ODTÜ TABAN SIRALAMALARI
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
beler yaklaşık böyle puanları eşit tuttum-sıralamaya denk gelen puan ile ösymnin açıkladığı-esşden hesapladım max 0 küsür oynar o da ne kadar sıralama etkilerse...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benim adım laz ziya -- 20 Ağustos 2023; 3:6:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oha uçmuş hepsi
-
ae havacılık uzay
ce kimya müh
mbg moleküler biyoloji genetik
Hocam 527.7 puan bile esş'ye göre 4888 yapıyor. Odtü makine 527.9 puan ile kapatmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
itü fizik müh ve odtü fizik kafa kafaya. fizik müh 11k ileri atmış bu sene. vay arkadaş ya sonunda değeri anlaşılıyor bölümün.
-
teşekkür ederim hocam diğerlerine net bir şekilde bakacağım şimdi küsüratın ilk rakamını da tutturacağım çok oynuyor yav
ODTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ben senin alternatifin miyim ? üstündeki üni miyim ki beni cengte geçeceksin ? Bİ DEEEEEEEEEEEEEEEEEE, UTANMADAN ! trollerini üzerime salacaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 20 Ağustos 2023; 3:17:9 > -
EE 1800 olma imkanı yok. Benim puanım 0.01 fazla 1909'um.
-
1920 falandır ee
-
Odtü ee yazsam adam giremicekti laaaaan
-
düzenliyorum hocam ilk küsürata kadar
düzenledim beler böyle aşağı yukarı
En yüksekten makineye girilmiş çok sevindim makinenin eski günlerine dönmesine
Muhtemelen makine mühendisliğine özel ek puanla girmiştir hocam.
-
Hocam makine'yi tavandan yazan arkadaş sabah akşam makine diye ölüyor olmalı. 565 puan ile girmiş TÜBİTAK Olimpiyat ve 2204-A ek puanı var demektir adamın. İstese gerçekten her mühendisliği yazabilirmiş.
fiziğe biri 556,82 ile girmiş,bilgisayarın tavan 555.26
vay a
Onu bilmiyordum hocam ama odtu makine iyi çekmiş iyte gtü ceng falan geçse saçma olurdu baya
ce yi yanlış yazmışsınız hocam
ce: civil eng.
che: chemical eng.
Benzer içerikler
- ea ilk bin için kaç net
- üniversite hastanesi diş teli fiyatları
- noktanın doğruya göre simetriği
- psikoloji mezunu işsiz kalır mı
- üçgenler fasikül önerisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X