızın .Bir de bu aşiret olayları nasıl oluyor bilmiyorum pek yani sonuçta kızla cinsel yakınlık olmadı , altı üstü muhabbet oldu .Yani illa batiliyim diye öldürür mü aşiret beni bilmiyorum .Bu arada şu da var kız başından geçen olaylar olmasaydı devam edebilirdi dedi .Garip cidden ya çıkamadım ben de.Hayirlisi artık .Sağolun yorum için .

• Represent kullanıcısına yanıt

Hocam gerçekten seven yapmaz ya .Ama tabi gerçekten sevme kavramı lafta değil gerçek olmalı .Kısa süreli ilişkileri seven biri değilim .Ama tabi kısa süreli kız da çok etrafta .Bilmiyorum valla .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.