avrupa ülkelerinde para yok ki. Türkiye'de top tier mezunu biri daha çok kazanıyor. |
CENG SIRALAMALARI (2. sayfa)
-
-
Her Avrupa ülkesini bir tutma. Romanya ile İsviçre'nin asgari ücretlerini araştırıp bir karşılaştır derim.
-
isviçre hariç hepsi aynı. zaten isviçre'ye gidemezsin.
almanya'da bile maaşlar rezil durumda.
-
İlk mesajımı tekrar oku. Ve artık çalışacağınız ülkeye gitmeye gerek yok. Sektörün içindeymişsiniz gibi ahkam kesmeyin.
-
Yav kardeş içinde olsan ne olur aynı klasmanda değiliz ki 50-100k olup front-end yazan adamlar bana ahkam kesiyor xDDD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 14 Haziran 2024; 12:48:37 > -
Hocam senin adına üzülüyorum. En kısa zamanda trollüğü bırakıp kendine bir yaşam amacı edinmen dileğiyle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meckmin -- 14 Haziran 2024; 12:53:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
keşke sen de az ders çalışaydın
-
Tek başarısı (!) ctis bölümünde okumak olan ve tüm gününü forumda geçirip trollük yapan birine göre fazla iddialı sözler
senden başarılı olduğum kesin
-
İstisnalar kaideyi bozmaz, boş atmışsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin bölüme uygulanan marketingden haberin yok herhalde, o kadar marketinge daxpc bölümü açsam 50kya çeker üstüne yazılım fomosunu da katmıyorum
-
Yok la ne marketingi ben bölümü tercih dönemi tanıdık bir bilgisayar mühendisi sayesinde öğrendim. Yarı trol bir şekilde ben reklamını yapıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özelden birkaç arkadaştan sektörle ilgili soru geldi ancak buradan fazla cevaplayamıyorum, sorularınızı mail adresime atabilirsiniz arkadaşlar: https://www.yunusemre.dev/
-
kaç para alıyon önemli olan o
yoksa web site geliştirmekte bir keramet yok
web küçümsenecek bir alan değil. en çok para web'te
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X