Şimdi Ara

GTÜ CENG VS IYTE CENG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da görüyorsunuz, görüşleriniz neler? Var mı okuyan buralarda, veya fikri olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisi arasında kaldıysan İzmir çevresinde IYTE, İstanbul çevresinde GTÜ yazılır. Tam ortadaysan GTÜ yazarsın çünkü Marmara bölgesinde (staj ve iş imkanı daha fazla). Eğitim açısından ikisi de aynı.
  • İyteye basarım yurt dışı imkanları çok iyi mezunları kurcala çok başarılı olduğunu görürsün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Titanların savaşı
  • Hepsi mezun olunca yaklaşık aynı pozisyonlarda çalışıyor. Ege'ye git bari daha iyi öğrenci hayatın olur

• Hocam iyte nerede pek bilmiyorsunuz herhalde, şehre 3 saat uzaklıkta. Oraya gidersem pek ege hayatı yaşayacağımı dusunmuyorum. Ama ote yandan gtü marmaray ile birlikte istanbula cok yakin.
    Bide akademik kadroya bakinca gtü hocalarinin ozellikle doktorasi hep yurtdisindan. Ama iyte hocalari genellikle ege üniversitesi gibi yerlerden doktorali. Gtü hocalari ayri olarak hep odtü itü bogazici mezunu.

• Blackflioww kullanıcısına yanıt
    İyte demiyorum ege üniversitesi diyorum

• Ha pardon ben bölge olarak ege sanmıştım. Egitim olarak gtü ve iyte eğitimi çok iyi. Ben 13k siralama yaptim bu ikisinin arasinda kaldim. Ege bunlara nazaran biraz daha altta kalıyor.

Sen bilirsin dostum. Gtü'nün yongbi çölünden farkı yok yolda giderken çölün uçan gözü görürsen şaşırma

• iyte iyte iyte.bu sene 15-16dan alır zaten.gelirse sevin sana da.üst düzey dil-dolu dolu geçen 5 sene-izmir(merkezine uzak diyorlar,uzak dedikleri de 1 saat.)istanbuldan 1 saatte ilçe bile değiştirmen zor.
    Abartma sende ne 3 saati ben 1 saat 45 dakikaya havaalanına gidiyorum iyteden adnan menderese
  • Dıp yaz yeğenim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    Powerchill P kullanıcısına yanıt
    Reis valla internetin yalancısıyım. Siz orada okuyorsunuz herhalde. Var mı baska bildikleriniz, tavsiyeleriniz?

Ben makine okuyorum bilgisayar hakkında pek bir şey söyleyemem ne yazıkki.Akademik kadrolarına bak erasmus olanaklarına bak ortalaman yüksek olursa bizim okulda erasmusa gitmek çok kolay erasmus sonuçlarına bakabilirsin.Eğer sen istanbuldan ya da ankaradan geleceksen staj olayını izmir diye düşünme .şahsen ben ankaradan geldim staj başvurusu yaparken izmirden staj yeri bakmadım ankara istanbula baktım çok takılma o konuya.Onun dışında sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katusha_ -- 5 Ağustos 2020; 19:58:27 >
  • Powerchill P kullanıcısına yanıt
    iyte'nin izmire uzaklığını ve sosyal yaşamını bilmemekle beraber şunu düzelteyim, istanbulda 1 saatte ilçe değiştirme olayı doğru değil. Kampüs içinde marmaray olduğundan bir saatte kadıköye gidiyorsunuz. Gebzeden başlayıp tüm anadolu yakasını dolaştığı için anadolu kısmında kalan her yere bir saatin altında kampüsten gidebilirsiniz
  • Iyte'ye gidersem staj olanakları hakkında neler söyleyebilirsiniz? Zira gtü bu işin kalbine olduğu için iş staj vs. kolay oluyor yani.

• ikiside eğitim olarak iyi ama gtü yer olarak bir tık önde bence
  • İyte'nin puanının daha yüksek olması İyte'nin Gtü'den iyi olduğunu göstermiyor. Ama İyte'nin eğitiminin Ege ve Deü'den iyi olduğunu gösteriyor. İzmir'de okumak isteyen geniuslar artık İyte yazıyor. Ki bu konuda da haklılar.

İstanbul'da ise alternatif çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 5 Ağustos 2020; 20:19:9 >
  • İyte den balçova baya yakın balçova yakın dediysem göztepe falan da yakın baya. İyteye ulaşım belediye otobüsüyle bile baya hızlıdır. Çünkü balçovadan ötesi bomboş . Staj olayını ikisinde de dert etme her türlü staj buluyorsun okul bulmuyor zaten sen buluyorsun. Başvuruyorsun mülakatlar falan 2 sene de 100 red yediysem 10 da kabul aldım . 1inde yaptım diğeri haftaya başlayacak.staj için okulun çok önemi yok . İyte içinde sanırsam Teknopark yapılacaktı zaten. Gtüde de bişeyler olcak ama zamanı belli değil şu an. Yapılırsa güzel olur .

• Hocam siz iyte ceng öğrencisi misiniz? Birtakım sorularım var özelden konuşabilir miyiz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.