ceng ve diğer mühendislik sıralamaları ne olur sizce? ayrıca yanına iyte ceng sıralamasın hakkında görüşlerinizi de belirtirseniz tadından yenmez |
CENG SIRALAMALARI
-
-
Bir tık düşer gibi.
Çok gereksiz yere yüklenildi bu bölümlere.
-
2kdan alan ceng bölümü tahmini 3kya gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
CENG ve yazılım tabanlılar düşer.Talep azalıyor.Diğer mühendislikler yükselecek(temel mühendislik)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
8300 ile alan iyte ceng kaç olur sizce
-
belli de olmuyor, benim bölüm 22'de 8k ile kapattı 23'de 3700 ile.
-
o iytenin konum çok kötü bence fazla düşer 14k falan olabilir
abartı olmadı mı sonuçta İzmir'de. Bunun böyle olması tıpların alıp başını gitmesi demek oluyor
tıplar fazla ilerleyecek muhtemelen
iyte izmirde evet ama izmirle alakası olmayan dağ başında
Cok dusus beklemeyin, bu okul İzmir'deki en iyi seçenek. Şehir dışında okumak iyice pahalanmışken İzmir taraflarında oturanlar IYTE yazar bence.
-
Sizce yükselir mi yoksa sabit mi kalır
Bence sabit kalır veya hafif düşüş olur. Yükselme beklemem, ama olursa da şaşırmam. Okulun yeri ve ulaşımı çok kötü.
-
okulun oralar tatil beldesi olduğundan yurt çıkmazsa kiralar fazla
iyi okullarda biraz geriler ya da sabit alt okullarda gerileme başlar gereksiz şişirildi artık 2020deki iş imkanlarıda yok junior aranmıyor
-
tıp yaz
-
Geçen yıl yurt sorununu çözdüler iyte'de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucci gucci -- 13 Haziran 2024; 20:25:43 >
nedir bu tıp sevdası arkadaş
-
Ceng yazıp dolar kazanacağını sanıyosan yanılıyosun, junior olarak işe girmek bile zor çoğu yerde artık, zaten inanılmaz bi rekabet var. Zaten top ünide değil, git tıp yaz dersi geç 100k para al boşa uğraşcan.
-
açıklama yapacaktım da önceki konuda zaten yeterince konuştuk o yüzden sadece linki bırakıyorum
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158899526
Yeni açılan ortalama bir vakıf üniversitesinde tam burslu Seng'den bu ay mezun oldum ve 3. sınıfın başından beri full-time yazılım mühendisi olarak çalışıyorum ve 4. sınıfın başından beri ise İsviçre merkezli bir şirkette devam ediyorum. İsviçre merkezli olduğu için gelirimin TL olmadığını anlamışsındır. Yazılım sektöründe kendine kattığın kadarsın, 4 yıl boyunca kendine bir şey katmamış başarısız tanıdıklarınızdan (veya kendinizden) örnekler vererek heveslilerin de hevesini kaçırmayın. Rekabet, potansiyelin olduğu her sektörde var. Rekabet var diye başından vazgeçmek korkakça bir hareket. Herkesi korkak olarak nitelendirmeyin ve negatif yorumlarınızı kendinize saklayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuNickOnDokuzHarfli -- 14 Haziran 2024; 12:32:50 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir tık düşer gibi. Çok gereksiz yere yüklenildi bu bölümlere. |
Benzer içerikler
- yönetim bilişim sistemleri mezunları yorumları
- ayt biyoloji kaynak önerisi
- derece için tyt ne zaman bitmeli
- tyt ayt tarih konuları aynı mı
- bıyıklı-matematik pdf indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X