Şimdi Ara

Gazi imalat mühendisliği taban sıralaması neden 270k ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • derslerinin birçoğu makineyle aynı ama taban sıralaması karabük, adıyaman makine seviyesinde, 212k ile tercih etmek mantıklı olur mu

Gazi imalat mühendisliği taban sıralaması neden 270k ?

• Hocam karabük adıyaman makine seçmekten daha iyidir, bir de fakültede beltek kurslarına gidersiniz bedava

• derslerinin bircogu ayni olsa nolur bi meslegin gorev tanimi diplomasi yetki sinir var sinavdan once imalat muh deseler burun kivirirdin simdi sirf siralama icin kendini kandirma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kesinlikle katılıyorum, keşke biraz daha bilgi bulabilsem

• Itu imalat kapandi 2 3 sene once yazilabilir bu siralamaya ama bir gidip konusmak mantikli olur bemce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

Evet hocam şimdi baktım, önceleri itü, sivas, atılım ve gazide varmış bu bölüm sonra gazi dışındakiler kapatılmış muhtemelen bu yüzden taban puanı sürekli geriliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up

• Senin hayat kurtarıcın olarak geldim.

Ev arkadaşım bu bölümdeydi ondan aldığım bilgilerle her şeyi yanıtlayayım. Sen bana özelden sor, cevapları buraya da yazarım.

Ön Bilgi:

Bu bölüm Teknoloji Fakültesine bağlı, Merkez kampüste, Ankara'nın göbeğinde. Mühendislik fakültelerinden farklı olarak derslerinin %50'si pratik, atölyelerde yapılıyor ki bu sektör için muazzam bir özellik.

Gazi'nin sitesi bakımda olduğu için atamadım ama staj listesini görsen aklın şaşar.

Yurtdışında bölümün adı producting engineering diye geçer, daha kapsamlı olarak bilgi almak için böyle ara. Kısaca kalıba giren her şeyi bu bölüm üretir, örneğin tuttuğun farede kullanan her parçanın kalıbı, bununla bu bölüm ilgilenir bu yüzden neredeyse gördüğün her şeyde bu bölümün imzası vardır.

Yalnız dersleri zordur, çalışmazsan alttan derslerin biriktikçe birikir ama iyi çalışırsan hem çok iyi yerlerde staj yaparsın işin garanti olur hem de mesleki tatminkarlığın zirve yapar.

Çok çalışmadın ortalama götürdün, ostim'de iş bulmaman imkansız yani sana o kadar diyeyim, bu fakülteden çıkıp da işsiz kalman imkansız en kötü CNC ustası olursun ki iyi bir CNC ustasına firmalar 5-6bin veriyor.

Gazi üniversite olarak kötüdür ama onu diyeyim, özellikle siyasi rektörler yüzünden üniversitenin üniversite olma fonksiyonunu yitirdi. Merkez kampüste güzel bir havuz vardır, yeni kütüphane de güzeldir ama spor salonu ahır gibidir.

Merkez kampüste yeni açılan cafeler vardı, yani genel olarak yeterli gelecektir ama tabi ODTÜ gibi değil.

Ek: eğitim müfredatı eskidir, o yüzden sektörde tanınan biri olmak istiyorsan üniversite hayatını boş geçirmeyip güncel teknolojileri takip etmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concordato -- 20 Ağustos 2021; 10:51:22 >

• öncelikle çok çok teşekkürler hocam gazi imalat hep aklımdaydı ama sıralamaları sürekli gerilediği için emin olamıyordum. şimdi tanıtım videosunu izleyeceğim sorularımı toparlayınca özelden yazarım

• Gazi İmalatla ilgili şüphesi olan sevgili arkadaşlar.

Bizzat okulun protokol yaparak staj imkanı sunduğu iş yerleri.

İŞYERİ EĞİTİMİ TERCİHİNE AÇIK İŞYERLERİ http://gazi.edu.tr/posts/download?id=188573

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concordato -- 20 Ağustos 2021; 18:16:34 >
  • Gazi imalat mühendisliği taban sıralaması neden 270k ?fbe.gazi.edu.tr
    İmalat Mühendisliği Ana Bilim Dalı başvuru kriterleri ve kabul edilen programlar - Fen Bilimleri Enstitüsü
    http://fbe.gazi.edu.tr/posts/view/title/imalat-muhendisligi-ana-bilim-dali-basvuru-kriterleri-ve-kabul-edilen-programlar-246700

Bir hocanın gözüne girip 3.5 ortalama yaparsanız doğrudan doktora imkanı var ki bu muazzam bir olaydır.

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.