3. senemde tipi birakip iyte cenge gectim
2020 yilinda yasanan covid konular cikarmasi sure artmasi derken gelen sinav sonuclari itü endüstri hayalimi cope atmisti sonucum 15k gelmisti. o sene napsam diye dusunurken ege bolgesinden de ailevi sebeplerden cikamayacagimdan kafam karismis ve alanya tip yazmistim arkadasim ise ikna olmadi ege dise gitti. gecen sure zarfinda 1. sinif zaten online olmasina ragmen tam bir cileydi. ne sinavi ne dersleri kayitlari berbat bir atmosferi var okulun etkisi olmus olabilir bunda. 2. sinifta yerlesmeye vs gidince zaten kafamda surekli biraksam mi filan derken aileyi ikna etmekle gecti tum surec ve sinifta kaldim. bu ayin basinda iyte ceng e basvuruyu yaptim. eger aklinda bu tarz tip biraksam mi diye dusunen varsa yardimci olmak isterim cunku burada cogu insanla konusup o sene tip yazmistim ama asiri pisman oldum beni ikna edenlere asiri kirginim
499 puanla sbü ameliyathane hizmetleri
yatayla gelenlerin listesini gruba atmislar. 6. siradaki gecis yapan kisiye bakin gecen sene 499 puanla yani 15k ile sbu ameliyathane hizmetlerine girmis. onun altinda da yanlislikla halic isletmeye yerlesen 15k sayisal olan biri var. tercihlerde hata yapan insanlarin bu kadar cok oldugunu bilmiyordum. https://tip.alanya.edu.tr/ctrcms/media/2/tmp//2021-2022%20EK%20MADDE-1_Sonuc_Listesi.pdf
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 117
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.079 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 120 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar