Şimdi Ara

itü ceng yerine özyeğin ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu ana kadar "itü abi sonuçta" diyerek özyeğini düşünmedim bile ama itü yerine özyeğin yazmanın haklı gerekçeleri olabilir mi? sıralama olarak itünün hemen arkasında ve burslu 8 kişi falan almış o yüzden de aradaki sıralama farkı yok gibi bi şey. koç sabancı bilkentteki özel üniversite avantajları özyeğin için de geçerli mi?

• 1800 1900 kişiden sadece 8i yazmış, küçümsemek için söylemiyorum zaten akademisyenlerden daha fazla yararlanabilirsiniz ama bence her türlü itü

• itü olm basiretin bağlanmasın istanbul ticaret üniversitesi adı yeter
  • itü varken yazılmaz bence.

• mrvolcann kullanıcısına yanıt
    .d
  • özyeğine parası olanda gelebilir, itü de böyle bir durum yok. O yüzden İTÜ diyorum
  • İTÜ 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTÜ CENG VS IYTE CENG
    4 yıl önce açıldı
    Özyeğin ceng vs odtü ee
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahahahah asla hocam gel itüye saçmalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksey Ivanovich -- 25 Temmuz 2022; 12:14:17 >
  • Aleksey Ivanovich kullanıcısına yanıt
    hocam sen kesin itü mü
  • Özel okulları tercih etmeyin ilk 10 k girmediyseniz
  • Özyeğin yaz yurt beleş burs da veriyorsa düşünmem bile forumdaki zenginler İstanbul da yaşamın maliyetini bilmiyor galiba
  • reynaaa10 kullanıcısına yanıt
    girdiysek
  • top universities
    QS World University Rankings 2023: Top Global Universities
    https://www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2023

Burda yoksa yazma

• slytherinlisayısal kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi itüde de yurt var. özyeğin verdiği bursu yemekhane, kitap parasıyla falan geri çıkarmaz mı. devletlerin kampüs yaşamı daha ucuz sonuçta 3 5 lira bi öğün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantonişko -- 25 Temmuz 2022; 13:37:3 >
  • İtü
  • kesinvekesinkez kesin artık
    sabancı niye düşünmüyosunuz hocam
  • hocam sıralamadan diyorsanız sabanfın75 itü 115 kişi alıyor itünün 75. kişisinin siralamalari hemen hemen aynıdır diye düşündüm ve itü zaten hedefimdi benim
  • sabancının 115. si yuzde 50 kontenjanda giriuor
    yok hocam sıralama değil de sabancıya da gidebiliyosunuz ya, niye istemiyorsunuz sabancıyı onu sordum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.