Şimdi Ara

Ceng okumayın diplomanın bir önemi yok lafı soğru mu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hacettepe ya da gazi ya da Kocaeli alacağın eğitim arasında pek bir fark yaratmayacak ama Hacettepe'deki öğrenci kalitesinin daha iyi olması seni daha iyi etkileyebilir bu da sana kalmış durumda aslında Kocaeli mezunu olup Apple gibi yerlerde çalışan da var Hacettepe mezunu olup vasat bir back-endci olan da var. Kısacası kendine güveniyorsan ve şehir değiştirmek istemiyorsan pek bir fark yaratacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diploma önemsiz olsa insanlar iyi üniversitelere gidebilmek için onca emek vermezdi. bence mantıklı bir söylem değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mezun olduğu gibi Huawei'de çalışmaya başlayan, Tier 3 Ceng'den mezun adama soruyorum, mezun olmadan iş bulan adama soruyorum okuluma bile bakmadılar diyorlar. Dh'ye geliyorum Yks'ye yeni girmiş adam ilk okulunuza bakıyorlar diyor. Kime inanayım şimdi?

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt

nereden biliyorsunuz bakmadıklarını insanlara hayal satmaya gerek yok diye düşünüyorum. siz bi işveren olsanız elemanlarınızın top tier ünilerden olmasını istemez miydiniz?

• Lasse-Matberg kullanıcısına yanıt

Niye isteyeyim ya bana ne abi para kazanmak isterim hangisi o yolu açacaksa onu alırım bitti gitti.

• resmi ünvan gerektirmeyen her iş için bu argüman doğru.

• code monkey olacaksanız önemsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE6B755DC -- 10 Temmuz 2023; 14:35:59 >
  • Infinitum kullanıcısına yanıt

iyi üniversiteden mezun olanın istediğiniz profilde bi insan olması daha olası.

• Lasse-Matberg kullanıcısına yanıt

Tamam işte bunun okuluyla, bölümünün ismiyle cartla curtla dolaylı yoldan alakası var. Elbette öyle olacak, birini mülakata çağırıp diğerini çağırmayacak değil kimse.

Tartışılan konu çok saçma, iyi şeyler iyidir demek gibi bir şey.

Aksi örnek de verebilirim, maaş beklentisi veya egosunu karşılayamam diye top tier diye bahsettiğin okul mezunlarının elendiği de oluyor. Fazla yetkinlik de zararlı kimi zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 10 Temmuz 2023; 17:27:52 >
  • Bence okunmalı. Eğer diploman yoksa çok fazla proje vs. işlerde yer alman lazım ki işi almak için bir şansın olsun. Linkedin iş ilanlarının çoğunda Bilgisyar müh. Ve ilgili bölümlerden mezun şartı görüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.